Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Servicekoordinator til stor it-afdeling

Er du vild med at samarbejde på tværs? Og kombinerer du det med din evne til at kommunikere på flere niveauer og naturligt blive bindeleddet mellem mange forskellige interessenter? Så læs videre her.  

I Driftsplanlægning løser vi en lang række opgaver, som f.eks. leverance– og servicekoordination, etablering af overvågning samt etablering og implementering af tværgående it-driftsprocesser. Vi er en del af It-afdelingens it-drift, hvor den vigtigste opgave er at sikre stabil og sikker drift af vores forretningskritiske sundhedssystemer til gavn for patienterne på hospitalerne i regionen.

Meget forskelligartede og tværgående opgaver
Du kommer til at arbejde tæt sammen med de fire andre servicekoordinatorer i It-drift. Dine opgaver og ansvarsområder er meget forskelligartede men bliver primært:

- at koordinere og deltage i større opgaver
- at optimere procedurer i samarbejde med teknikere, øvrige koordinatorer m.fl.
- sagsudredning og leverancestyring af tværgående opgaver
 
Det bliver også en del af dit ansvar at sikre, at de vedtagne processer og procedurer bliver fulgt - og ændret, hvis de ikke er retvisende eller hensigtsmæssige.

Du kommer til at fungere som bindeled for den øvrige del af it-organisationen ved etablering af services, udarbejdelse af procedurer, dokumentation m.m. Og du skal sammen med vores dygtige teknikere i leverance-organisationen sikre, at de tværgående leverancer fra It-drift bliver leveret i henhold til det aftalte.

Leverancer, processer og samarbejde er vigtigt
Da en stor del af din hverdag kommer til at gå med tværgående samarbejde i en dynamisk og foranderlig it-afdeling, lægger vi vægt på, at samarbejde falder dig nemt og naturligt, og at.du evner at kommunikere både mundtligt og skriftligt med såvel it-teknikere, projektledere, ledelsen og andre faggrupper.

Du trives med mange forskelligartede opgaver, og kombinationen af de komplekse problemstillinger og de mere rutineprægede opgaver tiltaler dig. Vi lægger derfor stor vægt på, at du er problemløsende, og at du kan holde hovedet koldt i hektiske perioder. Som person er du initiativrig, nysgerrig og lærenem – og for at håndtere de komplekse opgaver har du en struktureret tilgang og dine analytiske evner og ansvarsfølelse er i top.

Du har sandsynligvis en relevant it-mæssig uddannelse eller tilsvarende erfaring, ligesom du har erfaring fra og forståelse for driftsorganisationens virke. Det er en fordel, at du har et velfunderet ITIL- og proceskendskab, og at du interesserer dig for configuration- og problem management.

Kan du lide dialog, dygtighed og dristighed? Det er værdierne hos os
Du bliver en del af en åben organisation, der spænder fra økonomi-folk og it-udviklere til it-supportere, så der er i den grad plads til forskelligheder hos os. Dialog og åbenhed er afgørende for, at vi finder den rette løsning; vi skal kunne tale, lytte og spørge hinanden. Vores samarbejde er baseret på tillid, Region Midtjyllands værdier og It-afdelingens samarbejdsværdier, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence.

Du får fra første dag en mentor, som du kan sparre med om faglige interesser og praktiske spørgsmål. Vi sørger for et tilpasset introduktionsforløb og en seriøs og interesseret opfølgning efter din ansættelse. Du kommer til at deltage på vores interne akademi, som er et struktureret kursusforløb, der skaber et fælles afsæt og et godt og bredt kendskab på tværs af It og Region Midtjylland. Vi arbejder for at skabe de bedste rammer, så du kan udvikle dig og blive endnu dygtigere.

It-drifts ca. 100 medarbejdere har ansvaret for stabil og sikker drift af alle regionens it-løsninger 24/7. I Driftsplanlægning får du 12 fagligt dygtige kolleger, som du kan sparre med. Vi har en god stemning i området, og vi glæder os til, at du også supplerer med dine bidrag. Hør hvad vores it-supporter Daniel siger om at arbejde i It-afdelingen.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Tine Ross på 4021 8794 eller tine.ross@rm.dk.

Send din ansøgning senest den 21. juni 2020. Vi regner med at holde samtaler i juni 2020, og du må inden da forvente at skulle lave en personprofil.Digitalisering på patientens og borgerens præmisser
It-afdelingen består af 450 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.