Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

GENOPSLAG - Nyborg Bibliotek søger IT-koordinator

Er du en begejstret og effektiv it-ninja, der har stor it-faglig erfaring og også brænder for at arbejde med kultur og sikre det gode værtsskab for brugerne af Nyborg Bibliotek? Så har vi en spændende stilling til dig!
 
Vi har brug for en IT-koordinator, der kan bidrage til at udvikle og modne procedure og arbejdsgange i forhold til anskaffelse, implemen-
tering og vedligeholdelse af digitale løsninger. Det er vigtigt, at du kan bygge bro mellem faglige behov og it-tekniske krav og muligheder, ligesom du har lyst til udvikling og går opsøgende til området.
 
I et tæt samarbejde med øvrige medarbejdere, kan du få opgaver og projekter sikkert i mål. Vi har fokus på hele digitaliseringsområdet, som vi forventer du bidrager proaktivt til, så Nyborg Bibliotek er tilgængeligt og på forkant på alle platforme for borgerne i Nyborg Kom-
mune.
 
Nyborg Biblioteks mission er at fremme oplysning, uddannelse og kulturel aktivitet og skabe mulighed for at alle borger i Nyborg Kommune kan tage del i kulturelle fællesskaber. Alle medarbejdere på Nyborg Bibliotek bidrager til et spændende og inspirerende udlån, ligesom du også tager del i vejledning og betjening af vores brugere. Vi glæder os til at se, hvordan du på nye måder kan bringe dine it-kompetencer i spil for vores brugere.
 
Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver:

 • IT og system administration og koordinering.
  • Ansvarlig for udvikling og implementering af it.
  • Udvikling og optimering af Cicero, det nationale fagsystem i folkebibliotekerne.
  • Løbende oplæring og vejledning af kollegaer.
  • Proaktiv udvikling af hele digitaliseringsområdet.
 • Udlånsarbejde og formidling:
 • Betjening og vejledning af vores brugere i udlånet.
 • Statistik:
  • Indhentning, systematisering og rapportering af data.
    
Ligeledes vægter vi at du har erfaring med projektledelse og vil arbejde efter vores projektmodel.
 
Forventninger til dig:
 • Vi forventer, at du er Cand.scient.bibl. eller har en it-relateret uddannelse og dokumenteret IT-erfaring.
 • Har du erfaring med det nationale bibliotekssystem Cicero er det en fordel men ikke et krav.
 • Som person er du samarbejdsorienteret, begejstret og fleksibel. Du er opsøgende på opgaven og er god til at finde løsninger på udfordringer.
 • Du arbejder struktureret og er kvalitetsbevidst i dit arbejde.
 • Du har lide at arbejde med mennesker og har lyst til at arbejde i et folkebibliotek, at servicere den brede brugerflade og tage del i bl.a. de opgaver der relaterer sig til vejledningen og formidlingen af det digitale samfund, medier og digital dannelse.

Vi tilbyder:
Vi tilbyder en spændende arbejdsplads der altid er i bevægelse. Nyborg Bibliotek er kommunens største kulturinstitution og består af hovedbiblioteket i Nyborg samt lokalbibliotekerne i Ullerslev og Ørbæk, samt balletskolen Village Ballet Nyborg og Nyborg Lokalhistorisk Arkiv.
 
Det er vigtigt for os at være professionelle, nærværende, i bevægelse og inspirerende både over for vores brugere, i vores opgaveløsning og overfor hinanden internt. Du vil blive en del af et uhøjtideligt og godt arbejdsmiljø.
 
Vilkår:
Stillingen er på fuld tid og forventes besat 1. maj 2020. Der vil være vagt om lørdagen og søndagen efter aftale.
 
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest og der skal forevises straffeattest inden ansættelsen.
 
Du er velkommen til at høre mere om stillingen ved at kontakte biblioteksleder Birgitte Haugbøl på tlf: 2164 4622 eller se mere om stillingen på www.nyborgbibliotek.dk
 
Ansøgningsfristen er fredag 6. marts 2020.
Ansættelsessamtaler finder sted torsdag 12. marts.
 
Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.