Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Todelte stillinger som køkkenmedarbejder og medhjælper til Børnehuset Brøndvej

Brænder du for både at lave velsmagende mad og arbejde nærværende med børn? Er du livsglad, smilende og fyldt med gå-på-mod, når du løser varierende arbejdsopgaver? Så har vi den helt rigtige stilling til dig. 

Vi mangler 2 fleksible kolleger, der både skal samarbejde omkring driften af husets køkken og arbejde som medhjælper på stuerne.

Det ene job er som køkkenassistent, hvor du skal have lyst til og mod på at lave forskellige retter. Om du har erfaring fra køkken eller ej er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du altid er smilende og imødekommende både når du er i køkkenet, og når du fungerer som medhjælper på stuerne.

Det andet job er som kostfaglig eneansvarlig, hvor du har det overordnede overblik i køkkenet. Du har til opgave at sørge for varebestillingen og at udarbejde menuplaner, der lever op til sundhedsstyrelsens retningslinjer. Det er derfor vigtigt, at du har køkkenerfaring, og smidigt formår at drive driften af et køkken.     

For begge jobs består de daglige opgaver i køkkenet i at tilberede formiddagsmåltid, frokost og eftermiddagsmåltid til institutionens 36 vuggestuebørn. Derudover forventes det, at du opretholder den gode rengøring, hygiejne og oprydning i vores velindrettede og hyggelige køkken.

Når behovet er til stede, så koordinerer vi køkkenmøder med medarbejdere fra hhv. vuggestue og børnehave. Her drøftet vi blandt andet, hvad der fungerer godt, og hvad der er behov for at justere i hverdagen.

Du elsker at lave mad, og du har mod på at afprøve nye retter med nye smage og teksturer. Din mad er altid velsmagende og præsenteres, så den inspirerer institutionens børn til at smage nye ting. Du respekterer mangfoldigheden i børnefællesskabet og sørger for god mad til alle.

I Børnehuset Brøndvej er vi glade for og ønsker at bevare den gode stemning og tone imellem hinanden. Det er derfor vigtigt, at du kan skabe overblik og bevare roen i pressede situationer, samt at du er lydhør og respektfuld i samarbejdet med både det pædagogiske personale og i køkkenteamet. Du er klar til et arbejde, hvor der er brug for dig, og hvor din indsats i hverdagen gør en forskel for vores samlede opgaveløsning.

Du har lyst til at indgå i det store fællesskab, og det er naturligt for dig at samarbejde med det pædagogiske personale om at skabe rammerne for det gode børneliv. Du har en anerkendende og nysgerrig tilgang til børnene, hvor du gennem dit engagement og nærvær skaber gode og trygge relationer til institutionens børn og forældre.

Vi ønsker os, at du:

  • Kan arbejde selvstændigt og tager ansvar i dit arbejde
  • Er positiv og konstruktiv i samarbejdet med kollegaer
  • Er serviceminded og træder til, der hvor behovet opstår
  • Er fleksibel og kreativ
  • Kan kommunikere klart og tydeligt i skrift og tale – du er let at forstå
  • Har fokus på hygiejne, oprydning og rengøring både i køkkenet og på stuerne
  • Handler altid ift. hvad der er bedst for institutionens børn
Du får 19 søde og dygtige kolleger. Vi er fordelt i 2 huse, der ligger tæt på hinanden - et til børnehaven og et til vuggestuen. Vi lykkes når børn, forældre og kollegaer oplever, at vi sammen skaber trygge rammer for trivsel, udvikling og læring med udgangspunkt i den gensidige ligeværdige relation. Det betyder, at vi har en positiv omgangstone, at vi samarbejder, byder ind og finder løsninger sammen.

Ansøgningsfristen er søndag den 20. september 2020
Vi holder samtaler i uge 39. 

Ansøgning, CV og evt. relevante uddannelsesbeviser sendes elektronisk.

Yderligere informationer
Vi har to ledige stillinger, der er todelte køkkenassistent og pædagogmedhjælper stillinger. Begge stillinger er med tiltrædelse pr. 1. november - og meget gerne før.

Den ene stilling er på 30 timer/ugen og den anden stilling er på 34 timer/ugen. Du må meget gerne angive i din ansøgningen hvilken stillingen du søger - eller om du søger begge stillinger. 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst samt principperne i Ny Løn. Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Hvis du vil høre mere, er du velkommen til at kontakte Klyngeleder Carina Pagsberg Rutell på 4335 3220. Du må også meget gerne ringe hvis du har spørgsmål til stillingen inden du søger.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.