Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

EPJ-koordinator til Klinisk IT & undervisning i bookingkonfiguration i EPJ SYD projektet

I foråret 2021 skal alle regionens somatiske og psykiatriske sygehuse tage en ny fælles elektronisk patientjournal i brug, EPJ SYD. Den skal understøtte det kliniske arbejde på samtlige sygehuse og anvendes som dokumentationsredskab af alt klinisk personale.

EPJ SYD består af moduler til patientadministration (PAS), klinisk proces (notatmodul), medicin, rekvisition og svar, booking m.v.

Derfor søger SLB Klinisk IT 3 nye kolleger til undervisning i bookingkonfiguration, som har lyst til at deltage i en vellykket implementering af EPJ SYD i Region Syddanmark.

Jobbet
Du kommer til at indgå i EPJ SYD projektet som bookingspecialist sammen med kolleger fra IT-afdelingerne og ressourcepersoner fra klinikken. Det primære tjenestested vil blive Vejle Sygehus, men projektet hører fortrinsvis til i Middelfart. Under implementeringsfasen bliver der en del kørsel til andre matrikler i RSYD. Så det er vigtigt, at du er fleksibel med transport.

Kommunikation og samarbejde på tværs af afdelinger og region spiller en væsentlig rolle i dit nye job, og du kommer til at arbejde ud fra Sygehus Lillebælts værdier:
Resultater – Ordentlighed – Samarbejde - Excellence – ROSE.

Dine primære arbejdsopgaver er bl.a.

 • Dygtiggørelse i brug og konfiguration af EPJ SYD bookingmodul
 • Gennemføre undervisning og workshops for en gruppe klinikere
 • Sparring med klinikerne fra den enkelte afdeling
 • Indsamling af grunddata fra afdelingerne
 • Løbende evaluering og tilretning af materiale
 • Deltagelse i projektmøder med EPJ SYD-projektets interessenter og målgrupper
 • Ad hoc opgaver

Dine kvalifikationer

Vi lægger mest vægt på, at du har et rigtig godt kendskab til booking og opsætning af kalendere. En stor del af dine arbejdsgaver tager udgangspunkt i klinikken og deres behov, og vi ser derfor gerne, at du har klinisk erfaring og kendskab til dagligdagen på et sygehus.

Hvis du også har erfaring med projektarbejde og implementeringsaktiviteter fra IT-projekter i sundhedsvæsnet er det en fordel, men ikke et krav.

For at trives i jobbet skal du

 • Være udadvendt og have lyst til at samarbejde på tværs af en stor organisation.
 • Have pædagogiske evner, tålmodighed og lyst til at undervise og formidle.
 • Kunne kommunikere med mange forskellige faggrupper og interessenter. 
 • Kunne arbejde selvstændigt og indgå i teamsamarbejde
 • Være positiv, nysgerrig og have en proaktiv tilgang til opgaveløsning 
 • Være indstillet på stor rejseaktivitet i implementeringsperioden

Vi tilbyder

 • Grundig oplæring i EPJ SYD med fokus på bookingmodulet
 • Et arbejdsmiljø præget af åbenhed, tværgående samarbejde på højt fagligt niveau og gode muligheder for kompetenceudvikling
 • Et spændende og udviklende job, hvor du i samarbejde med EPJ-konsulenter fra regionens sygehuse og projektleder får en bred opgaveportefølje relateret til afdelingsspecifikke aktiviteter, herunder booking
 • Kompetencer i forhold til opsætning og anvendelse af bookingfunktionaliteten i EPJ SYD


Ansættelse sker med virkning fra 1. september 2020. Ansættelserne sker i henhold til HK/IT overenskomst. Der er tale om en midlertidig stilling som udløber 31.12.2021.

Du får en enestående chance for at komme dybt ind i EPJ SYD’s funktioner og virkemåde. Du får tilegnet dig en unik viden, som du kan anvende til at hjælpe og uddanne dine kolleger med. I fremtiden vil du blive afdelingens superbruger og specialist. Du kommer til at arbejde blandt fagligt kompetente medarbejdere med mange afvekslende opgaver. Gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Yderligere oplysninger
Du bliver ansat i IT-Afdelingen med løn i henhold til HK’s overenskomst for ansatte i Regioner. Kørsel afregnes efter statens højeste takster, og hvis ikke du disponerer over bil, er der evt. mulighed for at låne bil på sygehuset. Arbejdstiden i projektet er ca. 30 timer, og resten af tiden er til andre opgaver.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til IT Service Chef Henrik Uldall, tlf. 24954860. Ansøgningsfrist er den 19.6.2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.