Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Social- og sundhedsassistenter - Natplejen har brug for dig, ja dig

Du er selvstændig, faglig kompetent og kan lide at arbejde om natten. Din faglige viden er høj, og du er stolt af den. DU er vores nye kollega.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Natplejen. Vi lægger vægt på at sparre med hinanden, dele viden og sammen udvikle dine, mine og vores fælles kompetencer. Vi søger tre nye kolleger, der er social- og sundhedsassistenter.

Vi sørger for, at du får den bedste start i Natplejen, hvor du lærer vores borgere godt at kende og vi introducerer dig til, hvordan vi altid samarbejder om opgaverne. Vi lover dig ansvar, medindflydelse og masser af udfordringer, når du bl.a. skal køre i vores akutbiler. Natplejen tilbyder nemlig både planlagte besøg og akutte nødkaldsbesøg i hele Københavns Kommune.

Vi forestiller os, at du:

  • kan lide mange forskellige opgaver/besøg – både de planlagte og de akutte
  • arbejder selvstændigt, men du er altid klar til at hjælpe kolleger, når situationen kræver det
  • har hjertet på rette sted og kan holde hovedet koldt, når der er brug for det

Det du ikke kan, det lærer du sammen med os. Du får tilknyttet en sygeplejerske som mentor.

Det er nødvendigt, at du har kørekort.

Om os:
Natplejen er kendetegnet ved at være ansvarsfuld, og vi har stort fokus på den fælles opgaveløsning. Det er vigtigt for vores borgere og for vores arbejdstilfredshed og -glæde. Opgaverne bliver derfor tilrettelagt og løst i fællesskab.

Vi møder fælles ind i vores hyggelige lokaler på Østbanegade i København Ø, og aftaler hvordan vi fordeler opgaverne. Det er også her, vi mødes til pauser, som vi forsøger at holde sammen. I løbet af natten er der altid mulighed for at kontakte en af kollegaerne. Vi trives og klarer os bedst, når vi hjælper hinanden.

I Natplejen går vi meget op i at styrke vores kultur og sikre et godt arbejdsmiljø både fysisk og psykisk. Vi forebygger bl.a. potentielle gener og skader ved natarbejde og der arbejdes derfor kun max fire nattevagter i træk. Arbejdstiden er 23.30 til 07.30. Vi er fleksible i forhold til dine ønsker om rul. Et rul kan fx være 4-1-3 eller 3-1-3.

Yderligere information:
Hvis du vil vide mere, så sidder gruppeleder Rikke Wellendorph Jacobsen klar ved telefonen på 2175 5681. Rikke svarer hellere end gerne på dine spørgsmål og hun kan fortælle meget mere om at være social- og sundhedsassistent hos os. Du er også meget velkommen til at komme forbi og hilse på.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem FOA og Københavns Kommune. Der ydes et årligt pensionsgivende tillæg på 20.000 kr. (31.03.2000 niveau) for fast nattjeneste/rekruttering.

Ansættelse snarrest muligt eller pr. 1. august 2021

Søg via nedenstående link senest søndag den 4. juli 2021
Vi holder samtaler den 7. juli.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk, Facebook og LinkedIn.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.