Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akademikere med lyst til at præge fremtidens økonomistyring i Københavns Kommune

Synes du, at IT og digitalisering er spændende – og er du samtidig skarp med tal og har sans for styring? Så er du måske vores nye kollega.

Københavns Kommune vokser med omkring 10.000 nye borgere hvert år. Det er fantastisk for byen, men det lægger også et stort pres på os for at arbejde smartere og mere effektivt, så vi kan fastholde og udbygge serviceniveauet til flere københavnere for færre penge. I Koncern IT tror vi på, at øget digitalisering skal være med til at sikre en moderne og omkostningseffektiv service til københavnerne. Vi er gået i gang med en cloud-omstilling, der kommer til at transformere vores ydelser og organisation. En hjørnesten heri er udvikling af vores økonomistyring. Hvis du som os finder det motiverende at arbejde i krydsfeltet mellem IT og økonomi, så har vi måske stillingen til dig.

Om stillingerne
Du bliver en del af vores økonomistyringsprogram, som er forankret i Ledelsessekretariatet. Vi søger både erfarne og nyuddannede, der på forskellig vis kan bidrage til at udvikle vores styring. Du kan have forskellige indgangsvinkler til jobbet. Måske har du lang erfaring og er særligt stærk indenfor aktivitetsbaseret økonomistyring (ABC). Måske er du skarp til implementering af økonomistyringsprocesser og rapportering relateret hertil. Måske har du fra studiet eller studejobs opnået en god forståelse for økonomi og interesse for IT.

Koncern IT er en del af Økonomiforvaltningen og leverer ydelser på tværs af Københavns Kommunes forvaltninger. Programmet, som er tæt forankret i Koncern IT’s direktion, er derfor strategisk prioriteret i Københavns Kommune og med et bredt interessentlandskab. For de rette kandidater er stillingerne derfor en oplagt mulighed for at videreudvikle kompetencerne inden for økonomistyring generelt og særligt inden for IT-økonomi, som er et område i rivende udvikling.

Vi forventer

  • At du har en faglig stærk profil indenfor samfundsvidenskab, fx cand.polit., cand.scient.pol., cand.oecon., cand.merc. el.lign.
  • At du har interesse i eller erfaring med udvikling af økonomistyring
  • At du har flair for tal, kan lide at komme helt ned i teknikken og kan omsætte komplekse sammenhænge til let forståelige skriftlige produkter. Heri ligger, at du har gode analytiske kompetencer og formår at anvende dem i praksis
  • At du har blik for strategiske overvejelser på området, er en problemknuser og trives med at følge opgaver helt til dørs
  • At du er ambitiøs, målrettet og initiativrig samt trives med en travl og afvekslende hverdag med ansvar og deadlines
  • At du har drive og gennemslagskraft til at varetage en udadvendt rolle, herunder at du er god til at samarbejde, hvad enten det gælder interne eller eksterne samarbejdspartnere. 

Er vi arbejdspladsen for dig?
I Ledelsessekretariatet er vi tre teams med i alt 26 ansatte, der både betjener Koncernservice og Koncern IT. Vi er en social enhed med en uformel omgangstone, og vi lægger vægt på at være gode kolleger, der hjælper hinanden. I Ledelsessekretariatet vil vi gerne fremme din karriere. Derfor tilbyder vi dig en arbejdsplads, der prioriterer at udvikle og udfordre dine kompetencer på flere niveauer, så du kan udnytte dit potentiale.

Vi bor i et stort og dynamisk hus ved Fuglebakken Station, og vi har flere forskellige medarbejdergoder.

Ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat snarest muligt. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Flere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte programchef Thomas Christensen på 4012 9142.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 17. juni 2020
Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 25-27. Vi gennemfører test i forbindelse med ansættelsen. 

Om os
I Koncern IT har vi en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på Koncernit.kk.dk 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.