Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok til køkkenet på plejecentret Sølund

Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet.
 
Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som Mormor-mad med kant og vores kantinemad som moderne sund mad.  
 
Vi tilbereder dagligt mad til 250 beboere samt til vores hyggelige cafe, frokostordning til 230 personer og masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning. Vi er 17 ansatte bestående af bagere, kokke, ernæringsassistenter, teamledere, elever og ufaglærte.  
 
En kok med overblik og tempo  
Som kok i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver samt har en nysgerrighed i forhold til udvikling og kvalitetssikring af vores produkter. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i produktion af frokostbuffet til 250 kontoransatte og aftensmad til plejecentrets beboere.  
 
Generelt forventer vi, at du  
  • er uddannet kok eller har meget erfaring med produktion af mad til gæster  
  • har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks  
  • fagligt sætter baren højt og finder energi i dette 
  • har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores koncepter  
  • skal være i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse
Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik    
Som køkken er vi ambitiøse, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til alle Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger København Kommunes mål om økologi og Det Gode Måltid, derfor laver vi det meste af vores mad fra bunden, og vi er 84 % økologiske. Vi arbejder målrettet på at blive 90 % økologiske, hvilket du også skal bidrage til.
 
Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer treretters gourmetmenuer til vores fester og griller hotdogs i haven til Distortion og Sankt Hans.  
 
Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid. Ved måltidet indtænkes alle facetter – både i forhold til madens smag, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er derfor et kontinuerligt centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle de nye trends indenfor ældremad. Vi ønsker også fortsat at have en kreativ tilgang til vores produktion, og derfor skal der være plads til at eksperimentere og til sideprojekter som fx syltning og henkogning.  
 
Kvadratisk, praktisk, Sølund  
Vi kan til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke, dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og medarbejderne er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du vil få en stor indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og være en del af at sætte fremtidige mål.  
 
Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden.  
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt. Vagterne er i tidsrummet kl. 07.00-18.24, og der er weekendvagt hver sjette uge. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi en straffeattest.  
 
Vil du vide mere?  
Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside www.soelund.kk.dk eller vores facebookside www.facebook.com/Plejecentretsoelund.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 26. maj 2019 
 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330017733Phoenix-4c75af1312019-05-06T16:01:43.330Kok til køkkenet på plejecentret Sølund
Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet.
 
Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som Mormor-mad med kant og vores kantinemad som moderne sund mad.  
 
Vi tilbereder dagligt mad til 250 beboere samt til vores hyggelige cafe, frokostordning til 230 personer og masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning. Vi er 17 ansatte bestående af bagere, kokke, ernæringsassistenter, teamledere, elever og ufaglærte.  
 
En kok med overblik og tempo  
Som kok i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver samt har en nysgerrighed i forhold til udvikling og kvalitetssikring af vores produkter. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i produktion af frokostbuffet til 250 kontoransatte og aftensmad til plejecentrets beboere.  
 
Generelt forventer vi, at du  
  • er uddannet kok eller har meget erfaring med produktion af mad til gæster  
  • har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks  
  • fagligt sætter baren højt og finder energi i dette 
  • har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores koncepter  
  • skal være i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse
Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik    
Som køkken er vi ambitiøse, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til alle Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger København Kommunes mål om økologi og Det Gode Måltid, derfor laver vi det meste af vores mad fra bunden, og vi er 84 % økologiske. Vi arbejder målrettet på at blive 90 % økologiske, hvilket du også skal bidrage til.
 
Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer treretters gourmetmenuer til vores fester og griller hotdogs i haven til Distortion og Sankt Hans.  
 
Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid. Ved måltidet indtænkes alle facetter – både i forhold til madens smag, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er derfor et kontinuerligt centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle de nye trends indenfor ældremad. Vi ønsker også fortsat at have en kreativ tilgang til vores produktion, og derfor skal der være plads til at eksperimentere og til sideprojekter som fx syltning og henkogning.  
 
Kvadratisk, praktisk, Sølund  
Vi kan til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke, dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og medarbejderne er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du vil få en stor indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og være en del af at sætte fremtidige mål.  
 
Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden.  
 
Løn- og ansættelsesforhold  
Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt. Vagterne er i tidsrummet kl. 07.00-18.24, og der er weekendvagt hver sjette uge. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi en straffeattest.  
 
