Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bioanalytiker eller medarbejder med anden sundhedsfaglig uddannelse i vikariat på Klinisk Biokemisk afdeling, Holbæk Sygehus

Har du lyst til at være vores nye kollega?

Vi søger bioanalytiker eller medarbejder med anden sundhedsfaglig uddannelse til vikariat med ansættelse pr. 1. august 2021 eller snarest muligt derefter.

Vikariatets varighed er til den 31. januar 2022.

Vi er en afdeling med ca. 75 medarbejdere, primært bioanalytikere.

Vi er en afdeling der arbejder i døgndrift, og vi servicerer sygehuset og de tilhørende praksis med prøvetagning og analysesvar.

Stillingen er på 37 timer, og arbejdsopgaverne varierer mellem disse:

  • Prøvetagning og EKG i et af vores ambulatorier
  • Akutfunktion med prøvetagning, EKG og analysearbejde i vores akutlaboratorie, som er placeret i sygehusets Akutafdeling
  • Prøvetagning og EKG på sygehusets sengeafsnit

Stillingen er vagtfri.

Vi forventer, at du er uddannet bioanalytiker, eller har en anden sundhedsfaglig uddannelse, at du er glad for patientkontakt, og eventuelt har erfaring med blodprøvetagning, og at du gerne vil medvirke til at sikre gode patientforløb med fokus på service og kvalitet.

Til gengæld tilbyder vi, engagerede kolleger, der sætter pris på samarbejde, humor samt tillid og respekt, en afdeling der har fokus på et godt og positivt arbejdsmiljø og en grundig oplæring, så du bliver godt rustet til arbejdsopgaverne.

Klik på Søg jobbet, og vedhæft din ansøgning, dit cv og dit uddannelsesbevis. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfristen er 30. juni 2021, og ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 29.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt afdelingsbioanalytiker Bettina Madsen-Mogensen på telefon 59 48 43 85, eller på mail bmam@regionsjaelland.dk

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.