Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Elektrikerlærling, Kalundborg

Ønsker du at Rethink your impact, og har du en passion for at producere og levere de biologiske løsninger, der baner vejen for en lysere fremtid? Så er du måske vores nye Industrielektrikerlærling.

Tænk, hvis du kunne arbejde for et større formål, og ikke bare en virksomhed?
Novozymes er verdensførende inden for biologiske løsninger. Vi hjælper med at opbygge bedre liv. Sammen med vores kunder, samarbejdspartnere og det globale samfund bruger vi vores innovative tænkning og passion for videnskab til at fremme industrier og gøre hverdagsprodukter mere bæredygtige til gavn for hele verden. Som verdens førende leverandør af industrielle enzymer og mikroorganismer muliggør vores bioinnovation højere landbrugsudbytter, vask ved lavtemperaturer, energieffektiv produktion, vedvarende brændstof og mange, mange andre biologiske løsninger, som verden kan drage fordel af både nu og i fremtiden. Vi kalder det Rethink Tomorrow.

Bliv vores nye elektrikerlærling
Novozymes søger med start 1. september 2021 en ambitiøs eud-elektrikerlærling.
Elevtiden er ca. 4 år og veksler mellem ca. 40 ugers skoleophold og praktik i de største og mest avancerede produktionsfaciliteter i Novozymes. Du vælger sammen med din vejleder hvad du vil specialisere dig i under din uddannelse, med det formål at du bliver ekspert i store procesanlæg, robotter og avancerede styringssystemer.

Velkommen til Maintenance Execution Kalundborg
Som elektrikerlærling i Novozymes’ vedligeholdelsesafdeling – Maintenance Execution - bliver det din opgave at vedligeholde de procesanlæg, som andre er så afhængige af.
Typiske arbejdsopgaver er at tilse maskiner, motorer, lysinstallationer, styringer og reguleringer, for at sikre at det hele fungerer, som det skal. Arbejdet er afvekslende og du kommer både til at beskæftige dig med vedligeholdelsesarbejde og mindre projekter.

For at det lykkes skal du:

 • have gennemført, eller være i gang med elektrikeruddannelsens grundforløb 2
 • teknisk forståelse, præcision og fingersnilde, samt en stor portion lyst til at designe gode og effektive el-løsninger.
 • kunne tage initiativ, være selvstændig og have lyst til teamwork
 • have lyst til at arbejde i en stor virksomhed
 • tage medansvar for egen lærling
 • Sted: Arbejdsstedet er Kalundborg

  Har du en passion for bæredygtige løsninger, og kan du se dig selv i denne stilling? Så følg din passion og ansøg i dag!

  Ansøgningsfrist: 30. april 2021
  Vedhæft din ansøgning og CV, skole- og eventuelle uddannelsesbeviser, grundforløbsbevis hvis haves, samt eventuelle anbefalinger.

  Kontaktoplysninger: Elevvejleder Anders Jensen tlf. 30775021

  Passer det ikke til dig?
  Hvis dette job ikke passer til dig, så kender du måske nogen, det passer til?? I så fald er du velkommen til at dele joblinket og opmuntre ham eller hende til at ansøge. Tak for din henvisning. Se vores andre åbne stillinger. Måske er det rigtige job for dig kun et par klik væk.

  Vil du vide mere?
  Vidste du, at Novozymes blev rangeret som nr. 7 i videnskabsmagasinet Science's globale Top Employer Survey 2019?

  Hos Novozymes inviterer vi dig til sammen med os at finde biologiske løsninger på verdens problemer. Fordi vi er en innovativ virksomhed, søger vi mennesker, der er ivrige efter at prøve nye ting, som motiveres af udfordringer og som ikke er bange for at fejle, men derimod drevet til at prøve igen. Og igen. Original tænkning sker, når vi har fleksibilitet til at fokusere og frihed til at udfolde vores individuelle styrker fuldt ud. Dette er nøglen til vores innovationskraft og årsagen til, at vi er blevet en af de største patentholdere i biotekindustrien. Lær mere om Novozymes, vores formål og dine karrieremuligheder på novozymes.com. Følg os på LinkedIn og Instagram


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.