Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kommunikationspraktikant

Bliv rustet til fremtidens jobmarked med en praktik hos MASCOT

Skal din praktik indeholde PR og presse, intern kommunikation, branding, strategi, målgruppefokus og kommunikationsopgaver i bred forstand? Vil du have daglig sparring med erfarne kommunikatører og være en del af et flittigt kommunikationsteam, hvor alle er vigtige brikker, og hvor du får prøvet dig selv af i praksis? Vi sikrer, at du kommer hele vejen rundt og oplever forretningsgangene og det daglige liv i en international B2B-virksomhed. Praktikken skræddersyes, så indhold og form passer til din profil og uddannelse.

Vi kan fx tilbyde dig:

 • Erfaring med PR og pressearbejde
 • Idé- og indholdsudvikling til diverse social media platforme (inklusiv monitorering og konkret erfaring med platformene på op til fire sprog)
 • Produktion og eksekvering af tekstindhold til online platforme og video
 • Et indgående kendskab til procedurer, arbejdsgange og strategier i en større international virksomhed
 • En bred vifte af kommunikationsopgaver til MASCOTs forskellige målgrupper
 • Indflydelse på tilrettelæggelse af dit eget praktikforløb
 • Vejledning og faglig sparring på kommunikation og sprog
 • Hvem er du?

 • Du brænder for kommunikation
 • Du er glad for at skrive og har et levende, involverende og fejlfrit skriftligt sprog
 • Du har det godt med at være på, at reagere hurtigt og levere
 • Du har gode sproglige kompetencer (dansk og engelsk flydende – flere sprogkundskaber, især tysk er et plus)
 • Du er udadvendt, har et godt humør og er nem at arbejde sammen med
 • Du er engageret, detaljeorienteret og lægger sjæl i dit arbejde
 • Du er studerende på en kommunikationsuddannelse, en journalistisk eller en humanistisk uddannelse – eller noget tilsvarende relevant
 • Du har lyst til at blive en ægte ’mascotter’
 • Bliv en del af en stærk kultur
  MASCOT er en international vækstvirksomhed med en stærk og ambitiøs kultur båret af engagement, kompetencer, flid og samarbejde. Vores ambition er at udvikle, producere, markedsføre og sælge verdens bedste arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Du bliver en del af en dynamisk arbejdsplads i konstant udvikling, hvor vi hver dag tilgår vores opgaver med et højt energiniveau, en løsningsorienteret fleksibilitet og omstillingsparathed.

  Hos os får du en udfordrende praktikstilling i en professionel og målrettet virksomhed med international kontaktflade, hvor du har gode muligheder for selv at præge udviklingen i praktikken. Kommunikationsafdelingen tæller inklusiv praktikanten 7 personer, og vi er integreret i en større, international marketingafdeling, hvor vi arbejder med høj aktivitet, initiativ og godt humør.

  MASCOT er også en familievirksomhed og er helt grundlæggende funderet på de familiære værdier. Vi stoler på hinanden, passer på hinanden og behandler hinanden ordentligt og med respekt. Det er også den tilgang, vi har til vores kunder og andre samarbejdspartnere. Vi gør os umage med at tilbyde en professionel og fremsynet løsning. Ordentlighed og kvalitet i enhver henseende er i højsædet.

  Topmoderne rammer, skabt til arbejdsglæde og dynamik
  MASCOTs domicil ligger i Pårup vest for Silkeborg. Herfra tilbyder vi en dynamisk hverdag i topmoderne fysiske rammer, både hvad angår interiør og eksteriør. Domicilet er bygget og indrettet med fokus på fællesskabet, et godt arbejdsmiljø og støtter de interne arbejdsgange. Frokosten laves af vores dygtige kokke i restauranten (det er naturligvis frivilligt, om du ønsker at være del af frokostordningen). Inden og efter arbejde kan du frit benytte vores velindrettede fitnesscenter med egen fitnessinstruktør og state-of-the-art maskiner.

  MASCOTs domicil er beliggende lige ved Herning-motorvejen og hovedvej A13, hvorved der er nem tilgang i bil fra hele det midtjyske og østjyske område.

  Hvad gør du nu?
  Skriv eller ring til os og hør nærmere! Arbejdstiden som praktikant er som udgangspunkt 37 timer om ugen, og vi forventer, at du er ansat i 4-6 måneder (afhængig af din uddannelse) med praktikstart efter aftale, men gerne 16. august 2021. Send en motiveret ansøgning, CV, karakterer og gerne eksempler på tekstarbejde med i din ansøgning. Samtaler afholdes løbende. 

  Udtalelser fra tidligere og nuværende praktikanter:
  Kristoffer, praktikant første halvår 2021 (Studie: Professionsbachelor i kommunikation, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole)

  »I min praktik hos MASCOT får jeg lov til at tage ansvar. Jeg har indflydelse på og mulighed for at udvikle projekter. Og selv som praktikant i en stor international virksomhed sidder jeg med ved bordet, bliver hørt og er med til at tage beslutninger. I marketingafdelingen er der et godt samarbejde på tværs af forskellige fagligheder, så vi spiller hinanden stærke og skaber det bedste produkt. Som tekstnørd er MASCOT den oplagte praktikplads. Her skriver du ikke bare en tekst på fem minutter og sender den afsted. Du dykker ned i målgruppen og emnet, skriver et udkast og får feedback af kompetente kollegaer. Du udvikler din faglighed og skriver gennemarbejdede tekster, der er TESTED TO WORK. Som praktikant hos MASCOT er der plads til udvikling og læring, og du får stor indflydelse på dine arbejdsopgaver.«

  Stine, praktikant andet halvår 2020 (Studie: Professionsbachelor i kommunikation, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole)
  »Det første, der slog mig, da jeg startede hos MASCOT, var den varme velkomst, jeg fik. Selvom huset er stort, er der et enormt nærvær. Marketingafdelingen rummer en ret unik sammensætning af mange forskellige kompetencer. Det er som at have et in-house mediehus, hvor alle bidrager med hver sin faglighed mod samme mål. Som kommunikationspraktikant hos MASCOT har jeg fået plads til at dyrke min egen faglighed og sætte teori fra studiet i spil samtidigt med, jeg har fået en masse sparring og løbende feedback. Jeg har i høj grad haft mulighed for at præge mine egne opgaver, og jeg føler, mine kompetencer bliver værdsat. En af de største erfaringer, jeg har fået fra min praktik, er samspillet i en stor, international virksomhed. Samarbejde foregår ikke kun internt i Pårup, men med sælgere i hele Europa, udviklere i Vietnam og fabrikker i Laos. Det er enormt lærerigt og virkelig sjovt at være en del af kommunikationsafdelingen hos MASCOT.«


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.