Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Introstilling PSYKIATRI - Psykiatrisk Afdeling Svendborg

Vi søger en læge i introstilling pr. 1. september 2021 eller efter aftale

Psykiatrisk Afdeling Svendborg har et optageområde på over 160.000 indbyggere og består af 3 sengeafsnit med i alt 54 senge og en lokalpsykiatri.

De 3 afsnit er specialiseret til behandling af henholdsvis psykotiske, affektive og ikke psykotiske lidelser. Alle 3 afsnit integrerer sædvanligvis både åben og lukket funktion.

Vi er i øjeblikket under ombygning, og ser meget frem til snart at kunne indtage en fuldstændig nyrenoveret afdeling med helt optimale rammer.

Vi beskæftiger læger, psykologer, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, socialrådgivere, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sekretærer, husassistenter og medarbejdere med brugerbaggrund. Alle faggrupper stræber efter høj faglig standard.

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, faglig kompetence og en effektiv indsats.

Afdelingens lægelige normering består af 1 ledende overlæge, 7 overlæger og 2 klassificerede H-stillinger, herudover 4 reservelægestillinger klassificeret til almen medicin, 4 introduktionsstillinger i psykiatri og 2 basislægestillinger.

Reservelægerne har vagt på tjenestestedet. Bagvagtsfunktionen er vagt udenfor tjenestestedet og dækkes af 5 af overlægerne og de 2 klassificerede H-læger.

Lægerne forventes at kunne rotere mellem de forskellige funktioner i afdelingen, såvel internt i afsnittene som eksternt i afdelingens forskellige team.

Dine opgaver bliver at:

  • Være reservelæge i en 7-skiftet og 2-delt forvagt på tjenestestedet.

Vi ser gerne at du:

  • Har interesse for psykiatri og et ønske om at arbejde tværfagligt.

Vi tilbyder:

  • Et job i en afdeling med korte beslutningsveje og en fælles afklaret målsætning.  

Du er velkommen til kontakte ledende overlæge Carsten Blus-Pedersen på tlf. 21 45 98 74, hvis du vil høre nærmere om stillingen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.