Vil du vide mere?  
Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside www.soelund.kk.dk eller vores facebookside www.facebook.com/Plejecentretsoelund.
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 26. maj 2019 
 
2019-05-27T00:52:32.320 Madam Blå, køkkenet på Plejecentret Sølund, søger en dygtig kok fra den 1. juli 2019, eller efter aftale, til vores økologiske køkken, hvor sæson, velsmag og kvalitet er i højsædet. Vi producerer frisklavet god hverdagsmad årets 365 dage. Vores ældremad er kendetegnet som Mormor-mad med kant og vores kantinemad som moderne sund mad. Vi tilbereder dagligt mad til 250 beboere samt til vores hyggelige cafe, frokostordning til 230 personer og masser af arrangementer og mødeservice til vores forvaltning. Vi er 17 ansatte bestående af bagere, kokke, ernæringsassistenter, teamledere, elever og ufaglærte. En kok med overblik og tempo Som kok i Madam Blå vil du få mulighed for at arbejde i en alsidig stilling, hvor to dage ikke er ens. Vi lægger vægt på, at du har overblik og kan skabe struktur i dine opgaver samt har en nysgerrighed i forhold til udvikling og kvalitetssikring af vores produkter. Dine opgaver vil hovedsageligt bestå i produktion af frokostbuffet til 250 kontoransatte og aftensmad til plejecentrets beboere. Generelt forventer vi, at du er uddannet kok eller har meget erfaring med produktion af mad til gæster har en praktisk tilgang til arbejdet og går systematisk til værks fagligt sætter baren højt og finder energi i dette har lyst til at være med til fortsat at udvikle vores koncepter skal være i stand til at sætte dig ind i brugernes behov og efterleve disse Et ambitiøst hus med fokus på kvalitet, udvikling og æstetik Som køkken er vi ambitiøse, og vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe god og velsmagende mad til alle Sølunds beboere, eksterne kunder og gæster i caféen. Vi følger København Kommunes mål om økologi og Det Gode Måltid, derfor laver vi det meste af vores mad fra bunden, og vi er 84 økologiske. Vi arbejder målrettet på at blive 90 økologiske, hvilket du også skal bidrage til. Vi har eget bageri, så beboerne får friskbagt brød hver dag. Udover den daglige produktion samarbejder vi omkring større arrangementer med resten af huset. Vi leverer treretters gourmetmenuer til vores fester og griller hotdogs i haven til Distortion og Sankt Hans. Vi går langt for, at beboere og gæster får en god oplevelse ved hvert måltid. Ved måltidet indtænkes alle facetter både i forhold til madens smag, konsistens, stemning og sociale aspekter. Måltidet er derfor et kontinuerligt centralt indsatsområde for hele huset, hvor vi følger, men også er med til at udvikle de nye trends indenfor ældremad. Vi ønsker også fortsat at have en kreativ tilgang til vores produktion, og derfor skal der være plads til at eksperimentere og til sideprojekter som fx syltning og henkogning. Kvadratisk, praktisk, Sølund Vi kan til gengæld tilbyde dig en arbejdsplads med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er højt til loftet. Gennem dit daglige virke, dit samarbejde med Madam Blås køkkenchef, teamleder og medarbejderne er der rig mulighed for faglig udvikling og sparring. Du vil få en stor indflydelse på egen hverdag, mulighed for at præge produktionen og være en del af at sætte fremtidige mål. Vi er en røgfri arbejdsplads, og det er derfor ikke tilladt at ryge i arbejdstiden. Løn- og ansættelsesforhold Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse hurtigst muligt. Vagterne er i tidsrummet kl. 07.00-18.24, og der er weekendvagt hver sjette uge. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Ved ansættelse indhenter vi en straffeattest. Vil du vide mere? Er du blevet nysgerrig, så se mere på Sølunds hjemmeside www.soelund.kk.dk eller vores facebookside www.facebook.com Plejecentretsoelund. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenchef Trine Mossman på 2615 5407. Søg stillingen via nedenstående link senest søndag den 26. maj 201910Phoenix4c75af13101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-05-26T00:00:000000https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=158154&DepartmentId=20640&MediaId=5&SkipAdvertisement=true0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavnEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFrederiksberg3521161Sølund Køkken11Ryesgade 202200København NDKDanmarkORS/fd6c8faf_logo.pngORS/Small/fd6c8faf_logo.png0DKDanmarkDanmark8Fuldtid46Permanent754872KobenhavnsKommuneHrManagerGrund Jobannonce på Ofir.dk15815400006-05-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c75af13https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c75af13https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c75af13&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=4c75af13&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgKok til køkkenet på plejecentret Sølund12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361711478mediacenter@of.kk.dkDanmarkDanmark330100794Uddannet kok til Den Grønne KastanjeBasic Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start den 1. november 2019 eller snarest herefter. Vi er en del af klyngen Kongeriget ved Søerne (Klynge C Indre By Østerbro). Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger hjertet af København omgivet af Botanisk Have, søerne og Østre Anlæg. Vi har plads til 36 vuggestuebørn fordelt på tre stuer og 44 børnehavebørn fordelt på fem stuer. Vi bor i nye, lyse bygninger fra 2013 med tilhørende stor legeplads, hvor der er bålplads, drivhus, højbede, cykelbane og meget mere. Vi vægter nærvær, gode relationer og fællesskab højt. Et af samlingspunkterne for børn og voksne er det gode, økologiske måltid allerhelst tilberedt af råvarer fra eget drivhus og sammen med børnene. Pædagogisk har vi et bredt fokus på at skabe lærings- og udviklingsmuligheder for børnene, så vi arbejder løbende og målrettet med læreplanernes seks temaer både i strukturerede forløb og i hverdagssituationer. Vi leder efter en kollega, der er uddannet kok med særlig interesse for det økologiske årstidsbestemte måltid i børnehøjde. En der besidder et højt fagligt niveau baseret på teorier, som du kan omsætte til daglig praksis, kan planlægge, gennemføre, evaluere og dokumentere det gode måltid for 0-6 årlige børn og som kan og vil være med til at udvikle Den Grønne Kastanjes grønne bæredygtige profil. Du kan reflektere over egen og fælles praksis, kan arbejde med it på brugerniveau (erfaring med KbhBarn er et plus) og vil sætte dig ind i indkøbsportalen KVANTUM og andre it-baserede værktøjer. Den Grønne Kastanje har udvidet åbningstid, arbejdstiden ligger derfor i tidsrummet kl. 06-17.45. Din mødetid vil ligge mellem kl. 08-15.30 og stillingen er på 37 timer ugentligt. Send gerne en menuplan for en måned til 80 børn og 20 medarbejdere. Du besidder økonomisk sans og kreativitet, høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde med folk i praktik eller lære. Mere information For mere information om Den Grønne Kastanje se http: www.dengroennekastanje.kk.dk. Har du spørgsmål til jobbet og til os, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jeanette Lundum på 2496 8357. Søg via nedenstående link senest søndag den 20. oktober 2019 Samtaler holdes umiddelbart efter.

Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start den 1. november 2019 eller snarest herefter. Vi er en del af klyngen 'Kongeriget ved Søerne' (Klynge C Indre By/Østerbro).

Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger hjertet af København omgivet af Botanisk Have, søerne og Østre Anlæg. Vi har plads til 36 vuggestuebørn fordelt på tre stuer og 44 børnehavebørn fordelt på fem stuer. Vi bor i nye, lyse bygninger fra 2013 med tilhørende stor legeplads, hvor der er bålplads, drivhus, højbede, cykelbane og meget mere.

Vi vægter nærvær, gode relationer og fællesskab højt. Et af samlingspunkterne for børn og voksne er det gode, økologiske måltid – allerhelst tilberedt af råvarer fra eget drivhus og sammen med børnene. Pædagogisk har vi et bredt fokus på at skabe lærings- og udviklingsmuligheder for børnene, så vi arbejder løbende og målrettet med læreplanernes seks temaer både i strukturerede forløb og i hverdagssituationer.

Vi leder efter en kollega, der er uddannet kok med særlig interesse for det økologiske årstidsbestemte måltid i børnehøjde. En der besidder et højt fagligt niveau baseret på teorier, som du kan omsætte til daglig praksis, kan planlægge, gennemføre, evaluere og dokumentere det gode måltid for 0-6 årlige børn og som kan og vil være med til at udvikle Den Grønne Kastanjes grønne bæredygtige profil. Du kan reflektere over egen og fælles praksis, kan arbejde med it på brugerniveau (erfaring med KbhBarn er et plus) og vil sætte dig ind i indkøbsportalen KVANTUM og andre it-baserede værktøjer.

