Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Deltidsmedarbejder til Kundesupport på INTERSPORTs hovedkontor søges

15 timer om ugen. 37 timer i ugerne 25-31(inklusive).

Hos INTERSPORT leder vi efter nye og friske kræfter til vores kundeteam, som kan hjælpe, støtte og vejlede alle vores skønne kunder.

Du kommer til at arbejde på vores Kædekontor i Odense i Tietgenbyen, og vil blive en del af vores unge OMNI-channel Marketing Team, som har fart på.

Om jobbet

Du vil komme til at sidde sammen med i alt 12 dygtige kollegaer der tilsammen har fokus på marketing og salg i vores butikker og digitalt, hvor vores kundeteam lige nu består af to fuldtidskolleger. Hver dag er målet at yde en ekstraordinær service overfor vores kunder i hele landet. Vi supporterer også vores butikker, og hver dag er vi online på telefon, chat, mail og sociale medier.

Du vil komme til at servicere både INTERSPORT kunder og The Athlete’s Foot kunder.

Arbejdsopgaver vil hovedsageligt være:

  • Daglig kundekontakt på chat, telefon og mail og sociale medier
  • Indimellem lave produkttekster til vores webshop
  • Tæt samarbejde med det øvrige team

I teamet har vi nogle knalddygtige kollegaer der har styr på vores produkter, så vi skal nok hjælpe dig med den fornødne produktviden og træning. Vi afholder flere gange om året produkt og salgstræning for alle ansatte i butikkerne, og her vil du også deltage.

Det er en deltidsstilling, hvor vi har brug, for at du er fleksibel ifht. arbejdstider. Vi tilbyder ca. 15 arbejdstimer om ugen og har brug for at du kan arbejde fuld tid i ugerne 25-31 (begge uger inklusive).

Det er fordel at have interesse inden for sport/træning, men det er ikke et krav.

Du vil hurtigt blive oplært i vores systemer. Vi vil gøre alt for at du kommer godt i gang hos os, og glæder os til at byde dig velkommen i teamet.

 

Hvem er du?

Vi håber at du er en glad og positiv person, der elsker at snakke med mennesker, og indgå i et tæt team, der arbejder sammen på tværs af vores mange berøringsflader. Du kan problemfrit begå dig på engelsk i skrift og tale.

Måske er du en aktiv person, der elsker sportsprodukter og derfor har let ved at rådgive vores kunder. 

Hvis du har erfaring fra butik eller kundeservice vil det blive vægtet højt.

Hvem er INTERSPORT? 

INTERSPORT er verdens største sportskæde med over 5500 butikker. I Danmark beskæftiger vi os både med fysiske butikker og webshops. Heriblandt INTERSPORT, INTERSPORT Outlet, The Athlete’s Foot og Sport Direct. På vores kædekontor er vi mere end 40 glade kollegaer, der vægter samarbejde på tværs af teams højt og det vil du hurtigt mærke. Vi elsker at have det sjovt, og stræber efter at kombinere vores arbejdsdage med godt humør og en ambitiøs tilgang til tingene. Vi har altid vores kunder i tankerne, og det er dem vi vægter højest.

Lyder det som noget du har lyst til, så send snarest muligt en e-mail med ansøgning og CV til ansoegning@intersport.dk. Skriv "Kundeservicemedarbejder" i emnefeltet.

Er der andet du ønsker at vide, skal du altid være velkommen til at kontakte din måske kommende kollega Majda Avdagic på telefon: +45 21 35 29 97.

Vi vil løbende behandle ansøgninger og samtaler, så hvis du mener at du vil kunne gøre en forskel hos os, så send os en ansøgning med det samme.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.