Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Instruktør til babysvømning mv.

Kan du motivere og begejstre såvel vordende som nybagte mødre til motion og bevægelse? Er du lige godt hjemme i et bassin som på et halgulv? Så er du måske det kommende omdrejningspunkt i vores udbud af før- og efterfødselsaktiviteter.

Vi har rådighed over to timer i varmtvandsbassin torsdag formiddag i Nordborg, hvor vi vil afholde babysvømning. Derudover planlægger vi førfødselstræning og BabyCafé i Aftenskolernes Hus i Sønderborg. Ugedag og tid for disse aktiviteter er mere fleksibel og kan tilpasses din kalender.

Hvis du har interessen, kvalifikationerne og tiden til det, kan der også blive tale om andre bevægelseshold for forskellige målgrupper af voksne, så selvom der i første omgang er tale om nogle få timer ugentligt, så er det et job med potentiale for udvikling, hvor meget afhænger af dit eget initiativ.

Vi tilbyder vore undervisere ordnede forhold, en høj grad af frihed og gode muligheder for faglig udvikling i form af efteruddannelse. En aftenskole er en ikke-kommerciel, men alligevel professionel organisation, og vi bygger på ordholdenhed og respekt overfor både deltagere og medarbejdere. 

Lønnen for aftenskoleundervisere følger Lov om Folkeoplysning, og udgør på nuværende tidspunkt kr. 286,32 pr. lektion à 45 minutter. Hertil kommer 12,5 % feriepenge.

Vi behandler alle ansøgninger løbende, og lukker for modtagelse af nye ansøgninger, når vi har fundet den rette. Vi anbefaler dig derfor at søge så hurtigt som muligt.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.