Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ekspedient til Frellsen chokolade i Hjørring

Frellsen er et dansk, familieejet chokolade og kaffefirma som nu i 4 generationer har produceret gourmetprodukter med sjæl og historie, vi sælger vores lækre produkter i vores egne 39 forretninger. 

Det allervigtigste i dit job er at sikre vores kunder får en super god oplevelse når de kommer ind i butikken. Vi har kunder i alle aldre til vores chokolade, is, flødeboller og kaffe, derfor er det vigtigt du kan tale med kunder i alle aldre og besidder stor tålmodighed. 

Udover at give vores kunder en fantastisk god betjening, skal du være med til at sikre butikken er flot, ren og fyldt med vores lækre produkter, samt at du altid er klar til næste ryk ind. 

Vi skal nok oplære dig grundigt i vores produkter og arbejdsrutiner. 

Vi forventer du har overblik og at du selv kan se hvad der skal til, for at butikken altid er salgsklar. Ligeledes forventer vi at du er smilende og glad for kundekontakt, tager initiativ og har fokus på detaljerne, da udseendet der kommer ud af butikken skal være af højeste kvalitet.  

Der vil til tider være meget travlt i butikken, så du skal kunne løbe stærkt og have overskud til at give den næste kunde den bedste kundebetjening. 

 

Stillingen er på 21 timer, samt ekstra timer i forbindelse med ferieafvikling og højtider. 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.