Kok

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kok, Musholm - Ferie - Sport - Konference

- Dygtig, engageret og en, som kan skabe madglæde 

På Musholm har vi fokus på den gode mad, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.  

Som kok på Musholm vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Du vil være med til at gøre Restaurant Evald K. til Korsørs bedste spisested, hvor vi vægter lokal mad, grøn profil og plads til forskellen. Du skal være med til at give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Restaurant Evald K. til det bedste valg. 

Om stillingen 

Arbejdsopgaver: 

  • Udarbejde lækre og spændende menuer til vores gæster
  • Afvikle konferencer og selskaber små som store
  • Lave a la carte til Restaurant Evald K.
  • Have medansvar for vores fortsatte udvikling 

Personprofil 

Vi forventer, at du er uddannet kok og har erfaring fra lignende stillinger. Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. Du har en stor passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer. Derudover er det en fordel, hvis du synes, at sundhed, omtanke for miljøet og god smag går hånd i hånd. Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet og husets øvrige personale. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og også under pres bevare det gode humør. 

Du har en intention om at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for centrets gæster og dine kollegaer.  

 

Vi tilbyder 

Som kok for Musholm bliver du en del af en organisation, hvor du får mulighed for selv at sætte dit præg på tingene, og hvor der er stort fokus på samarbejde og medarbejdertrivsel. 

Vi er inde i en spændende udvikling, hvor vi dagligt arbejder med at levere det bedste for både mennesker og miljø - og ikke mindst med lokale råvarer. 

 

Yderligere oplysninger 

For mere information om stillingen er du velkommen til at kontakte F&B-Chef Andrew Hayhurst på tlf. 70137700.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning snarest muligt. Ansøgningsfristen er dog senest 15. november 2022.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Andre job der minder om dette

Køkkenchef (Assistant General Manager) i Slagelse

Restaurant Flammen

Slagelse
Vi søger en Køkkenchef (Assistant General Manager) - er det dig? Som køkkenchef er du ansvarlig for, at vi hver dag leverer mad af topkvalitet til vores gæster. Derudover plejer og udvikler du dine medarbejdere, kvalitetssikrer procedurer, arbejdsga...
Indrykket:9. november 2021

Køkkenmedhjælper

Tatami sushi v/Yun chen

Slagelse
Vi har brug for flere køkkenmedhjælpere til vores restauranter i jernbanegade 5a Slagelse, både fuldtid og deltid. Dine arbejdsområder vil være, at gå til hånde ved tilberedning sushi, sticks, rengøring mv. Hvis du har erfaring, er det godt, men ell...
Indrykket:27. oktober 2021

Reservetjener/serveringspersonale

SKIPPERKROEN V/SØREN TULLESEN

Slagelse
Reservetjenere søges til Skipperkroen - Mullerup Havn Vi søger smilende og serviceminded tjener. Du skal kunne have mange bolde i luften i travle situationer, og stadig bevare smilet og overblikket. Er du glad, positiv og kan arbejde selvstændigt, h...
Indrykket:26. oktober 2021

Tjener til fuldtidsstilling

SKIPPERKROEN V/SØREN TULLESEN

Slagelse
Skipperkroen søger tjener til fuldtidsstilling Vi søger en serviceminded, pligtopfyldende og selvstændig tjener, der har fokus på gæsterne og er glad og smilende. Du skal have erfaring i a la carte og selskabsservering. Vagterne er varieret fra morg...
Indrykket:26. oktober 2021

Hotel nær Slagelse søger tjenerelev

VILCON ApS

Slagelse
Tjenerelev søges til Konference og selskabs hotel nær Slagelse. På Vilcon Hotel Konferencegaard er Vi kommet rigtig godt igennem hele denne Covid-19 periode og har godt gang i hjulene, derfor søger vi en ny tjenerelev. Tjenerelev søges til Vilcon Ho...
Indrykket:25. oktober 2021

Kok

Kok, Musholm - Ferie - Sport - Konference

- Dygtig, engageret og en, som kan skabe madglæde 

På Musholm har vi fokus på den gode mad, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.  

