Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Låsesmed

Er du uddannet låsesmed eller er du tømrer med erfaring i låseteknik og er du vant til at arbejde selvstændig? Så er er jobbet som låsesmed hos Nordjyllands Beredskab måske noget for dig!

Vi er en arbejdsplads med engagerede og fagligt dygtige kollegaer der er samlet i et uhøjtideligt miljø.

Om jobbet                
Vores låseafdeling består af et mindre og stærkt sammentømret team, der sætter pris på kollegialt sammenhold og fællesskab omkring løsning af opgaverne.
Som låsesmed bliver du en del af serviceafdelingen hos Nordjyllands Beredskab.

Låseteamet arbejder primært med at administrere, opsætte, servicere og nedtage elektroniske låsesystemer. Herunder ca. 2.500 adresser tilknyttet Aalborg Kommunes E-låse system hos borgere der modtager pleje.
Derudover arbejder vi en del med nøglebokse hos alarmkunder, samt mekaniske låse og låsesystemer.

Vores primære kunder er de 11 ejerkommuner beliggende i region Nordjylland.

Om dig
For at komme i betragtning skal du:

  • Være ihærdig, målrettet og udadvendt
  • Sætte god service og præcision i højsædet
  • Have erfaring med CLIQ-system, Yale-Dormann, Salto og Smartair
  • Have erfaring med montering og servicering af nøglebokse og mekaniske låsesystemer
  • Have kørekort til kategori B
  • Kan spejle dig selv i Nordjyllands Beredskabs værdier: Faglighed – Ordentlighed - Vi gør en forskel. Læs om værdierne her: https://www.nordjyllandsberedskab.dk/om-os/vores-vaerdier
Oplæring til jobbet
Du vil naturligvis få den relevante oplæring i systemer og procedurer, ligesom der vil være mulighed for relevant efter- og videreuddannelse.
Du bliver en del af et team, der er klar til at give støtte og sparring.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er indplaceret efter den til enhver tid gældende overenskomst forhandlet mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen er på 37 timer om ugen og med tiltrædelse snarest.

Der vil ikke være vagtforpligtelse ud over normal arbejdstid.

Jobbet vil bringe dig rundt i det meste af region Nordjylland og dit mødested bliver Thomas Boss Gade 6, 9000 Aalborg

Det er en forudsætning for din ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes, og at godkendelsen kan opretholdes under hele din ansættelse.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Fagkordinator Poul Vestergaard Larsen på mail: pvl@nobr.dk eller telefon 2543 4471

Det praktiske
Samtaler forventes afholdt i uge 16.

Om Nordjyllands Beredskab
Nordjyllands Beredskab er et af landets største beredskaber med ansvar for ca. 590.000 nordjyder fordelt på knap 7.900 km2. Et ansvar vi tager meget seriøst og løser på tværs af alle vores afdelinger i Nordjyllands Beredskab. Vi kører til brand- og redningsopgaver fra 36 stationer, fordelt i 11 nordjyske kommuner, hvoraf de 32 stationer betjenes af Falck.
Nordjyllands Beredskab varetager samtidig en bred pallette af serviceopgaver, som f.eks. flytteservice, nøgleservice, værksted, tyveri- og brandalarmering. Ligesom Nordjyllands Beredskabs Uddannelsescenter også tilbyder en bred vifte af uddannelser og kurser. Nordjyllands Beredskabs Vagtcentral varetager ikke alene opgaver for det operative område, men også opgaver der er tilknyttet serviceområdet.
Et stort antal af arbejdsopgaver vi ikke kunne løse uden Nordjyllands Beredskabs ca. 170 fuldtidsansatte, 97 deltidsansatte, samt 290 frivillige. Læs mere om os på www.nordjyllandsberedskab.dk

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.

Nordjyllands Beredskab opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.