Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Talentfuld supporter til kemiske kvalitetsanalyser

Vil du være en del af et QC supportteam, der på verdens største insulinfabrik er med til at sikre at kvaliteten af vores produkter altid er på højeste niveau? Vil du være med til at bidrage til vores gode resultater og er du klar til at gøre en forskel? Vi søger en engageret og kvalitetsbevidst person til et udfordrende job med mange varierede opgaver og gode udviklingsmuligheder – både faglige og personlige.

Afdelingen

Du bliver en del af QC-laboratoriet, som er en afdeling på ca. 60 medarbejdere fordelt på bl.a. to kemiske teams. Afdelingen er baseret på tillid, godt samarbejde på tværs og en høj grad af uddelegering indenfor de forskellige ansvarsområder.

I insulinproduktionen bliver teori til virkelighed, når vores 8 insulinfabrikker fremstiller alle de aktive ingredienser, der indgår i vores diabetesbehandlende produkter til hele verden. Vi stræber efter at gøre en forskel gennem stabil levering af produkter af høj kvalitet og i regulatorisk compliance til vores mere end 24 millioner patienter. Du bliver en del af et dedikeret team af projektledere, operatører, ingeniører, laboranter og specialister, der alle arbejder målrettet på at forbedre livet for mennesker med diabetes.

Jobbet

Som supporter opbygger og vedligeholder du den faglige viden der skal til for at supportere de kemiske team og sikrer derved at laboratoriet leverer korrekte analyser, rettidigt. Du forventes at gå i laboratoriet og sikre at arbejdsgange og analyser forbedres løbende.

I hele området arbejdes der med optimering af processer og løbende forbedringer, hvilket også vil afspejle sig i projektets processer og arbejdsrutiner. Du får derfor også rig mulighed for at afprøve og implementere idéer til optimeringer og kvalitetsforbedringer.

Du får en dynamisk hverdag med mange forskellige opgaver - både bag skrivebordet og i laboratoriet:

 • Godkende analyseresultater og hændelseshåndtering
 • Håndtere afvigelser og kvalificering af analyser som skal gentages
 • Optimering af metoder og de dertilhørende arbejdsprocedurer, så vi sikre at vi hele tiden gør tingene smartere og undgår unødvendige fejl og spild
 • Sikre at instruktioner og procedurer for afvikling af metoderne er opdaterede og lever op til gældende GMP krav
 • Sikre at metoder der kører på tværs af NN hele tiden bliver alignet
 • Deltage i grupper på tværs af DAPi, hvor du skal være med til at drive projekter og være faglig ekspert på de metoder som du er metodeejer for.
 • Kvalifikationer

 • Du har en akademisk naturvidenskabelig baggrund som ingeniør, farmaceut, Cand. Scient. eller lignende.
 • Du er en fremragende analytiker med kendskab til HPLC eller tilsvarende teknik samt stor erfaring fra analyselaboratorier
 • Du er kvalitetsbevidst og har et ønske om at lægge energi i at dygtiggøre dig yderligere indenfor dit felt
 • Du besidder lysten og evnen til hurtigt at sætte dig ind i nye opgaver og du har en positiv tilgang til at løse udfordringerne på en systematisk og effektiv måde
 • Du er team player og dine mundtlige og skriftlige kommunikationsevner gør det let for dig at samarbejde med samt formidle viden til dine interessenter på både dansk og engelsk
 • Du trives med at tage ansvar og med at nå dine mål samtidig med, at du bevarer overblikket og dit gode humør i et til tider meget travlt arbejdsmiljø.
 • Vi ser muligheder i vores medarbejdere og har du ambitioner om at forfølge en projektleder-, specialist- eller lederkarriere i Novo Nordisk, kan dette job måske endda være det første skridt på vejen.

  Novo Nordisk i Kalundborg

  Novo Nordisk i Kalundborg er verdens største insulin produktionssite – stort nok til at have en 5,5 km løbesti rundt om sitet og til at producere halvdelen af den insulin der anvendes på verdensplan. Det er arbejdsplads for mere end 2.800 dedikerede Novo Nordisk medarbejdere, der sætter ambitiøse mål og stræber efter at gøre en forskel for vores mere end 24 millioner patienter gennem stabile leverancer af produkter i høj kvalitet. Sitet er i vækst og rivende udvikling med masser af udfordringer. Dem løser vi ved at være på forkant med udvikling indenfor teknologi, systemer, metoder og processer, og ved at samle teams af talentfulde medarbejdere.

  I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Til gengæld tilbyder vi dig muligheden for at arbejde sammen med usædvanligt talentfulde kolleger, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionel og personlig udvikling.

  Ansøgninger behandles løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.