Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

R&D Ingeniør - vær med til at udvikle fremtidens spåntagende industri

Du bliver del af - og en vigtig brik i - en mindre, dynamisk organisation med klare vækstmål og strategier - til fordel for danske produktionsvirksomheder.


DAMRC - Danish Advanced Manufacturing Research Center – er førende inden for metalbearbejdning og  internationalt anerkendt for banebrydende innovationer. Vores opgave er igennem innovation og brug af den nyeste teknologi, at hjælpe danske virksomheder med at få succes. Vi er i tæt samarbejde med vores medlemmer, der bl.a. tæller flere af de førende virksomheder inden for metalforarbejdning og maskin-industri. Vi er i gang med mange spændende projekter, derfor søger vi en ny medarbejder til Research & Development med fokus på reduktion af indre materialespændinger i metal ved brug af vibrationer.

Udvikle, efterprøve og udbrede ny teknologi
Du bliver en nøgleperson i nationale og internationale forsknings-og udviklingsprojekter fra den indledende idefase til det færdige resultat. Herigennem får du mulighed for, på et fagligt højt internationalt niveau, at udbygge dine kompetencer både inden for spåntagende bearbejdning og vibrationsafspænding af materialer og konstruktioner.


Du vil være driver og ansvarlig for opgaverne i teknologiområdet vedrørende materialespændinger og vibrationer, samt indvirkningen af spændinger i forbindelse med bearbejdning.
Du skal være med til at udvikle og modne ny teknologi i vores Teknologicenter og gennemføre proces- og produktionsoptimeringer i industrien.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en videregående uddannelse, sandsynligvis som maskiningeniør med indgående kendskab til materia-ler og residualspændinger. Hvis du har erfaring med bearbejdning eller svejsning er dette en fordel i jobbet. Du har det tekniske overblik og vedholdenheden, samt lyst og vilje til at tage fat på teknisk svære overvejelser og problemstillinger.


Jobbet indebærer kommunikation både eksternt og internt og det er derfor vigtigt, at du kan formulere dig klart i skrift og tale på både dansk og engelsk.


Noget for dig?
Hvis det lyder som det rette job for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. Samtaler holdes løbende og ansættelse vil ske, når den rigtige person er fundet, så send allerede ansøgningen i dag.


Har du spørgsmål så kontakt venligst Operationschef, Christian Skov Lillelund
på csl@damrc.com


Ansøgningen og CV bedes sendt på mail som Word/pdf til Lene Nielsen len@damrc.com
mrk. DAMRC R&D Engineer
Læs mere om DAMRC på WWW.DAMRC.dk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.