Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bliv kontorelev med speciale i administration og Q-HSE hos DSV


En verden i sikker bevægelse
Hos DSV er kvalitet og sikkerhed i højsædet både på kontoret så vel som ude i felten ved sø- og vejtransporterne og at sikre disse er en opgave, der kræver struktur og sans for detaljer. Derfor søger vores Q-HSE (Quality, Health, Safety and Environment) afdeling nu en ny elev. 

Alsidige arbejdsopgaver
I DSV’s Q-HSE afdeling vil du blive taget godt imod af dine kollegaer og oplært i alle elementerne indenfor kvalitet og sikkerhed, som blandt andet omfatter udarbejdelser af procedurer, SOP’ere og sikkerhedsmateriale, nonconformities, datahåndtering, politikker, håndtering af skadessager, kommunikation på tværs af organisationen, leverandørgodkendelser, kvalitetssikring, ISO-certificeringer og meget mere.
Der vil også være rig mulighed for at komme med egne input og det forventes, at du naturligt søger løsninger til at effektivisere og optimere i afdelingen, da vi konstant er på udkig efter innovative løsninger, og du vil som elev blive hørt på lige fod med dine kollegaer.

Unik uddannelse og netværk
Hos DSV kan vi som en af de få på markedet give dig en unik uddannelse. Samtidig får du med DSV i ryggen et stærkt netværk lokalt, nationalt og globalt.

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling, og sammen med ca. 50 andre elever på årgangen vil du være i trygge hænder. Vi byder blandt andet på introtur, elev-weekender og teambuilding undervejs i din uddannelse.

Fremtidssikret uddannelse 
I en tid med et stigende fokus på alle aspekter af Q-HSE hos både kunder og leverandører, bliver der kun et større behov for viden og erfaring indenfor dette område i fremtiden.

Uddannelsen er sat sammen, så det er en kontoruddannelse med speciale i administration med enkelte fag fra speditionsspecialet, der så bliver anvendt og justeret i praksis i vores Q-HSE afdeling, der håndterer både det interne Q-HSE og det operationelle HSE. 
Undervejs kan du dog ikke undgå at komme til at stifte bekendtskab med de andre afdelinger på kontoret for Projekten i Aarhus, der hovedsageligt beskæftiger sig med vindmølletransporter for vores største kunde.

Kompetencer og optagelseskrav
Vi forventer af dig, at du har en god ordenssans, vægter kvalitet højt samt arbejder struktureret og detaljeorienteret. Du har flair for IT-systemer, er serviceminded, en god kommunikatør og kan dansk og engelsk flydende på skrift og i tale.
For at blive elev hos DSV skal du have afsluttet eller være ved at afslutte HHX, STX eller EUX. Hvis du har STX-baggrund, skal du have taget de 5 ugers supplerende grundforløbsundervisning, inden du kan starte som elev. 

Send din ansøgning nu
Har du lyst til at blive en af vores nye elever, så send os din ansøgning, dit CV og dit eksamensbevis via nedenstående link. Vi rekrutterer nu til årgang 2021 med opstart i september i Århus. 
Spørgsmål? Så ringer du bare til elevansvarlige HR Business Partnere Ulla Anholm på +45 40 29 47 72 eller Martha Rygaard +45 30 48 56 49. Vi glæder os til at høre fra dig. 

På vores elevsite kan du se meget mere om livet som elev hos DSV.

DSV - Global Transport and Logistics

DSV leverer nogle af de allerbedste resultater inden for transport- og logistikbranchen. I driften såvel som alle øvrige funktioner arbejder 56.000 medarbejdere i mere end 80 lande dedikeret på at yde den bedst mulige service og skabe store kundeoplevelser. Hvis du har drive og talent og er klar til at tage ansvar, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på www.dk.dsv.com og www.dsv.com.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.