Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent

Erhvervskonsulent til AUBO Køkken & Bad i Næstved

Dygtig & ambitiøs erhvervskonsulent søges til AUBO Køkken & Bad i Næstved

Vi er inde i en positiv udvikling, og vi søger derfor en erfaren og engageret erhvervskonsulent, som skal yde vores erhvervskunder områdets bedste service og flotteste køkkenløsninger.

Du bliver en vigtig medspiller i et team hvor vi alle er 100% dedikeret, og hvor vi hver eneste dag yder vores bedste for at give vores erhvervskunder den bedste service og rådgivning. Hos os oplever du et stærkt fællesskab i en hverdag med højt engagement, professionalisme og en fri, uformel og humoristisk omgangstone. Vi ved at personlig trivsel og intern sparring resulterer i, at vores kunder oplever en unik oplevelse af høj faglighed, kreative løsninger og tryghed i købsprocessen.

Dine opgaver spænder vidt og vi tilbyder dig en varierende og spændende arbejdsdag. Opgaverne strækker sig fra opsøgende kundebesøg og pleje af eksisterende kunder, opmåling og tegning af skræddersyede køkkener, samt tilbudsgivning til opfølgning på salg.

Se butikken her AUBO Køkken & Bad, Næstved

For at du kan få succes i dette job, så kræver det erfaring med:

  • Salg og opfølgning til nye- samt eksisterende erhvervskunder
  • Design og tegning af køkkenløsninger via vores tegneprogram, Winner.
  • Ansvarlig for projektsalg i samarbejde med erhvervschefen og indehaver, herunder kundemøder og tilbud
  • Opfølgning på tilbudsmassen
  • Oprettelse og opfølgning på serviceopgaver
  • Deltagelse ved byggemøder
  • Kundemøder både lokalt og hos kunden

Vi tilbyder:

  • Vi prioriterer din faglige og personlige udvikling, og giver dig en målrettet uddannelse gennem intern oplæring og deltagelse i kursusprogrammer hos AUBO Academy
  • Et job hvor dine evner, menneskelige som kreative, udvikles
  • Et spændende og ansvarsfuldt job for den rette

Løn:

Vi tilbyder løn/bonusordning efter kvalifikationer, gode arbejdsforhold, samt et uhøjtideligt miljø. Vi lægger stor vægt på samspil, humor og gode kollegaer, samt udvikling.

Hvornår starter du?

Hurtigst muligt, da vi har travlt - men vi venter gerne på den rigtige kandidat til stillingen.

Hvem er AUBO i Næstved

AUBO i Næstved drives af indehaver Jacob Dam Paulsen og hans team af 5 top motiveret og glade medarbejdere. Vi har mange års køkkenerfaring, og igennem årene har vi solgt rigtige mange flotte køkkenløsninger. Butikken er din værktøjskasse, og vi har en af Næstveds flotteste og mest inspirerende udstilling.

AUBO Production A/S er en 35 år gammel danskejet virksomhed og et anerkendt kvalitetsmærke, når der står nyt køkken, bad-inventar, bryggers eller skydedørsløsning på ønskelisten.

Du kan læse mere om AUBO her AUBO

Hvem skal jeg sende min ansøgning til?

Vil du være en del af AUBO-succesen? Så vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via link nedenfor. Ansøgningsfrist 07-05-2021. Vi afholder samtaler løbende, og vil nedtage annoncen når vi har ansat den rette kandidat

Ønskes yderligere information angående stillingen, er du velkommen til at kontakte indehaver Jacob Dam Paulsen tel.: 42 30 22 64 eller Erhvevschef Thomas Sindberg tel : 24 66 84 07.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.