Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationsrådgiver - Velskrivende og skarp på informationskampagner

I Miljøministeriet løber den grønne dagsorden som en rød tråd gennem alt, hvad vi arbejder med. Vi bidrager aktivt til at sætte og kommunikere alle aspekter af den helt centrale dagsorden. Vil du med i teamet, som har fagligt fokus på at formidle og dele den grønne politik, så tjek ud, om du matcher profilen, vi mangler:

  • Du er en rutineret projektleder og har styr på informationskampagner.
  • En dreven og veloplagt skribent med styr på sprog og korrektur.
  • Du mestrer både intern og ekstern kommunikation.
  • Du er passioneret og driver naturligt egne projekter i aktivt samspil med gode kolleger.

Stillingen
Du skal være med til at skabe sammenhæng mellem de politiske projekter og kommunikationen.

Vi forventer, at du kan spille en central rolle, når eksempelvis den politiske aftale om en grønnere affaldssektor skal kommunikeres. Når aftalen omtaler en national informationsindsats, så er det dit stikord.

Eller i forbindelse med Miljøministeriets kommunekonkurrence, hvor 92 kommuner er tilmeldt og bidrager til at løfte den vilde natur til glæde for øget biodiversitet i hele Danmark. Det er en unik platform for inddragelse af borgerne i et af ministeriets vigtigste fokusområder. Kampagnen skal udfoldes og dk.vild sitet skal udvikles.

Solid teknisk erfaring med at udvikle, opbygge og arbejde i CMS (Sharepoint) er et plus. Du skal kunne formidle digitalt – både når det gælder projekter og den konkrete nyhedshistorie til departementets medarbejdere og hele ministeriet.

Sammen med dine kommunikationskolleger skal du være med til at udvikle og strømline den interne kommunikation i det nye Miljøministerium. Her vil du skulle assistere dine nærmeste kollegaer med opbygning og udvikling af alt fra faglige universer til større kommunikationsprojekter.

Arbejdspladsen
Din arbejdsplads i Miljøministeriets departement placerer dig tæt på de politiske beslutninger i kontoret for Strategi & Kommunikation, der bl.a. bidrager aktivt til at fremme en tydelig strategisk retning i den overordnede planlægning og kommunikation af sagerne i tæt samarbejde med fagkontorer og styrelser.

Vores nye kollega
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på kandidatniveau eller anden tilsvarende uddannelse og gerne mere end tre års erfaring med informationskampagneansvar og intern kommunikation fra en politisk organisation, en større virksomhed eller andre tilsvarende arbejdspladser.

Dine samarbejdsevner er et af dine vigtigste arbejdsredskaber i departementet på linje med en skarp strategisk sans og evnen til hurtig til at afkode en kompleks organisation. Du genererer kreative ideer og evner naturligvis at realisere de bedste. Det kræver, at du kan begejstre og inspirere dine kolleger og har mod og erfaring med at prioritere i en travl hverdag med mange og skiftende dagsordener.
Du er udadvendt, engageret og ambitiøs på både teamets og ministeriets vegne.

Som person trives du bedst i et tværfagligt samarbejde med departement såvel som styrelser, hvor mange fagligheder og kompetencer er i spil. Du færdes sikkert i en stor organisation og bidrager aktivt og gerne i en faglig diskussion.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og en række Akademiker-organisationer for akademikere i staten (Akademiker-overenskomsten).

Der vil være mulighed for at forhandle tillæg alt efter kvalifikationer.

Ansættelsen er på fuld tid pr. 1. august 2021.

Ansættelse i Miljøministeriet med tilhørende institutioner, med tjenestested indtil videre i departementet, Strategi & Kommunikation, Slotsholmsgade 12, København K.

Yderligere oplysninger

Kontakt gerne pressechef Jakob Sejr Teichert på tlf. 6139 1726, hvis du vil høre mere om jobbet.

Sådan søger du stillingen
Du søger stillingen online ved at sende din ansøgning, CV, eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse senest torsdag den 24. juni 2021 kl 12.
Ansøgninger vil blive vurderet løbende, og vi forventer at holde samtaler på skype i uge 24 og 25, da ansættelsesprocessen ønskes afsluttet inden udgangen af juni.
Du vil aftenen inden samtalen derhjemme kl 20-21 skulle løse en 60 min. case-opgave.
Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Miljøministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.