Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Teamleder til Decentralt Netværk

Vil du være en nøgleprofil, der varetager driften af netværk hos Statens It’s kunder?

Vi har ca. 28.000 brugere på op mod 600 lokationer samt 6.000+ virtuelle servere i fire datacentre. Så hvis du finder det udfordrende og sjovt at arbejde med en stor og kompleks it-installation med mulighed for specialisering og bred faglig udvikling, så læs endelig videre.

Danmark har en af verdens mest digitaliserede offentlige sektorer og potentialet er enormt. Fra Statens It’s hovedsæde i Ballerup skaber vi fundamentet for digitalisering af staten. Team Decentralt Netværk sikrer, at forbindelserne til og netværket lokalt på de 600 lokationer er stabilt og velfungerende. Der forestår en større modernisering og implementering af nye værktøjer til drift af de decentrale netværk. Arbejdet løses i tæt samarbejde med resten af kontoret for Infrastruktur og Datacenter. Team Decentralt Netværk udlåner endvidere ressourcer til transitionen af nye kunder.

Om stillingen Du bliver en del af ledelsesgruppen i kontoret for Infrastruktur & Datacenter med selvstændigt ansvar for driften af decentralt netværk hos Statens It’s kunder. Du indgår i et lille tæt ledelsesteam, hvor vi sammen sikrer fundamentet for de services, som Statens It tilbyder sine kunder.

Team Decentralt Netværk består lige nu af 12 medarbejdere og konsulenter og er en del af kontoret Infrastruktur & Datacenter med godt 70 medarbejdere.

Dine opgaver vil omfatte:

 • Ledelse af faglige opgaver i Team Decentralt Netværk
 • Personaleledelse af fagspecialister
 • Leverandørkontakter
 • Prioritering og styring af opgaveportefølje
 • Udarbejdelse af roadmaps, kapacitetsplaner, uddannelsesplaner m.v.
 • Budgetter og løbende økonomiopfølgning
 • Tæt samarbejde med Team Core & Firewall.
Om dig For at lykkes i stillingen som teamleder, forventer vi, at du kan sætte kryds ved flere af disse punkter:

 • Erfaring fra lignende stilling
 • Kendskab til etablering og vedligehold af decentrale netværk
 • Kan bevare roen i kritiske situationer
 • Tænker strategisk, proaktivt og løsningsorienteret.
Vi lægger vægt på, at du har gode lederegenskaber – både i rollen som faglig leder og som personaleleder. Det er her vigtigt, at du også kan rådgive medarbejdere med tungere tekniske arbejdsopgaver, og at du er godt med i forhold til udviklingen inden for netværksudstyr.

Du har en god forståelse for opgaverne i dit team og kan indgå i dialogen om løsning og prioritering af opgaverne i dagligdagen.

Vi tilbyder Du får mulighed for at være med til at præge udviklingen på it-området på tværs af statens mange og meget forskellige institutioner. Vi vokser hurtigt i Statens It og får løbende nye kunder, så automatisering og optimering af processer er vigtige fokusområder.

Vi er en attraktiv it-arbejdsplads for dig, der sætter pris på et godt arbejdsmiljø præget af en uformel tone, godt kollegaskab og et højt fagligt ambitionsniveau. Vi har et stort og systematisk fokus på vores samlede, såvel som den enkeltes, faglige udvikling og performance.

Løn- og ansættelsesvilkår Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Ved ansættelsen skal du fremvise en straffeattest. Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan opnå en sikkerhedsgodkendelse via PET graden HEMMELIG.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef Peder Wiese på tlf. 7231 1093.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest mandag den 21. juni 2021.

Vi afholder samtaler løbende, så send meget gerne din ansøgning allerede i dag.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

Dette opslag er et genopslag.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.