Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Inspirerende elektriker med mod på at blive underviser

Inspirerende elektriker med mod på at blive underviser

Er du elektriker og har du efter flere år som dygtig håndværker, mod på at bruge dine erfaringer og prøve kræfter med formidling af dit fag?

Så læs videre om muligheden for at blive underviser!

I El & Automatik på Syddansk Erhvervsskole i Vejle øger vi vores aktiviteter og søger derfor en ny kollega som underviser på elektrikeruddannelsen.

Vi er på udkig efter en inspirerende og fagligt dygtig elektriker med et stort engagement, en bred el-teknisk erfaring og i særdeleshed lysten til at dele din faglige viden, erfaring og entusiasme med den kommende generation af Danmarks dygtigste elektrikere.

Et job som underviser kalder på nogle andre kvaliteter i dig, end du måske har brugt før. Du skal kunne fange elevernes interesse i din formidling af faget. Måske har du arbejdet med motivation af lærlinge eller andre unge, eller du har en ide om, at du er rigtig god til det.

Formelt skal du have minimum 5 års relevant erfaring fra arbejde i branchen og have suppleret dit svendebrev med uddannelse på videregående niveau f.eks. el-installatør.

Du vil komme til en afdeling, hvor rammer og teknologi er moderne og opdaterede i et inspirerende ”bofællesskab” med automatikteknikere, it-supportere og datateknikere.

Vi arbejder i velfungerende teams om forløbene og dine nye kolleger vil tage godt imod dig og hjælpe dig til rette i en ny, spændende hverdag som underviser. Der bliver rig mulighed for indflydelse og for at sætte dit fingeraftryk på uddannelsesforløbene.

Du skal være indstillet på, at det nye job som underviser indebærer personlig udvikling og at du vil komme til at deltage i uddannelse, som gør dig til en kvalificeret formidler.

 

Om ansættelsen

Stillingen er på fuldtid med løn, pension og ansættelse ifølge Undervisningsministeriets bekendtgørelse i tjenestemandslignende stilling. Aflønning sker på basisløntrin 1-7. Begyndelsesløn forhandles efter en vurdering af blandt andet tidligere undervisningserfaring.

Hvis du ikke allerede har tilstrækkelige pædagogiske forudsætninger, skal du senest efter 4 års ansættelse have erhvervet diplomuddannelse i erhvervspædagogik eller voksenunderviseruddannelsen efter skolens vurdering. Den pædagogiske diplomuddannelse indgår i ansættelsen.

For den rette ansøger, der mangler visse formelle forudsætninger, udarbejder vi sammen en plan om videreuddannelse efter ansættelsen. Tiltrædelse efter aftale. Alle med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge.

Arbejdssted er i Vejle. Skolen er røgfri arbejdsplads. Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk/om-os/ledige-stillinger/  så vi har den senest søndag den 27. juni 2021. Hvis du bliver inviteret til anden samtalerunde, skal du være indstillet på at besvare en DiSC-profil. Samtaler finder sted i uge 26.

 

Lyst til at vide mere?

Du kan finde yderligere informationer om Syddansk Erhvervsskole på www.sde.dk og du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Susan Jacobsen på telefon 2270 1310 for en snak om stillingen og dine muligheder på skolen.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.