Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljømedarbejder til Natur og Miljø

Miljømedarbejder til Center for Natur, Miljø og Fritid

I Center for Natur og Miljø og Fritid er vi med til at udvikle Bornholm og understøtte Bright Green Islands visioner om en bæredygtig grøn ø. Vi samarbejder om at finde en måde at være et øsamfund som omfavner både bornholmere og virksomheder under hensyntagen til beskyttelse af den bornholmske natur. Og vi har brug for din hjælp til at udvikle og passe på vores dejlige ø.

Vi søger en engageret miljømedarbejder til en fast stilling på 32 timer om ugen til skadedyrsbekæmpelse, da vi grundet det øgede pres på anmeldelser og tilsyn på rotteområdet har prioriteret ressourcer til området. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Du bliver en del af miljøgruppen, der ud over rottebekæmpelse varetager opgaver på spildevands- vandløbs-, drikkevands- bassin- og badevand-, råstof- og jordforureningsområdet.

Som del af skadedyrsbekæmpelsesgruppen vil du hovedsageligt skulle løse opgaver indenfor følgende område

 • Rottebekæmpelse
 • Tilsyn og håndhævelse
 • Sagsfremstillinger til politisk behandling og opdatering af hjemmeside

Vi forventer, at du

 • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som miljøtekniker eller lignende
 • har erfaring med offentlig forvaltning
 • er struktureret og serviceminded i din opgavevaretagelse
 • Kan kommunikere klart og tydeligt i skrift og tale
 • Har gode samarbejdsevner - kan arbejde både selvstændigt og sammen med kolleger
 • Er beslutsom, robust og kan trives i et travlt og til tider hektisk miljø
 • Har et positivt udgangspunkt og tilgang til opgaveløsningen
 • Har kørekort til personbil 

I Center for Natur, Miljø og Fritid er du med til at skabe og forme fremtidens Bornholm. Vores medarbejdere er ikke bare myndighedspersoner, men facillitatorer i åben dialog med borgere og virksomheder. Vi har et tæt samarbejde med erhvervslivet, Regionerne og Miljøstyrelsen.

Afdelingen har en uformel atmosfære, og arbejder for at der skal være et tæt samarbejde og sparring på tværs af grupper og ansvarsområder. Som led i arbejdet med Ledelseskommissionens anbefalinger for bedre offentlig ledelse har alle ledere i kommunen udarbejdet et personligt ledelsesgrundlag. Du finder ledelsesgrundlagene for din nærmeste leder Michael her

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte miljøteknikker Hanne-Jytte Vejdiksen på telefon 5692 2087 eller leder af Natur og Miljø Michael Brandt-Bernbom på telefon 2046 1675.

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse via dette link, så vi har den senest den 24. juni 2021. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 28. juni.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 01-08-2021.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 24-06-2021. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 28-06-2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Michael Brandt-Bernbom på 56922170 eller 20461675.
 

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads

Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.
    

BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.


Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
 

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.