Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Registerdatamanager i OPEN

Registerdatamanagement, epidemiologi og dataanalyse - lyder det spændende for dig? Så søg denne fuldtidsstilling, hvor du kan være med til at understøtte registerforskningsprojekter i Region Syddanmark

Kunne du tænke dig:

 • Et spændende og udfordrende job i et akademisk miljø, som er i konstant udvikling?
 • Oprense, strukturere og klargøre store mængder data til analyse?
 • Assistere forskere med datamanagement og analyseopgaver på registerprojekter?

Så er du lige den medarbejder vi søger.

OPEN, en unik forskerstøtteenhed i det danske forskningslandsskab
OPEN oplever stor efterspørgsel på forskerstøtte inden for blandt andet registerdatamanagement og analyse. Derfor søger vi en dygtig kollega med erfaring inden for epidemiologisk forskning og med kompetencer i datamanagement og dataforståelse. I stillingen kommer du til at være en del af gruppen OPEN Registry & Statistics, som arbejder med registerforskning og statistik. Vi består af ti dedikerede medarbejdere fordelt på epidemiologiske forskere, registerdatamanagere og biostatistikere.

I gruppen arbejder vi individuelt og fokuseret på at udføre vores opgaver samtidig med, at vi drager nytte af hinandens kompetencer via udviklingsmøder og vidensdeling. Vi assisterer sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter fra hele Region Syddanmark og projekterne udføres i tæt samarbejde med den initierende forskergruppe.

Dine arbejdsopgaver
Din primære rolle bliver at assistere forskere ved at udføre datamanagement på kvantitativ data samt at udføre epidemiologiske analyser på flere sideløbende små og store projekter. Du skal også bidrage til OPENs rådgivning af regionens forskere i brug af de danske sundhedsregistre. De forskere, du skal rådgive og samarbejde med, spænder fra specialestuderende til erfarne professorer.

Konkret skal du:

 • Udføre datamanagement på registerdata
 • Opbygge analyse-datafiler ud fra kobling og oprensning af mange store datafiler fra diverse nationale sundhedsregistre (Landpatientregisteret, lægemiddelstatistik register, cpr registeret mm)
 • Assistere forskere med dataklargøring og analyse ud fra deres analyseprotokol og returnere relevante tabeller og figurer
 • Rådgive forskere om brugen af de danske registre
 • Arbejde på forskermaskinerne ved Danmarks Statistik og Sundhedsdatastyrelsen
 • Bidrage til publicering af forskningsresultater.

Alt efter kompetencer og interesse vil der desuden være mulighed for at bidrage til OPENs undervisning ved Syddansk Universitet og Region Syddanmark. For den rette ansøger er der ligeledes mulighed for deltidstilknytning til SDU.

Dine kompetencer
For at lykkes med dine opgaver er det vigtigt, at du har flair for tal, data, og kodninger i analyseprogrammer. Ligeledes at du har en forståelse for data og håndtering af store mængder data og kritisk kan forholde dig til data, relationer imellem tabeller og analyseresultater. Du vil have tæt samarbejde med de mange forskere, vi hjælper, og derfor skal du være en stærk formidler og være serviceminded.

Vi forventer at du:

 • Har erfaring i at arbejde med epidemiologisk sundhedsforskning
 • Har dataforståelse og er anvendelsesorienteret i forhold til databearbejdning
 • Har erfaring i kodning eller programmering i analyseprogrammer via scripts
 • Har praktisk erfaring i brug og håndtering af registerdata på forskermaskinerne ved Danmarks Statistik eller Sundhedsdatastyrelsen
 • Har videnskabelig erfaring/uddannelse 
 • Er samarbejdsorienteret og har overblik over dine projekter og arbejdsopgaver
 • Har erfaring med STATA (eller andet analyseprogram) på avanceret niveau
 • Gode skriftlige formuleringsevner
 • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder
En meningsfuld hverdag på en arbejdsplads i vækst, hvor du bliver en vigtig brik i arbejdet med at forbedre den sundhedsvidenskabelige forskning i regionen. En arbejdsplads, hvor du har stor indflydelse på, hvordan du strukturer din arbejdsdag og løser dine opgaver. Et tilpasset introduktionsforløb, hvor du vil blive introduceret for afdelingens øvrige medarbejdere og deres arbejdsområder.

Om OPEN
OPENs forskerstøtteenhed assisterer den sundhedsvidenskabelige forskning i hele Region Syddanmark, lige fra projektidé, administration og jura over databaser og dataindsamling, til datamanagement og statistisk analyse. OPENs 40 faste medarbejdere servicerer over 1200 forskningsprojekter, og bedriver desuden egen forskning sammen med et netværk af associerede forskere.

Løn og ansættelsesvilkår
Arbejdsstedet er Odense Universitetshospital
Fast fuldtidsstilling på 37 timer
Løn i henhold til gældende overenskomst
Tiltrædelse den 1. maj 2021 eller hurtigst muligt

Interesseret?  
Kontakt funktionsleder Katrine Rubin på tlf.: 2126 1966 eller per mail: katrine.rubin@rsyd.dk 
Hvis du er interesseret i at læse mere, kan du besøge OPENs hjemmeside på http://www.ouh.dk/OPEN

Din ansøgning  
Ansøgningsfristen er den 11. marts 2021
Samtaler afholdes d. 17. og 18. marts, med eventuelt 2. samtale d. 19. marts 2021


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.