Som kok på Musholm vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Du vil være med til at gøre Restaurant Evald K. til Korsørs bedste spisested, hvor vi vægter lokal mad, grøn profil og plads til forskellen. Du skal være med til at give vores gæster den særlige oplevelse, der gør Restaurant Evald K. til det bedste valg. 

Om stillingen 

Arbejdsopgaver: 

  • Udarbejde lækre og spændende menuer til vores gæster
  • Afvikle konferencer og selskaber små som store
  • Lave a la carte til Restaurant Evald K.
  • Have medansvar for vores fortsatte udvikling 

Personprofil 

Vi forventer, at du er uddannet kok og har erfaring fra lignende stillinger. Det vigtigste er dog, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. Du har en stor passion for mad og vin og værdsætter gode og friske råvarer. Derudover er det en fordel, hvis du synes, at sundhed, omtanke for miljøet og god smag går hånd i hånd. Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet og husets øvrige personale. Da tempoet ofte er højt, er det vigtigt, at du kan bevare overblikket og også under pres bevare det gode humør. 

Du har en intention om at gøre en positiv forskel og yde et godt værtskab over for centrets gæster og dine kollegaer.  

 

Vi tilbyder 

Som kok for Musholm bliver du en del af en organisation, hvor du får mulighed for selv at sætte dit præg på tingene, og hvor der er stort fokus på samarbejde og medarbejdertrivsel. 

Vi er inde i en spændende udvikling, hvor vi dagligt arbejder med at levere det bedste for både mennesker og miljø - og ikke mindst med lokale råvarer. 

 

Yderligere oplysninger 

For mere information om stillingen er du velkommen til at kontakte F&B-Chef Andrew Hayhurst på tlf. 70137700.

Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning snarest muligt. Ansøgningsfristen er dog senest 15. november 2022.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Køkkenchef (Assistant General Manager) i Slagelse

Restaurant Flammen

Slagelse
Vi søger en Køkkenchef (Assistant General Manager) - er det dig? Som køkkenchef er du ansvarlig for, at vi hver dag leverer mad af topkvalitet til vores gæster. Derudover plejer og udvikler du dine medarbejdere, kvalitetssikrer procedurer, arbejdsga...
Indrykket:9. november 2021

Køkkenmedhjælper

Tatami sushi v/Yun chen

Slagelse
Vi har brug for flere køkkenmedhjælpere til vores restauranter i jernbanegade 5a Slagelse, både fuldtid og deltid. Dine arbejdsområder vil være, at gå til hånde ved tilberedning sushi, sticks, rengøring mv. Hvis du har erfaring, er det godt, men ell...
Indrykket:27. oktober 2021

Reservetjener/serveringspersonale

SKIPPERKROEN V/SØREN TULLESEN

Slagelse
Reservetjenere søges til Skipperkroen - Mullerup Havn Vi søger smilende og serviceminded tjener. Du skal kunne have mange bolde i luften i travle situationer, og stadig bevare smilet og overblikket. Er du glad, positiv og kan arbejde selvstændigt, h...
Indrykket:26. oktober 2021

Tjener til fuldtidsstilling

SKIPPERKROEN V/SØREN TULLESEN

Slagelse
Skipperkroen søger tjener til fuldtidsstilling Vi søger en serviceminded, pligtopfyldende og selvstændig tjener, der har fokus på gæsterne og er glad og smilende. Du skal have erfaring i a la carte og selskabsservering. Vagterne er varieret fra morg...
Indrykket:26. oktober 2021

Hotel nær Slagelse søger tjenerelev

VILCON ApS

Slagelse
Tjenerelev søges til Konference og selskabs hotel nær Slagelse. På Vilcon Hotel Konferencegaard er Vi kommet rigtig godt igennem hele denne Covid-19 periode og har godt gang i hjulene, derfor søger vi en ny tjenerelev. Tjenerelev søges til Vilcon Ho...
Indrykket:25. oktober 2021