Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skarp og effektiv kommunikatør søges

Middelfart Kommune søger en proaktiv kommunikationskonsulent, der kan omsætte strategi til indhold. Du arbejder selvstændigt, og er klar til at udskyde sommerferien til september og tage et nap med frem til Klimafolkemødet.

De kommende måneder sker der rigtigt meget i Middelfart Kommune. Derfor søger vi en kommunikationskonsulent, som i en projektansættelse vil hoppe med på holdet og være med til at sprede budskabet om det nationale Klimafolkemøde.

Der er tale om en midlertidig ansættelse i Middelfart Kommunes kommunikationsteam. Her bliver du en hjørnesten i kommunikationen af vores indsatser indenfor bæredygtighed med et særligt fokus på Klimafolkemødet, der afholdes 2.-4. september.

Frem til Klimafolkemødet har vi brug for et ekstra sæt hænder til at sikre en stærk kommunikativ indsats, som sætter eventet på landkortet som det nationale klimafolkemøde. Vi har brug for en kommunikatør, som kan producere stærkt indhold til sociale medier, skrive fængende pressemeddelelser og hjælpe med pressehåndteringen.
 

Om jobbet

Som kommunikationskonsulent vil du indgå i Middelfart Kommunes kommunikationsteam, hvor du får ansvar for egne opgaver – særligt i forbindelse med Klimafolkemødet. Teamet bidrager - i et tæt samarbejde med Klimafolkemødets kommunikationsansvarlige - til at udbrede fortællingen om Klimafolkemødet og håndtere pressen i forbindelse med og op til eventet 2.-4. september.

Formålet med Klimafolkemødet er helt enkelt at inspirere til handling – både for beslutningstagere, virksomheder, organisationer og borgere. Årets tema i 2021 er ‘Klimahandling sammen’.
Ambitionen med Klimafolkemødet er at cementere sig som den nationale begivenhed, der for alvor sætter klimaudfordringen på dagsordenen og skaber fælles løsninger.

Det seneste Klimafolkemødemøde i 2020 var den hidtil største udgave, hvor Klimafolkemødet, på trods af coronaudfordringerne, for blev en national begivenhed, som forbinder borgere, politikere, virksomheder, foreninger og NGO’er. Region Syddanmark og Middelfart Kommune har indgået en strategisk samarbejdsaftale om at løfte Klimafolkemødet i Middelfart fra at være en lokal begivenhed til at være en national begivenhed. Formålet er at skabe løsninger på klimaudfordringen og inspirere både borgere, beslutningstagere, virksomheder og organisationer til handling.

Klimafolkemødet afholdes sammen med et rekordstort antal arrangører, som bidrager med indhold til årets program.

Stillingen er tidsbegrænset med tiltrædelse hurtigst muligt (senest 1. juli) og frem til 15. september 2021. Vi søger altså en kandidat, som kan tiltræde hurtigt og er villig til at udsætte sommerferien til efter Klimafolkemødet.
 

Vi forventer, at du:

  • Er uddannet journalist eller indenfor kommunikation – eller har en anden relevant baggrund
  • Effektivt kan levere indhold til en bred palette af kanaler
  • Kan agere hurtigt og selvstændigt, når situationen kræver det
  • Har erfaring med pressearbejde
  • Ubesværet indgår i samarbejde med kolleger, medier og arrangører
Det er en fordel, hvis du har erfaring med at lave infografikker og/eller video i Adobe-pakken.
Den ideelle kandidat er sprogligt stærk og kan levere indhold med sans for detaljen. Det er ikke afgørende om du er nyuddannet eller erfaren i faget – det vigtigste er, at du bidrager til, at det samlede kommunikationsteam leverer på et højt niveau. Det er en fordel, hvis du har prøvet arbejde i en (politisk ledet) organisation.

Du er selvstændig og kan håndtere en hverdag, der kan være omskiftelig og uforudsigelig. Du er indstillet på at indgå i pressevagten efter nærmere aftale. Som arbejdsplads er Middelfart Kommune ambitiøs og har plads til at tænke stort. Det kræver medarbejdere, som tænker ud af boksen, tør gå nye veje og selv har høje ambitioner.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Løn ifølge gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist: Fredag den 18. juni 2021.
Vi planlægger at afholde samtaler onsdag den 23. juni og ansætte umiddelbart efter.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kommunikationschef Rasmus Kjølby, rasmus.kjolby@middelfart.dk / 2367 1277.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.