Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Butikschef

Butikschef - Sønderborg

 

Er det dig, man skal kigge på og følge, når det gælder? Vi leder efter en dygtig leder, der kan tage det øverste ansvar i butikken og skabe et vinderhold, der får hverdagen til at køre og kunderne til at komme igen. Vi er på en rejse mod et nyt og endnu bedre ALDI med nye butikker, endnu bedre varer og endnu flere dygtige kollegaer. Skal du fortsætte din rejse som leder sammen med os? 

 

Din hverdag

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastik oplevelse hver dag. Ganske enkelt.

 

Du kommer til at stå i spidsen for ALDI’s forandring, når du hver dag sætter dit præg på det nye ALDI. Dit vigtigste fokus er at butikken skal driftes samtidig med at vi hver dag gør koncepterne skarpere og mere enkle. Men du sidder ikke og venter på, at den forkromede plan ligger klar. Vi bygger vejen, mens vi kører. Det kræver, at du både er vedholdende og god til at rykke hurtigt. På den måde kommer du godt i mål med de månedlige salgsresultater.

 

Det bliver bl.a. din opgave at:

  • sætte kunden i centrum i alt hvad du foretager dig
  • gå forrest og vise det gode eksempel ude i butikken igennem stærke ledelseskompetencer
  • sikrer at varer bliver disponeret og de rette mængder er i butikken
  • være velforberedt til ugentlige tilbud og sæsonkampagner
  • lave vagtplaner og sammensætte de gode hold, der arbejder bedst sammen
  • være ambassadør i butikken, som kan træffe de vigtige beslutninger

 

Din profil

Du er klar på at blive leder for en butik, hvor der bliver udviklet nye strategiske tiltag på nationalt plan, som du er med til at implementere i din butik. Du er dedikeret til dit arbejde og du ved at med et stærk hold af dygtig medarbejdere kan selv de sværeste udfordringer blive løst.

 

Derudover forestiller vi os, at du:

  • kommer fra detail branchen og har haft din første ledererfaring – fx som butiks- eller souschef eller som teamleder el.lign.
  • vækker den gode stemning og begejstring, når du møder ind – og din gode energi når direkte fra dine medarbejdere og helt ud til kunderne i butikken
  • vil prøve kræfter af med store udfordringer
  • er drevet af at skabe de flotteste resultater i dit distrikt

 

Vores fordele

Som butikschef i ALDI får du et stort ansvar, og det kan hurtigt blive endnu større. ALDI er en international virksomhed med mere end 74.000 ansatte, og vi rekrutterer typisk fra egne rækker, når vi skal finde dygtigere ledere, der kan løfte endnu mere ansvar. Hvis det lyder som dig, så glæder vi os til at høre fra dig.

 

Du får naturligvis også masser af fede personalerabatter og goder blandt andet i form af frugtordning med din nye stilling.

 

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Juel fra Zubstanz, som håndterer rekrutteringsprocessen, på telefon 31 66 59 60 eller mail sju@zubstanz.dk 

 

 

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu er vi i gang med at genopfinde dansk discount. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at sætte dit præg på, at vi lykkes. 

 

SIMPLY ALDI. POWERED BY PEOPLE.

 


Se mere på vores ansøgersite: https://zubstanz.ofir.com

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.