Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Præstemoseskolen søger en dygtig musiklærer

Kære ansøger.

Præstemoseskolen leder efter en fantastisk musiklærer, med hang til samspil, kor, rytmik, og som elsker at lave fede opsætninger af både nye og gamle numre og forskellige genrer.

Kan du slet ikke lade være med at sætte dig ved klaveret, eller gribe guitaren når timen starter, for at “synge timen i gang” - og kan du smile med stemmen, så eleverne slet ikke kan lade være med at synge med? Så har vi brug for dig.

På Præstemoseskolen søger vi en ny kollega med musik på linje  - men meget gerne med flere fag på linjefagsniveau. Du vil skulle varetage musikundervisningen i 3.-5.klasse, og valgfagsmusik i vores overbygning. Du mestrer gerne flere instrumenter og er meget stærk i dit hovedinstrument, som du kan samle klassen omkring. Der indtænkes også arbejde omkring inklusion og holdtimer i skemaet.

Præstemoseskolen vægter kvalitet i såvel børnenes faglige, personlige og sociale udvikling højt.

De tre centrale værdier i al undervisning og samvær baserer sig derfor på værdierne: Læring, Fællesskab og Selvværd, og vi sætter trivslen højt i alle henseender.

Vi søger en musiklærer, der kan træde ind i musiklokalet, og som ved hvad det vil sige:

  • At kunne klasselede, også i musikundervisningen
  • At være tydelig og engageret i et fag, som intet andet fag i folkeskolen
  • At det er vigtigt at være dygtig på sit hovedinstrument
  • At arbejde ud fra fælles mål i sin musikundervisning

Grundlæggende info:

Præstemoseskolen er en skole i den nordlige del af Hvidovre med stor søgning fra distriktets børn. Skolen har ca. 550 elever fordelt på 2 almene spor og 1 specialklassespor. Vi arbejder afdelingsopdelt i Grundskole (0.-5. klasse), Overbygning (6.-9. klasse), Gruppe 1 (0.-6. klasse i specialklasse) og Gruppe 2 (7.-10. klasse i specialklasse), hvor lærerne er tilknyttet et afdelingsteam.

Vi arbejder med professionelle læringsfællesskaber ud fra vores fælles værdier og visioner. Med afsæt i disse arbejder vi sammen om opgaven med et fælles fokus med eleverne i centrum. Skal vi være professionelle, skal vi være det sammen i vores planlægning, udførsel og evaluering. Her er videndeling og deprivatisering af egen praksis nøgleord i udviklingen af den bedst mulige undervisning

Vi vægter ligeledes teamsamarbejdet højt og forventer, at du engageret vil indgå i disse forpligtende arbejdsfællesskaber i såvel afdelings-, klasse- og fagteam.

Vi har tilstedeværelse med mening, blandt andet med en fast mødedag.

Har du lyst til sammen med os at gøre en god skole endnu bedre, så ser vi frem til at du søger den faste stilling hos os.

Ansøgningsfristen er mandag den 21/6
Der vil være samtaler umiddelbart efter deadline.
Tiltrædelse 1. august 2021

Yderligere oplysninger om skolen kan findes på:
Skolens hjemmeside: https://praestemoseskolen.hvidovre.dk/  eller indhentes ved henvendelse på 61968963 til faglig leder for Grundskole og leder af skolens ressourcecenter Christian Grau.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og aftale om Ny Løn.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.