Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Erfarne akademikere søges til projekt om implementering af ny viden i almen praksis

Forskningsenhederne for Almen Praksis er gået sammen med Kræftens Bekæmpelse samt regionale kvalitetsenheder om etablering af et netværk vedrørende implementering af ny forskningsviden i praksis med fokus på kræftdiagnoser herunder forebyggelse, udredning og rehabilitering. I den forbindelse søger Forskningsenhederne for Almen Praksis medarbejdere til Forskningsenhederne for Almen Praksis i Aarhus, Odense og i København til at drive projektet i fællesskab med en femte medarbejder i Aalborg. Stillingerne er tidsbegrænsede til tre år.

 

Det er en fordel at have væsentlig erfaring med implementering af viden i organisationer og gerne erfaring fra ansættelse i almen medicinsk kvalitetsenhed eller forskningsenhed.

 

Målet er, at netværket bliver et nationalt samlingspunkt for en indsats mod hurtig opsamling af ny viden og forskningsresultater, udbredelse og implementering i samarbejde mellem forsknings-, kvalitetsudviklings- og efteruddannelsesorganisationer i almen praksis. Samtidig skal netværket udvikle kvalitetsunderstøttende værktøjer baseret på praksisnær viden om kvalitetsudvikling og implementering, hvilke tiltag eksisterer, hvad virker bedst og hvorvidt skal der udvikles nye former for tiltag?

 

De faglige medarbejdere står for de daglige aktiviteter i netværket og har en vigtig funktion for selvstændigt at udarbejde handleplaner og udføre de af styregruppen godkendte aktiviteter. De faglige medarbejdere er ansvarlige for kommunikation om og fra netværket til relevante samarbejdspartnere og i særdeleshed til almen praksis. Herudover skal de faglige medarbejdere sekretariatsbetjene formand, styregruppe, den faglige følgegruppe samt brugergruppen.
Den første opgave er at udforme og etablere netværket inden for rammerne udstukket af netværkets styregruppe.

 

Sammensætning: De fem faglige medarbejdere er ansat ved de enkelte forskningsenheder, og fagligt refererer de til formanden for styregruppen, som er ansvarlig for netværkets drift og leverancer.

 

Opgavebeskrivelse:

 • Udarbejde kommissorium, årlige handleplaner og kommunikationsstrategi
 • De faglige medarbejdere forventes selvstændigt at drive projektet og de godkendte indsatser fremad i det daglige arbejde
 • Foreslå løsninger/kursændring til formanden for styregruppen, hvis handleplanens aktiviteter afviger fra aftalte rammer
 • Udarbejde årlige budgetter for netværket indsatser og sikre at indsatserne gennemføres til aftalt tid, kvalitet og ressourcer
 • Bidrage til at udbrede viden om netværket og dets indsatser
 • Afholde eventuelle netværksmøder, temamøder og konferencer i løbet af projektperioden i tæt samarbejde med samarbejdspartnere
 • Opbygge hjemmeside om netværk for Almen Praksis med formidling af viden og værktøjer samt viden om igangværende og afsluttede projekter
 • Fungere som sekretariat i forbindelse med afholdelse af møder i regi af netværk for Almen Praksis
 • Udforme årlig statusrapport fra styregruppen til Kræftens Bekæmpelse
 • Sikre gennemførelse af en løbende og en afsluttende evaluering af netværk for Almen Praksis efter den tre-årige periode.

 

Du forventes at have:

 • En relevant akademisk baggrund på kandidatniveau
 • Kendskab til almen praksis som sektor
 • Erfaring med implementering af nye initiativer i almen praksis
 • Erfaring med drift af større projekter
 • Erfaring med faglige netværk
 • God til at kommunikere i både tekst og tale samt erfaring med strategisk kommunikation
 • Erfaring med kvalitetsudvikling i almen praksis er en fordel.

 

Læs mere om de fire forskningsenheder for almen praksis her:

 

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst for akademikere ansat i regioner mv.

 

For flere oplysninger er du velkommen til at kontakte Line Maj Jensen på +45 2569 9933 eller lmj@dcm.aau.dk, som vil videreformidle kontakten til den relevante forskningsleder.

 

Ansøgningen sendes senest d. 21. juni 2021 med angivelse i emnefeltet af hvorvidt ansøgningen er målrettet en stilling ved Forskningsenheden i henholdsvis København, Odense, Aalborg eller Aarhus.


Se mere på vores ansøgersite: https://almenmedicin-aau.ofir.com

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.