Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Content Creator


Kan du skabe kvalitetsindhold for vores kunder, så er det måske dig, der er vores nye kollega.

Du bliver ansvarlig for at rådgive om visuel identitet og konstruktion af kreativt materiale primært til social media og displayannoncering. Du vil arbejde tæt sammen med vores specialister og være bindeled til vores grafiske afdeling.

Din profil

Du skal kunne spænde vidt, og du har relevant erfaring fra lignende stilling. Du kan selvstændigt identificere kundernes behov og anbefale visuel identitet på grafisk opbygning, og du skal brænde for at levere kreative og innovative, digitale løsninger. Med begge ben på jorden er du en dygtig kommunikator, som kan rådgive og vejlede kunderne med forståelse og udgangspunkt i kundens forretning.

Du kan formentlig genkende dig selv i de fleste af nedenstående punkter

  • Du befinder dig godt i krydsfeltet mellem salg og kreativ udvikling.

  • Du lave mock-ups på grafiske materialer.

  • Du har kompetencer inden for brand identitet og kan fastlægge tone of voice på tværs af brancher.

  • Du trives godt i rollen som personen, der får tingene til at ske. Du er god til at kommunikere med såvel kunden, de interne specialister, som med eventuelle eksterne parter og du påtager dig gerne ansvaret for at fastsætte best practise.

  • Du kan analysere splittests ud fra et grafisk perspektiv til de forskellige medier.

  • Du er struktureret og systematisk i din tilgang til arbejdet, og du er god til at administrere din tid og overholde deadlines.

  • Du trives med, at dine arbejdsopgaver varierer, og at deadlines indimellem kan være korte.

  • Du kan undersøge tone of voice i forskellige brancher.

  • Du er en positiv og engageret person, der nyder samarbejdet med dine kollegaer.

ADVICER og Mediehusene Midtjylland tilbyder:

Ansættelse i en innovativ mediekoncern, hvor dine muligheder for personlig udvikling er store.

Hos ADVICER bliver du en del af et stærkt team af kompetente og ambitiøse kolleger. Vi arbejder med en lang række kunder inden for digital markedsføring, website-produktion og marketing automation. Opgaverne er derfor både varierede, udfordrende og spændende.

Opgaverne kommer via vores eget opsøgende salg og gennem samarbejder internt i Mediehusene Midtjylland, hvor medierådgiverne i mediehusene er vigtige partnere.


Arbejdssted

Østergade 21, 7400 Herning.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Head of Paid Trine Lund på telefon 96 26 37 52 eller Kommerciel direktør Kim Sangild på mobil 40 21 66 61.


Ansøgning

CV og ansøgningen samt portefølje over relevant arbejde sendes pr. e-mail til chefsekretær Tina N. Mortensen på tnm@mediehusenemidtjylland.dk.


Ansøgningsfrist

Søndag 18. april 2021. Ansøgningerne vil blive vurderet løbende og behandlet fortroligt.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

 

Mediehusene Midtjylland er en selvstændig fondsejet medievirksomhed i Midtvestjylland, som primært dækker kommunerne Herning, Ikast-Brande, Silkeborg og Skive. Virksomheden har cirka 200 ansatte. Virksomhedens styrende værdigrundlag bygger på nytænkning, lokalperspektivering, samspil og troværdighed. Disse værdier er rygraden i virksomheden. De enkelte lokale mediehuse består af mennesker, som arbejder for mennesker og har den lokale borger i fokus. Lokale nyheder samt inspiration til et bedre liv er ledestjernerne i alt mediearbejdet. Overskuddet fra medievirksomheden udloddes til gode lokale formål inden for kultur, sport, erhverv og uddannelse.
Se mere på www.mediehusenemidtjylland.dk.

Advicer A/S . Østergade 21 . 7400 Herning . Tlf. 96 26 25 80 . advicer.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.