Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Franchisetager

Vil du åbne porten til en ny fremtid? Hos Dansk Portservice, en del af Lindab A/S, søger vi en franchisetager til vores område på Fyn!

Nu har du muligheden for at blive selvstændig og samtidig en del af et stærkt landsdækkende koncept med portservice og vedligehold af porte. Til vores område på Fyn søger vi en franchisetager til montering, service og vedligeholdelse af alle porttyper, ramper, sluser, automatiske døre mm.

Som franchisetager hos Dansk Portservice driver du din egen forretning under et stærkt koncept, og du får mulighed for at præge din egen hverdag. Vores område på Fyn er etableret med faste servicekunder, og der er fortsat gode vækstmuligheder. I dit område vil du få montageopgaven af de porte Lindab sælger inklusiv montage. Vi tilbyder et servicekontor, hvorfra mange af de administrative opgaver som fakturering, montagekoordinering mm. håndteres. Du vil få en grundig oplæring i vores produkter og mulighed for teknisk support fra teknikerne i Lindab.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du har en håndværksmæssig baggrund, fx som tømrer, elektriker, smed eller anden teknisk baggrund. Du har kendskab til elektriske installationer, fejlsøgning og reparationer. Som person er du målrettet og vil gerne skabe resultater. Du har lyst til at blive selvstændig og drive din egen forretning. Det kan også være at du allerede er selvstændig, men ønsker at tilføje et nyt kompetenceområde til din forretning. Du er vant til at begå dig ude hos kunder, god til at kommunikere og skabe gode og langvarige relationer. Har du erfaring fra portbranchen vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Sammen kan vi:

Sikre din virksomhed et stærkt værdigrundlag, koncept og produkter af højeste kvalitet. Vi kan skabe relationer til lokale entreprenører og håndværkere, som sikrer en fast kundeportefølje i dit område. Du vil blive en del af stærkt netværk i Dansk Portservice, hvor du vil kunne trække på de andres viden og erfaring.

Arbejdssted:

Fyn inkl. øer

Søg stilingen:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Søren Mortensen fra Zubstanz, som håndterer rekrutteringsprocessen for Dansk Portservice, på 2548 8050 eller skm@zubstanz.dk

Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Tiltrædelse:

Snarest muligt

Mere om Dansk Portservice

Hos Dansk Portservice tilbyder vi montage, service og vedligeholdelse af alle porttyper, ramper, sluser, automatiske døre mm. Vi dækker hele Danmark inklusiv alle bosatte øer og Bornholm, hvor kunderne tæller alt fra industrivirksomheder til private.


Se mere på vores ansøgersite: https://zubstanz.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.