Den Grønne Kastanje har udvidet åbningstid, arbejdstiden ligger derfor i tidsrummet kl. 06-17.45. Din mødetid vil ligge mellem kl. 08-15.30 og stillingen er på 37 timer ugentligt.

Send gerne en menuplan for en måned til 80 børn og 20 medarbejdere. Du besidder økonomisk sans og kreativitet, høj arbejdsmoral og evnen til at arbejde med folk i praktik eller lære.

Mere information
For mere information om Den Grønne Kastanje se http://www.dengroennekastanje.kk.dk. Har du spørgsmål til jobbet og til os, er du velkommen til at kontakte pædagogisk leder Jeanette Lundum på 2496 8357.

Søg via nedenstående link senest søndag den 20. oktober 2019
Samtaler holdes umiddelbart efter.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngDen Grønne KastanjeKøbenhavn K2019-10-04T12:01:26.0502019-10-20T00:00:00
330105077Kok på fuldtid til Plejecentret HørgårdenBasic Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave god og varieret mad til ældre på plejehjem, så send en ansøgning. Plejecentret Hørgården på Brydes Allé i København S søger en kok 37 timer pr. uge fra den 1. november 2019. Hvem er vi Plejecentret Hørgården indeholder plejehjemsboliger, midlertidige boliger, aktivitetscenter og cafe. Vi laver mad til ca. 200 borgere hver dag. Vi laver traditionel dansk mad fra bunden i en god økologisk og kulinarisk kvalitet til ældre. Vi serverer varm mad til aften til alle vores beboere, hvorfor du skal være indstillet på skiftende arbejdstider. Vi tilbyder En travl hverdag, hvor du skal have mange bolde i luften og samtidig kunne bevare overblikket. Vi arbejder på målsætningen om at opnå 90 økologi. Vi har et nyt produktionskøkken, der blev taget i brug i august 2016. Vi har motion i arbejdstiden og fri afbenyttelse af træningsfaciliteter. Arbejdstid Hver anden uge mandag-torsdag fra kl. 9.30-17.00, øvrige dage fra kl. 7.00-14.30, samt hver 4. weekend fra kl. 10.00-17.00. Vi søger En kok, der har lyst og interesse i at lave mad til ældre borgere, gerne med erfaring i ældremad, er engageret og motiveret til at indgå i arbejdsfællesskabet og deltage i alle opgaverne med køkkenets øvrige ansatte. Vi søger en medarbejder, der har særlig interesse i økologi, og som kan være med til at højne vores kulinariske kvalitet. Yderligere oplysninger Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamchef Vera Jensen på 2688 2718 eller 8256 3015 eller teamleder Hanne Dalsig på 8256 3016. Plejecentret Hørgårdens hjemmeside: http: plejecentret.hoergaarden.dk Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med 3F for håndværkere og Københavns Kommune. Søg via nedenstående link senest fredag den 25. oktober Ansættelsestidspunkt: 1. november eller efter aftale.

Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave god og varieret mad til ældre på plejehjem, så send en ansøgning.

Plejecentret Hørgården på Brydes Allé i København S søger en kok 37 timer pr. uge fra den 1. november 2019. 

Hvem er vi
Plejecentret Hørgården indeholder plejehjemsboliger, midlertidige boliger, aktivitetscenter og cafe.
Vi laver mad til ca. 200 borgere hver dag. Vi laver traditionel dansk mad fra bunden i en god økologisk og kulinarisk kvalitet til ældre. Vi serverer varm mad til aften til alle vores beboere, hvorfor du skal være indstillet på skiftende arbejdstider.

Vi tilbyder 

  •  En travl hverdag, hvor du skal have mange bolde i luften og samtidig kunne bevare overblikket. Vi arbejder på målsætningen om at opnå 90% økologi.
  • Vi har et nyt produktionskøkken, der blev taget i brug i august 2016.
  • Vi har motion i arbejdstiden og fri afbenyttelse af træningsfaciliteter.

