Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Planlægger til Helsingør Kommunes Hjemmepleje, Distrikt 1

Hjemmeplejen i Helsingør Kommune leder efter dig, som brænder for god planlægning og koordinering af driften og som kan li’ en hverdag med et mix af fordybelse, samarbejde og uforudsigelighed.

Vi tilbyder en dynamisk hverdag, hvor alle arbejder sammen for, at borgeren oplever faglig kvalitet og omsorgsfuldt nærvær. Vi søger netop nu en dygtig planlægger, der ønsker løbende udvikling, og som drømmer om at indgå i et super godt tværfagligt miljø!

Om arbejdet
Som planlægger er du en central del af ’maskinrummet’ i hjemmeplejen. Du samarbejder med ledere og kollegaer i det tværfaglige team, hvor du varetager en bred vifte af opgaver i relation til planlægning og koordinering af den daglige drift. Det er vigtigt, at du er sundhedsfagligt velfunderet (sygeplejerske eller SSA), bekendt med lovgivningen på området (Sundhedslov og Servicelov) og har indgående kendskab til FS III og Nexus.
Planlægningsopgaven er kompleks og kræver opmærksomhed, kreativitet og et skarpt fagligt blik ud fra et borgerperspektiv. Det betyder, at du bruger din faglighed på en måde, der for borgeren opleves som kontinuitet i hjælpen, faglig ekspertise og imødekommenhed.
Opgaverne vil bl.a. indeholde:

  • arbejdet med skabelonplaner
  • daglig planlægning af ruter
  • håndtering af nye eller ændrede indsatser
  • håndtering af advis’er
  • diverse administrative opgaver
Som planlægger får du en grundig introduktion og en ’mentor’ (en god kollega), som du altid kan søge hjælp hos.

Vi leder efter dig, der
  • værdsætter at være en del af en samarbejdende organisation
  • altid har kontinuitet og faglig kvalitet som afsæt for arbejdet
  • arbejder omhyggeligt og tålmodigt
  • er fleksibel, imødekommende og god til at skabe relationer

Om hjemmeplejen
Hjemmeplejen er i gang med en spændende udvikling! Vi ved, at faglig kvalitet ikke sker af sig selv, men udvikles gennem samarbejde, oplæring og god ledelse. Derfor mødes vi jævnligt og arbejder med faglige spørgsmål og nye tiltag.
Hjemmeplejen er en stor organisation med omkring 500 dygtige medarbejdere, som har fælles base i Hjemmeplejehuset på Klostermosevej 101. Vi betjener ca 2100 borgere i alle aldre.

Arbejdstid
37 timer pr. uge på hverdage. Ca. to gange om året har man som planlægger en weekendvagt i dagtimerne (planlægningsopgaver).
Du aflønnes efter overenskomst med DSR eller FOA.

Ansøgningsfrist: 25. april 2021. Samtaler vil blive afholdt 27. april 2021.
Tiltrædelse: 1. juni 2021

Vil du vide mere, så kontakt distriktsleder Heidi Stærk tlf. 41869292.

Ved ansættelse fremvises straffeattest.

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere – fagligt og personligt.

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.