Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VBA konsulent

Center for Sundhed og Forebyggelse søger to positive og imødekommende medarbejdere til at stå foran COVID-19 testcentrene på Bornholm og støtte borgere, der ryger og som er blevet testet for covid-19, til rygestop.

Har du lyst til at være en del af et spændende sundhedsfremmende projekt? – og brænder du for at støtte mennesker i deres ønske om at ændre vaner? Så er det måske dig, vi søger!

Du vil blive en del af et spændende sundhedsfremmende projekt, der i en testperiode på 2 måneder vil benytte VBA-metoden til at støtte rygere, som gerne vil stoppe med at ryge, til et rygestop samt udbrede kendskabet til kommunens rygestoptilbud.

  • VBA-metoden kort:
    VBA er en spørgemetode, hvor borgeren samtidig informeres om den bedste metode til at ændre rygevaner samt får et gratis og uforpligtende tilbud om hjælp til at stoppe med at ryge. Hjælpen består i kontakt til Stoplinjen eller kommunen og let adgang til hurtig hjælp.

Jobbets indhold
Som VBA-konsulent skal du sammen med en kollega, 15 timer om ugen, fordelt på 3 timer om dagen, stå foran ét af testcentrene på Bornholm og støtte borgere, der ryger og som er blevet testet for covid-19, til rygestop. Der vil blive hængt informationsmateriale op om rygestop ved testcentrene, som vil understøtte dialogen med borgerne og gøre det muligt for dig og din kollega at overholde afstandskravene og samtidig hjælpe borgerne på bedste mulig vis. I vil derudover få stillet en telefon til rådighed, såfremt borgerne ikke har en selv eller har udfordringer med at betjene den.
Stillingen er i første omgang tidsbegrænset til 2 måneder og forventes besat 1.5 2021.

Din profil
Vi søger en medarbejder, som er imødekommende, serviceminded og som trives i at tale med forskellige typer af mennesker. Det er kun en fordel, hvis du har erfaring fra lignende typer af opgaver.
Du skal repræsentere en arbejdsplads, hvor kvalitet og service er i fokus og derfor er din positive indstilling vigtigt i dit arbejde.

Derudover lægger vi vægt på at du:

  • Er energisk og mødestabil.
  • Kan lide at opholde dig udendørs i alt slags vejr.
  • Er udadvendt og serviceminded.

Du kan forvente:

  • At blive en del af en mindre team på en levende arbejdsplads med et sundt arbejdsmiljø og mange dygtige kollegaer – en arbejdsplads med lyst og vilje til forandring og hvor alle funktioner værdsættes.
  • Et spændende timejob med mulighed for at styrke dine kommunikative og relationelle kompetencer.
     

Praktisk information
Send din ansøgning og CV via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 19. april 2021. Ansættelsessamtaler vil foregå onsdag d. 21.4.2021.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Offentlig straffeattest, samt børneattest indhentes ved ansættelse.
Kørekort til personbil er en forudsætning.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent til sundhedsfremme Camilla Lyng Kristensen på tlf.: 51524758 eller mail: Camilla.Lyng.Kristensen@brk.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse. Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. 03-05-2021.

Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 19-04-2021. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 21-04-2021

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Camilla Lyng Kristensen på 56926071 eller 51524758.

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads

Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.

BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?
Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.