Arbejdstid 
Hver anden uge mandag-torsdag fra kl. 9.30-17.00, øvrige dage fra kl. 7.00-14.30, samt hver 4. weekend fra kl. 10.00-17.00.

Vi søger
En kok, der har lyst og interesse i at lave mad til ældre borgere, gerne med erfaring i ældremad, er engageret og motiveret til at indgå i arbejdsfællesskabet og deltage i alle opgaverne med køkkenets øvrige ansatte.
Vi søger en medarbejder, der har særlig interesse i økologi, og som kan være med til at højne vores kulinariske kvalitet.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamchef Vera Jensen på 2688 2718 eller 8256 3015 – eller teamleder Hanne Dalsig på 8256 3016.

Plejecentret Hørgårdens hjemmeside: http://plejecentret.hoergaarden.dk/

Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med 3F for håndværkere og Københavns Kommune.

Søg via nedenstående link senest fredag den 25. oktober
Ansættelsestidspunkt: 1. november eller efter aftale.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.pngPlejecentret HørgårdenKøbenhavn S2019-10-11T02:00:15.3372019-10-25T00:00:00
330080390Sushi chef - full-timeRobot We are looking for a sushi chef to work at Sushi Daily in Field s, Bilka OneStop. The position is full-time, and the working hours vary, usually between 6:00 and 18:00. Requirements: Fast-learner Flexibility Experience as a sushi chef is a plus, but it is also okay if you don t have it, we will teach you Hard-working Good work ethics Fluency in English Danish CPR and phone number Benefits: Competitive salary No late night shifts Please send an English CV and a short introduction to the following email address: lizsifood@gmail.com

We are looking for a sushi chef to work at Sushi Daily in Field’s, Bilka OneStop.

The position is full-time, and the working hours vary, usually between 6:00 and 18:00.

 

Requirements:

Fast-learner

Flexibility

Experience as a sushi chef is a plus, but it is also okay if you don’t have it, we will teach you

Hard-working

Good work ethics

Fluency in English

Danish CPR and phone number

 

Benefits:

Competitive salary

No late night shifts

 

Please send an English CV and a short introduction to the following email address:

lizsifood@gmail.com

Sushi DailyKøbenhavn S2019-08-29T00:00:002019-10-22T00:00:00
330080354Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordningRobot Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet, på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, der fungerer som kantine og selskabslokale. Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften. Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. Om dig: Du er uddannet kok. Du har erfaring indenfor storproduktion. Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer. Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan. Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet. Du forstår dansk eller engelsk. Du arbejder struktureret og målrettet. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar. Vi tilbyder: Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed. Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber. En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team. Løn efter kvalifikationer. Opstart snarest muligt. Kontakt os: Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk. Skriv Kok til Aamanns Køkken i emnefeltet Læs mere om Aamanns på http: www.aamanns.dk Om Aamanns Aamanns er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med gode råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, som vi selv bager, vi bruger kun kød fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. I dag består Aamanns af: Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli, der tilbyder smørrebrød in house og to go Aamanns Etablissement, kendt for frokosten og nyfortolkede kroklassikere om aftenen Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn Aamanns 1921, vores største og nyeste restaurant beliggende i Indre by Aamanns Køkken, vores eventlokale på Refshaleøen, hvor vi også driver kantine og frokostordning og har vores hovedkontor

Om arbejdspladsen

Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet, på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, der fungerer som kantine og selskabslokale.

Vi har fået flere gæster, og skal derfor bruge flere hænder, og søger dermed en engageret og kyndig kok, for at gøre vores køkkenteam fuldendt. Du vil blive en del af et køkkenteam, der serverer mad for omkring 120 faste kantinegæster i huset samt en frokostordning på ca. 400 kuverter ud af huset, hvor vi varierer menuen fra dag til dag. Derudover afholder vi ofte selskaber i weekenderne, både til frokost og aften.

Vi bruger kød fra fritgående dyr, anvender kun økologiske mælke- og kornprodukter og har generel høj råvarekvalitet. Vi laver ærlig, veltilberedt mad af gode råvarer og vores mission er at gøre vores gæster og kunder kræsne på den gode måde, og at lægge kærlighed og omsorgsfuld tilsmagning i alt, vi serverer. 

