Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digital kommunikationsrådgiver og teamleder søges til Udenrigsministeriet

Digital kommunikationsrådgiver og teamleder søges til Udenrigsministeriet Vil du være en nøglefigur i Udenrigsministeriets tilstedeværelse på sociale medier? Har du kompetencer inden for kommunikationsmåling og god politisk forståelse?

Til Udenrigsministeriets Kontor for Public Diplomacy, Kommunikation og Presse (KOM) søges en teamleder for teamet Sociale Medier & Analyse med i alt 7 medarbejdere. Teamet arbejder bl.a. med indholdsproduktion til sociale medier, digitale kampagner, medieovervågning, kommunikationsmåling og rådgivning af ambassadører og chefer, repræsentationer og fagkontorer i brug af sociale medier. Du skal have forståelse for og lyst til at arbejde inden for rammerne af en politisk styret organisation, der kræver smidighed og fleksibilitet.


Baggrund
KOM består af fem teams og cirka 30 medarbejdere. Kontoret har bl.a. ansvar for Public Diplomacy, digitale og sociale medier i Udenrigsministeriet, UM’s eksterne og interne kommunikation/ kampagner, krisekommunikation samt medie- og pressehåndtering.


Arbejdsopgaver
Du bliver som teamleder en central person i strategiudvikling og eksekveringen af Udenrigsministeriets tilstedeværelse på sociale medier, herunder planlægning af kampagner, indholdsproduktion og opsætning af annoncering på en række platforme. Du skal rådgive organisationen om optimering af sociale og digitale medier, og du vil få hovedansvaret for at indsamle og analysere data og formidle disse i organisationen med henblik på at optimere kommunikationen på tværs af alle ministeriets sociale mediekanaler.


Om dig

Vi forestiller os,

  • at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og mindst 5 års arbejdserfaring inden for digital kommunikation og særligt sociale medier.
  • at du har solid viden om kommunikation og annoncering på Twitter, LinkedIn, Facebook og Instagram herunder løbende følger med i platformenes muligheder.
  • at du har indgående kendskab til værktøjer, så som Business Manager, FanpageKarma, Talkwalker.
  • at du har stærke analytiske evner og kan lave både kvantitativ og kvalitativ evaluering, herunder erfaring med måling af kommunikationskanaler.
  • at du har erfaring med indholdsproduktion til sociale medier, inklusiv produktion af grafikker og også gerne video.
  • at du har erfaring med at rådgive om brug af sociale medier, herunder undervisning.
  • at du har lyst til at arbejde i en travl enhed med en omskiftelig hverdag, der følger den politiske dagsorden og mediernes døgnrytme.
  • specifik erfaring med politisk kommunikation på sociale medier vil være en fordel
  • ledelseserfaring vil være en fordel.


Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst mellem staten og den relevante faglige organisation. Der tages højde for allerede tilegnede kvalifikationer. Stillingen er ikke forbundet med forflyttelsespligt.

Det er en betingelse for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at du kan opretholde din sikkerhedsgodkendelse i løbet af ansættelsen.

Arbejdsstedet er Udenrigsministeriet, Asiatisk Plads 2, 1448 København K.


Tiltrædelse
Snarest muligt. Der stiles mod at holde ansættelsessamtaler i uge 25.


Ansøgning
Ansøgningsfristen er fredag den 18. juni 2021 kl. 23.59. Stillingen søges under ”ledige stillinger” på www.um.dk. Vi skal have en målrettet og motiveret ansøgning, der også bør indeholde oplysninger om uddannelse, tidligere arbejde, kvalifikationer, sprogkundskaber, referencer m.v. Vedhæftning af CV alene betragtes ikke som en ansøgning.


Udenrigsministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Yderligere oplysninger
Eventuelle spørgsmål rettes til fungerende kontorchef Maria Nilaus Tarp på telefon 41381663. Spørgsmål om løn- og ansættelsesvilkår bedes rettet til chefkonsulent Eva Bagge Steenberg, telefon 30220052.


Se her hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du ansøger en stilling hos Udenrigsministeriet.


Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Alle ledige stillinger i Udenrigsministeriet kan findes på www.um.dk.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.