Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfaren Finance Business Partner søges til stor international koncern i København

Beskrivelse

Du bliver som Finance Business Partner en del af en stor international koncern, hvor du vil være Finance Business Partner for det danske selskab. Din primære rolle vil være at understøtte det danske selskab med beslutningsmateriale og sparring i forhold til forretningen. Du vil derfor få en stor kontaktflade inden og uden for organisationen, hvor du vil kommunikere med mange forskellige interessenter. Herudover vil du deltage i projekter og samarbejde med CEO og regionale Finance Directors. Dine opgaver er bl.a.:

Arbejdsopgaver

  • Månedsrapportering
  • Kvartalsrapportering
  • Budgetter & budgetopfølgning
  • Forecasts
  • KPI’er
  • Analyser
  • Business cases
  • Proces- & systemoptimering
  • Ad hoc

Om virksomheden

Her er tale om en veletableret virksomhed, der er en af verdens førende leverandører af konsulentydelser. Virksomheden er en del af en stor britisk koncern med mere end 30.000 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab er beliggende i København og beskæftiger ca. 80 medarbejdere, der arbejder i et uformelt miljø. Fra virksomhedens side lægges der vægt på gode personaleforhold, fleksible arbejdstider og sundhedsforsikring.

Personlige kompetencer

Som person trives du med at arbejde selvstændigt samtidig med, at du formår at skabe relationer og agere som sparringspartner for virksomhedens interessenter. Du har et godt overblik, høj arbejdskapacitet og er vant til at overkomme mange opgaver i din hverdag uden at gå på kompromis med kvaliteten. Endvidere besidder du en god tal- og forretningsforståelse, der gør dig til en værdifuld sparringspartner for forretningen.

IT-kompetencer

Du har solide IT-kompetencer

Erfaring & uddannelse

Cand.merc., HD eller tilsvarende. Herudover har du flere års erfaring fra en lignende stilling i en international virksomhed.

Sprog

Lettere engelsk i skrift og tale

Kontaktpersoner

Søren Christiansen og Helene Holst Vestergaard

Ansøgningsproces

Som udgangspunkt er vi mest interesseret i et CV, hvor hver enkelt ansættelse er beskrevet med arbejdsopgaver og resultater. Ønsker du at sende både en ansøgning og et CV, skal du lægge dem i ét dokument.

ProSelection garanterer fuld diskretion og vil aldrig videregive dine oplysninger uden, at du har givet dit samtykke, og du har hørt nærmere om virksomheden.

Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til interview hos ProSelection.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.