 

Om dig:   

  • Du er uddannet kok.
  • Du har erfaring indenfor storproduktion.
  • Du elsker mad og at arbejde med gode råvarer.
  • Du er en energisk og udadvendt person, der kan holde mange bolde i luften samt holde en stram tidsplan.
  • Du har råvarekendskab og sans for kreativitet i køkkenet.
  • Du forstår dansk eller engelsk.
  • Du arbejder struktureret og målrettet.
  • Du arbejder selvstændigt og tager ansvar.

 

Vi tilbyder:

  • Hos Aamanns Køkken bliver du en del af et super dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk.
  • En arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • Masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Arbejdstider fortrinsvis i dagtimerne mandag-fredag fra 07.00-15.00. Dog kan der forekomme weekend- og aftenarbejde indimellem, i forbindelse med events og selskaber.
  • En uformel omgangstone i et ungt og dynamisk team.
  • Løn efter kvalifikationer.
  • Opstart snarest muligt.

 

Kontakt os:

Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis dette lyder som noget for dig, så send din ansøgning og dit cv vedhæftet til: job@aamanns.dk.  

Skriv "Kok til Aamanns Køkken" i emnefeltet"                

Læs mere om Aamanns på http://www.aamanns.dk

 

Om Aamanns

Aamanns er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med gode råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, som vi selv bager, vi bruger kun kød fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske.

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli, der tilbyder smørrebrød in house og to go
  • Aamanns Etablissement, kendt for frokosten og nyfortolkede kroklassikere om aftenen
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn
  • Aamanns 1921, vores største og nyeste restaurant beliggende i Indre by
  • Aamanns Køkken, vores eventlokale på Refshaleøen, hvor vi også driver kantine og frokostordning og har vores hovedkontor
Aamanns KøkkenKøbenhavn K2019-08-29T00:00:002019-10-22T00:00:00
330077334Ambitiøs souschef til vores vegetarkantineRobot Er du vores nye souschef til vores vegetarkantine, Wicked Rabbit, i København? Det er et job med plads til udvikling, høje faglige ambitioner og familieliv. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Om Wicked Rabbit Wicked Rabbit er en farverig og fristende vegetarkantine beliggende i København. Hver dag forkæler vi de studerendes, ansattes og gæsters smagsløg med lækre, vegetariske retter. Vi laver al mad 100 vegetarisk og helt fra bunden med stor nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne. Stillingen indebærer: Opstart hurtigst muligt Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften- og weekendarbejde Dine primære opgaver består af madlavning på det vegetariske varme og kolde parti, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol mm. Fokus på det vegetariske køkken og dets spændende facetter: Din kreativitet skal være med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten Teamet er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v. Om vores nye souschef Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede dine kollegaer. Du elsker at lave mad fra bunden af friske, lokale råvarer. Du ved, at den bedste kvalitet giver smagen et ekstra løft. Hvis man spørger dig, er bæredygtighed og økologi vejen frem. Du ser frem til at glæde jeres gæster med nye smage, variation, sund mad og sæsonens bedste råvarer hver dag! Du er faglært kok med erfaring indenfor det vegetariske køkken? Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver, og du arbejder gerne selv på tværs af teamets forskellige arbejdsområder Du har en positiv og hjælpsom indstilling og er en fleksibel og kommunikativt stærk teamplayer? Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd ?Du kan indgå i et mindre team, hvor der er fokus på kreativitet og udvikling af tilbuddene til gæsterne Du er ansvarsfuld og glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening Livet i vores køkken Du bliver en del af et køkkenteam på 5 medarbejdere. Vi har mange spændende udfordringer og en dynamisk hverdag, for vi serverer dagligt mad for ca. 300-600 gæster. Vi værner om vores holdånd og holder altid en god og positiv tone. Vi arbejder sammen, hjælper hinanden og løfter i samlet flok, så vi kan sikre høj kvalitet i både maden og vores gæsters oplevelse. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du vores nye souschef til vores vegetarkantine, Wicked Rabbit, i København? Det er et job med plads til udvikling, høje faglige ambitioner og familieliv.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Om Wicked Rabbit
Wicked Rabbit er en farverig og fristende vegetarkantine beliggende i København. Hver dag forkæler vi de studerendes, ansattes og gæsters smagsløg med lækre, vegetariske retter. Vi laver al mad 100% vegetarisk og helt fra bunden med stor nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne.

