Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent til YouSee i KøbenhavnEr du vores nye salgskonsulent?

Vi søger lige nu de skarpeste salgskonsulenter til vores salgsafdeling i København. Du vil ringe ud til kunder vores kunder, som har bedt om en ”Ring mig op” på vores hjemmeside. Du vil supportere, sælge og rådgive samt sikre, at problemer bliver afhjulpet, løsninger bliver fundet og at kunden har følt sig godt behandlet.

Kan du tale med alle? 

Det kræver mere at arbejde i et kundecenter, end mange måske lige går og tror. Du skal kunne tale med alle slags mennesker - forstå deres situation og hjælpe dem på rette vej. Lige meget om stemmen i røret er fra Britta, Özkel, Søren eller Irma. Og så skal du kunne holde hovedet koldt - selv hvis det brænder på, i telefonen. Så hvis du har dine talegaver i orden og er klar over, hvordan du bruger dem til at skabe resultater, er et job hos YouSee Sales noget for dig. 

Salg til både eksisterende og nye kunder 

Dine arbejdsopgaver

  •  Ringe ud til kunder, som har bedt om en opringning på yousee.dk
  •  Ringe ud til eksisterende og potentielle kunder
  •  Finde ud af hvilke behov de har og matche det med relevante YouSee produkter 
  •  Give vores kunder den bedste kundeoplevelse 
  •  Du skal være drevet af mål og resultater

Vi kan tilbyde dig

Hos YouSee har du muligheden for en karriere i en stor virksomhed, hvor ansvar, performance og socialt samvær vægtes højt. Vi tilbyder en spændende rolle i et udfordrende miljø, hvor du har rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt, og hvor vi sætter en ære i at sikre både teamets og den enkeltes trivsel. Du kommer til at indgå i et stærkt og ambitiøst team, hvor du refererer til en Team Manager, der sørger for grundig træning og udvikling af dine kompetencer. I de første 6 uger af ansættelsen gennemfører du vores grunduddannelse og bliver lært op i vores systemer og produkter. Herefter kan du hjælpe kunderne med de mest gængse spørgsmål og problemstillinger.

Vi sikrer, at du løbende bliver uddannet, så du med tid får flere kompetencer og dermed kan besvare mere komplekse og flere forskelligartede opkald fra vores kunder.

Dine kvalifikationer

Det er ikke et krav, at du har siddet i en lignende stilling før, men erfaring fra andre stillinger indenfor service og salg er et krav. Du er robust, mødestabil og klar på en omskiftelig hverdag. Vi søger en selvkørende profil, der stiler efter at forbedre og udvikle sig, og som tager ansvar for, at hele teamet når de opsatte mål og resultater.

For at være det perfekte match kan du nikke genkendende til følgende
  • Brænder for at udvikle dig for at nå dine mål og skabe de bedste resultater
  • Har en fremragende salgsteknik og teknisk forståelse
  • Er servicemindet og forstår at skabe salg af høj kvalitet
  • Har minimum et års relevant erhvervserfaring inden for salg og servicebranchen


Praktiske oplysninger

Arbejdstiden 37 timer om ugen i gennemsnit. Vagterne ligger i tidsrummet kl. 09.00 - 17.00 mandag til torsdag og 09.00-16.30 fredag samt 10.00-18.00 i weekender og helligdage. Du vil have arbejdsplads på Teglholmsgade 1, 2450 i København.

Vi tilbyder en fast timeløn + provision og en lang række medarbejderfordele. Af hensyn til intern uddannelse og oplæring er det ikke muligt at afvikle ferie i de første 3 måneder af ansættelsen.

Ansøgningsfrist: Løbende - send din ansøgning via knappen "send ansøgning"

Kontaktperson: YouSee's rekrutteringsteam: nytjob@yousee.dk   

Arbejdssted: Teglholmsgade 1, 2450 København SV
 

Nuuday – We make sense with technology
Nuuday er en familie af syv stærke og velkendte brands, der arbejder for det fælles mål at få teknologien til at give mening i vores liv. Vores familie består af YouSee, Telmore, Blockbuster, Hiper, TDC Erhverv, NetDesign, YouTV, eesy og Relatel. Vi arbejder for at forbedre menneskers og organisationers liv med innovative løsninger inden for TV, bredbånd, netværk og telefoni og underholdning. Og vi gør det sammen. På tværs af teams, 33 nationaliteter og mere end 4000 fantastiske kollegaer. Som Danmarks førende digitale service udbyder, stræber vi hver dag efter at bruge teknologien til at skabe en mere meningsfuld fremtid for vores kunder og samfundet som helhed.
Derfor er vi også altid på udkig efter markedets stærkeste udviklere, de skarpeste kommercielle folk og de bedste kreative specialister, der tør udfordre og skille sig ud.
Nuuday er dedikerede til at fremme en inkluderende kultur, som værdsætter diversitet, og vi er stolte af, at give lige muligheder til alle. Alle kvalificerede kandidater vil blive vurderet uafhængigt at etnicitet, religion, køn, kønsidentitet, handicap, seksuel orientering og alle de andre karakteristika, som gør os forskellige.

                                 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.