Gem job

Engageret og erfaren tømrer til spændende stilling i Rudkøbing søges!

Er du faglært tømrer og er du på udgik efter din nye arbejdsplads? Så har vi måske lige jobbet for dig! Vi søger en tømrer med faglig stolthed og et stort service gen til vores team i Rudkøbing.

 

Der er ikke noget vi ikke kan klare i vores virksomhed. Vi er din lokale tømrer, snedker, låsesmed og glas montør i Rudkøbing på Langeland.

Siden virksomheden blev grundlagt i 1971, har vi lavet mindre og større byggesager på Langeland, Strynø, Tåsinge og Svendborg. Vi laver alle former for bygge- og renoveringsopgaver inden for tømrer- og snedkerfaget, låse og tyverisikring, Glas arbejde, samt nyt tag og tagrenovering.

Ydermere tilbyder vi også projektering og total entreprise, fagentreprise og hovedentreprise, hvis dette bliver efterspurgt.

 

Til dagligt beskæftiger vi 20 medarbejdere, men vi er altid på udgik efter alsidige og erfarne håndværkere der kunne være interesseret i at blive en del af vores team. Lige nu er vi på udgik efter en tømrer med et stor service gen og som kan lave alt inden for tømrerfaget.

Det som vi ønsker i vores nye kollega:

-       Faglært tømrer som går op i kvalitet og faglig stolthed

-       Engageret og positiv indstilling til alle opgaver

-       Kørekort – også gerne til trailer, dette er dog ikke et must

-       Stor lyst til at udvikle kompetencer

 

Det du, som vores nye kollega kan forvente

-       Løn efter kvalifikationer

-       Sundt arbejdsmiljø 

-       Spændende projekter

-       Søde og imødekommende kollegaer 

-       Stor mulighed for videreudvikling af kompetencer

 

Interesseret?

Lyder dette som en stilling for dig? Så skal du ikke tøve med at søge stillingen.

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen, så er du mere end velkommen til at kontakte Morten Sandvei på tlf 53769171 eller på mail job@kandidaterne.dk – Når du søger stillingen bedes du noterer ref. Nummer 126401 i emnefelten.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.