Stillingen indebærer:

  • Opstart hurtigst muligt
  • Fast stilling på fuld tid. Mandag til fredag fra kl. 06.30 - 14.30 - i sjældne tilfælde kan der være aften- og weekendarbejde
  • Dine primære opgaver består af madlavning på det vegetariske varme og kolde parti, menuplanlægning, varebestilling, egenkontrol mm.
  • Fokus på det vegetariske køkken og dets spændende facetter: Din kreativitet skal være med til at sætte et varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten
  • Teamet er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.

Om vores nye souschef
Du er en ambitiøs og nytænkende kok, der brænder for at lede dine kollegaer. Du elsker at lave mad fra bunden af friske, lokale råvarer. Du ved, at den bedste kvalitet giver smagen et ekstra løft. Hvis man spørger dig, er bæredygtighed og økologi vejen frem. Du ser frem til at glæde jeres gæster med nye smage, variation, sund mad og sæsonens bedste råvarer – hver dag!

  • Du er faglært kok med erfaring indenfor det vegetariske køkken?
  • Du har ledelsesforståelse og lyst til at håndtere planlægning af teamets opgaver, og du arbejder gerne selv på tværs af teamets forskellige arbejdsområder
  • Du har en positiv og hjælpsom indstilling og er en fleksibel og kommunikativt stærk teamplayer?
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd
  • ?Du kan indgå i et mindre team, hvor der er fokus på kreativitet og udvikling af tilbuddene til gæsterne
  • Du er ansvarsfuld og glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening

Livet i vores køkken
Du bliver en del af et køkkenteam på 5 medarbejdere. Vi har mange spændende udfordringer og en dynamisk hverdag, for vi serverer dagligt mad for ca. 300-600 gæster. Vi værner om vores holdånd og holder altid en god og positiv tone. Vi arbejder sammen, hjælper hinanden og løfter i samlet flok, så vi kan sikre høj kvalitet i både maden og vores gæsters oplevelse.
Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SKøbenhavn S2019-08-22T00:00:002019-10-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Uddannet kok til Den Grønne Kastanje

Den Grønne Kastanje

København K
Vi søger en uddannet kok til Den Grønne Kastanje med start den 1. november 2019 eller snarest herefter. Vi er en del af klyngen Kongeriget ved Søerne (Klynge C Indre By Østerbro). Den Grønne Kastanje er en integreret institution, der ligger hjertet ...
Indrykket:4. oktober 2019
Udløbsdato:20. oktober 2019

Kok på fuldtid til Plejecentret Hørgården

Plejecentret Hørgården

København S
Er du kokken, der ser en stor udfordring i at lave god og varieret mad til ældre på plejehjem, så send en ansøgning. Plejecentret Hørgården på Brydes Allé i København S søger en kok 37 timer pr. uge fra den 1. november 2019. Hvem er vi Plejecentret ...
Indrykket:11. oktober 2019
Udløbsdato:25. oktober 2019

Sushi chef - full-time

Sushi Daily

København S
We are looking for a sushi chef to work at Sushi Daily in Field s, Bilka OneStop. The position is full-time, and the working hours vary, usually between 6:00 and 18:00. Requirements: Fast-learner Flexibility Experience as a sushi chef is a plus, but...
Indrykket:29. august 2019
Udløbsdato:22. oktober 2019

Aamanns Køkken søger kok til kantine og frokostordning

Aamanns Køkken

København K
Om arbejdspladsen Aamanns Køkken er beliggende på Refshalevej, helt ud til vandet, på Refshaleøen. Der er tale om et åbent køkken på 100 m2 i en renoveret fabrikslokale på 750 m2, der fungerer som kantine og selskabslokale. Vi har fået flere gæster,...
Indrykket:29. august 2019
Udløbsdato:22. oktober 2019

Ambitiøs souschef til vores vegetarkantine

Fazer Food Services A/S

København S
Er du vores nye souschef til vores vegetarkantine, Wicked Rabbit, i København? Det er et job med plads til udvikling, høje faglige ambitioner og familieliv. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Serv...
Indrykket:22. august 2019
Udløbsdato:17. oktober 2019