Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Engageret Business Advisor til Ejendomskunder - Realkredit Danmark, Erhverv Odense og Kolding / Esbjerg

Job Description

Brænder du for at levere den gode kundeoplevelse og har du lyst til at arbejde med finansiering og rådgivning af ejendomskunder? Vil du fokusere på kunder og hjælpe vores Ejendomskundechefer & teams med at realisere vores ambitiøse mål ? Så er du måske den Business Advisor, vi søger til Odense og Kolding/Esbjerg !

Vi er 2 ejendomsteam på 7 personer i Odense og 6 i Kolding/Esbjerg, som rådgiver og servicerer større ejendomskunder & virksomhedskunder med realkredit og bankprodukter. Vi vægter kundetilfredshed og gode resultater højt og arbejder ud fra, at det skal være sjovt at gå på arbejde - selvom vi er i travlt miljø. Hos os får du masser af udviklingsmuligheder og en spændende hverdag, når du bidrager til at vores Ejendomskundechefer får lettet hverdagen og kan være endnu mere kundevendte.

Unik kundeoplevelse for ejendomskunder
Som Business Advisor får du ansvaret for at lede kundeteamet sammen med en Ejendomskundechef, og din dagligdag vil blandt andet gå med:

 • Kundekontakt & kundemøder
 • udarbejdelse af forretningsplaner
 • kreditanalyser & -indstillinger
 • virksomhedsprofiler og præsentationer.
 • Samtidig er du god til at følge op på aftaler og planer omkring kunden, som får en skræddersyet og kompetent rådgivning på finansielt og strategisk niveau.

  Du får et tæt samarbejdemed kolleger i erhvervssupport, som hjælper med forskellige opgaver, så du og de kundeansvarlige kan bruge maksimal tid mod kunden.

  Derudover arbejder du tæt sammen med ejendomskundechefen, specialister, kredit, vurdering og øvrige samarbejdspartnere – og den daglige sparring er med til at klæde dig på til mere ansvar og mere komplekse opgaver.

  Du skal brænde for kunderne – og udvikling
  Uanset, hvor du er i din karriere, vil vi have fokus på at møde dig med passende udfordringer, og vi sørger for grundig oplæring, så du oplever udvikling og bliver en succes i rollen.

  ”Du besidder både evnerne og lysten til at udvikle dig og tage ansvar i teamsamarbejdet omkring kunden. Og så skal dit fokus være på at skabe værdi for kunderne – for det er dem og den gode kundeoplevelse, der er det vigtigste for os,” fortæller Erhvervsdirektør Tom Juul Jensen, Odense og Erhvervsdirektør Heinrich Jensen, Kolding/Esbjerg

  Vi søger dig, der:

 • går og drømmer om at arbejde med større ejendoms- & erhvervskunder
 • allerede har nogle års erfaring som Business Advisor med solid viden om ejendomsfinansiering, bank og kredit.
 • Dine kollegaer oplever dig som en udadvendt og imødekommende teamplayer med gennemslagskraft, og kunderne møder dig som engageret og fokuseret på deres behov. Du er proaktiv og ser løsningsorienteret på potentielle udfordringer, hvor du gerne byder ind med nye ideer og tiltag for at styre projekterne i mål.

  Dit arbejdssted vil være i Realkredit Danmark – Erhverv - i Finanshuset i Odense og Kolding/Esbjerg efter nærmere aftale. Der tilbydes en attraktiv lønpakke med gode personalevilkår.

  Interesseret?
  Har du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Erhvervsdirektør Tom Juul Jensen, Odense på mobil 4080 2894 eller Erhvervsdirektør Heinrich Jensen, Kolding/Esbjerg på mobil 4080 2661. Vi afholder interviews løbende, så ansøg gerne i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

  Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.