Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Byskovskolen søger børnehaveklasseleder med høj faglighed og personligt engagement

Vi søger en helt fantastisk børnehaveklasseleder til Byskovskolens afdeling Benløse, med ansættelse pr. 1. august 2021.

Hvem er du?
Vores nye medarbejder er en uddannet og engageret pædagog, som brænder for sin faglighed og som kan bidrage til Byskovskolens udvikling.
Du er tydelig i din målsætning for elevernes læring, i din ledelse af klasserummet og du har en anerkendende tilgang til dine elever og til samarbejdet med forældrene i klassen.
Du har fokus på elevernes tidlige læseindlæring og skoleparathed.
Du ser inklusion som en vigtig del af din opgave som børnehaveklasseleder, hvorfor du imødekommer børns særlige behov og arbejder med individuelle handleplaner.
Du arbejder tæt sammen med teamet i parallelklassen, med pædagogen i klasse og med personalet i SFO.
Du bidrager til et godt og konstruktivt teamsamarbejde, et velfungerende kollegialt sparringsrum, og til den allerede gode stemning på arbejdspladsen.

Skolen
Byskovskolen er beliggende i Benløse og består af to skoleafdelinger, henholdsvis Afdeling Asgård og Afdeling Benløse, med hver sin SFO1-afdeling, foruden SFO2 på Benløsegården.
Skolen har i alt cirka 660 elever og cirka 160 ansatte (lærere, pædagoger, fysioterapeuter, ergoterapeuter, pædagogmedhjælpere og ledere) fordelt på de tre matrikler.

Afdeling Benløse
Afdeling Benløse har distriktsklasser fra 0.-9. klasse, heraf 2 klasser på kommende 0.årgang. Skoledistriktets udskoling er samlet på Afdeling Benløse. Hertil kommer skolens fokus på inklusion og parallelle tilbud i mindre gruppe, der er tilknytte en årgang.

Afdeling Asgård
Afdeling Asgård har et distriktsspor fra 0.-6.klasse, og en takstfinansieret centerafdeling for børn med vidtgående tale-, høre- og bevægelseshandicaps fra det meste af Sjælland. Der arbejdes inkluderende mellem distrikt og center, hvor det er muligt.

Om stillingen
Børnehaveklassen er sammen med fritidsdelen den første indgang til skolelivet, og den har derfor en afgørende betydning for, hvordan vores børn får den bedste base for et godt skoleforløb – og dermed de bedste muligheder i livet.
Som børnehaveklasseleder på Byskovskolen er du bevidst om, hvor vigtig netop børnehaveklassen er for hvert eneste barn.
Vi arbejder med de gode overgange til og fra børnehaveklassen og søger derfor en børnehaveklasseleder, der sammen med sine kolleger har fokus på trivsel, læring og dannelse.
Du arbejder tæt sammen med din kollega i børnehaveklasse ved siden af, og med pædagogerne i SFO.

For stillingen gælder, at du

  • er holdspiller, der i samarbejde med dine kolleger, kan organisere et inkluderende læringsmiljø for eleverne, med fokus på fællesskab, kompetencer, potentialer og behov
  • bidrager til et målrettet og velfungerende teamsamarbejde
  • kan tilrettelægge en spændende og varierende dag og undervisning for dine elever, med fokus på læring og trivsel
  • tænker og agerer anerkendende over for alle elever og forældre
  • kan samarbejde på tværs af afdelinger og faggrupper
  • indgår aktivt i brobygningsaktiviteter med både de lokale børnehaver og med børnehaveklassen på Afdeling Asgård

I Ringsted Kommune underviser lærere/børnehaveklasseledere i gennemsnit 740 timer om året, med en gennemsnitlig tilstedeværelse på 35 timer pr. uge, + 5 timer til individuel forberedelse.
På Byskovskolen svarer det til 19 lektioner á 60 minutter pr. uge (for nyuddannede 18 timer pr. uge).
På Byskovskolen har vi via lokalaftale sikret gode puljer til bl.a. individuel og fælles forberedelse, skole/hjem-samarbejde og mødevirksomhed.

Du er velkommen til at kontakte skolen for yderligere information og du er ligeledes meget velkommen til at komme på besøg.
Kontakt derfor gerne skoleleder Martin Kofoed (20555309) og afdelingsleder på Afdeling Benløse Gitte Asmussen ( 25477504)

Ansættelsessamtaler foregår onsdag den 23. juni 2021, fra kl. 12.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.