Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok eller Cater

Er du interesseret i at arbejde i en organisation i udvikling, hvor service, fleksibilitet og samarbejde er nøgleord? - så er du måske vores nye kollega!

Hvad består arbejdet i?
Sammen med souschefen og dine kollegaer i køkkenet skal du bidrage til fremstilling af varme og kolde retter til over 400 gæster ud af huset hver dag, ad hoc bestillinger, samt faste arrangementer, hvor vi er partnere.

Du kommer til at bidrage med input til menuplanlægning og planlægning af større arrangementer.

Du skal bidrage med produktudvikling, nytænkning, med fokus på kvalitet og sundhed.

Du kommer til at arbejde selvstændigt og til at deltage i alle opgaver, køkkenet har.

Du vil også skulle bidrage ved selskaber og events, der kræver kreativitet og evne til timing og en ekstraordinær indsats.
Din ugentlige arbejdstid er 37 timer hvor hver anden weekend må påregnes, men det er ikke sene tider.

Om dig:
• Du er uddannet kok eller cater og har erfaring fra lignende jobs
• Du har erfaring med både varmt og koldt, du har stiftet bekendtskab med selskabs mad
• Du er gastronomisk velfunderet og arbejder med stor faglig glæde.
• Du må gerne være imødekommende, rolig, har en form for humor, engageret i dit arbejde også i pressede situationer
• Du kan arbejde selvstændigt
• Du taler dansk og behersker IT på brugerniveau

Om os:
• Med dig er vi et team på 8 i køkkenet, samlet er vi 12 medarbejdere inkl. adm. og chauffører.
• Vi leverer lækre firmafrokoster, mad til festlige lejligheder, smørrebrød, sandwich, catering til koncerter, festivaler, og hvad som byder sig.

Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel tone, og vi lægger vægt på at rokere rundt i køkkenet. Vi arbejder løbende med at udvikle forretningen og vores kompetencer.

Er det noget for dig?
Så send et par ord om dig selv og dine tidligere erfaringer og ikke mindst, hvad du mener, du kan bidrage med hos Fru Bonde Catering.

Vedhæft relevante bilag til din ansøgning og send den til mad@frubonde.dk

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Ønsker du at vide mere om stillingen, så kontakt Karina Bonde, tlf. 4731 1010 - efter kl. 12.00.

Fru Bonde Catering er beliggende i Frederikssund Kommune, Industrivej 24 K, 3550 Slangerup


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330151565Phoenix-919b7d5612020-01-08T00:00:00Kok eller Cater

Er du interesseret i at arbejde i en organisation i udvikling, hvor service, fleksibilitet og samarbejde er nøgleord? - så er du måske vores nye kollega!

Hvad består arbejdet i?
Sammen med souschefen og dine kollegaer i køkkenet skal du bidrage til fremstilling af varme og kolde retter til over 400 gæster ud af huset hver dag, ad hoc bestillinger, samt faste arrangementer, hvor vi er partnere.

Du kommer til at bidrage med input til menuplanlægning og planlægning af større arrangementer.

Du skal bidrage med produktudvikling, nytænkning, med fokus på kvalitet og sundhed.

Du kommer til at arbejde selvstændigt og til at deltage i alle opgaver, køkkenet har.

Du vil også skulle bidrage ved selskaber og events, der kræver kreativitet og evne til timing og en ekstraordinær indsats.
Din ugentlige arbejdstid er 37 timer hvor hver anden weekend må påregnes, men det er ikke sene tider.

Om dig:
• Du er uddannet kok eller cater og har erfaring fra lignende jobs
• Du har erfaring med både varmt og koldt, du har stiftet bekendtskab med selskabs mad
• Du er gastronomisk velfunderet og arbejder med stor faglig glæde.
• Du må gerne være imødekommende, rolig, har en form for humor, engageret i dit arbejde også i pressede situationer
• Du kan arbejde selvstændigt
• Du taler dansk og behersker IT på brugerniveau

Om os:
• Med dig er vi et team på 8 i køkkenet, samlet er vi 12 medarbejdere inkl. adm. og chauffører.
• Vi leverer lækre firmafrokoster, mad til festlige lejligheder, smørrebrød, sandwich, catering til koncerter, festivaler, og hvad som byder sig.

Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel tone, og vi lægger vægt på at rokere rundt i køkkenet. Vi arbejder løbende med at udvikle forretningen og vores kompetencer.

Er det noget for dig?
Så send et par ord om dig selv og dine tidligere erfaringer og ikke mindst, hvad du mener, du kan bidrage med hos Fru Bonde Catering.

Vedhæft relevante bilag til din ansøgning og send den til mad@frubonde.dk

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Ønsker du at vide mere om stillingen, så kontakt Karina Bonde, tlf. 4731 1010 - efter kl. 12.00.

Fru Bonde Catering er beliggende i Frederikssund Kommune, Industrivej 24 K, 3550 Slangerup

2020-02-17T18:50:36.437 Er du interesseret i at arbejde i en organisation i udvikling, hvor service, fleksibilitet og samarbejde er nøgleord? - så er du måske vores nye kollega! Hvad består arbejdet i? Sammen med souschefen og dine kollegaer i køkkenet skal du bidrage til fremstilling af varme og kolde retter til over 400 gæster ud af huset hver dag, ad hoc bestillinger, samt faste arrangementer, hvor vi er partnere. Du kommer til at bidrage med input til menuplanlægning og planlægning af større arrangementer. Du skal bidrage med produktudvikling, nytænkning, med fokus på kvalitet og sundhed. Du kommer til at arbejde selvstændigt og til at deltage i alle opgaver, køkkenet har. Du vil også skulle bidrage ved selskaber og events, der kræver kreativitet og evne til timing og en ekstraordinær indsats. Din ugentlige arbejdstid er 37 timer hvor hver anden weekend må påregnes, men det er ikke sene tider. Om dig: Du er uddannet kok eller cater og har erfaring fra lignende jobs Du har erfaring med både varmt og koldt, du har stiftet bekendtskab med selskabs mad Du er gastronomisk velfunderet og arbejder med stor faglig glæde. Du må gerne være imødekommende, rolig, har en form for humor, engageret i dit arbejde også i pressede situationer Du kan arbejde selvstændigt Du taler dansk og behersker IT på brugerniveau Om os: Med dig er vi et team på 8 i køkkenet, samlet er vi 12 medarbejdere inkl. adm. og chauffører. Vi leverer lækre firmafrokoster, mad til festlige lejligheder, smørrebrød, sandwich, catering til koncerter, festivaler, og hvad som byder sig. Vi har et godt arbejdsmiljø og en uformel tone, og vi lægger vægt på at rokere rundt i køkkenet. Vi arbejder løbende med at udvikle forretningen og vores kompetencer. Er det noget for dig? Så send et par ord om dig selv og dine tidligere erfaringer og ikke mindst, hvad du mener, du kan bidrage med hos Fru Bonde Catering. Vedhæft relevante bilag til din ansøgning og send den til mad@frubonde.dk Ansøgningsfrist:Ansøgningsfrist er hurtigst muligt. Ønsker du at vide mere om stillingen, så kontakt Karina Bonde, tlf. 4731 1010 - efter kl. 12.00. Fru Bonde Catering er beliggende i Frederikssund Kommune, Industrivej 24 K, 3550 Slangerup11Jobnet919b7d56100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-03-02T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandHillerød3687543HJERTER BONDE FREDERIKSSUND ApS11Industrivej 24K3550SlangerupDKDanmark0
mad@frubonde.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent10000879609JobNet5094865509486510006-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=919b7d56https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=919b7d56https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=919b7d56&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=919b7d56&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgKok eller Cater12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363883717Karina Bondemad@frubonde.dkDKDanmarkDKDanmarkda-DK