Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HSEQ koordinator til MARTEC

Som HSEQ Koordinator bliver du ansvarlig for kvalitetssikring af uddannelser og kurser til erhvervslivet samt institutionens arbejdsmiljø og -sikkerhed.

MARTEC har de seneste år gennemført en større strategisk satsning og øget institutionens aktiviteter og uddannelser. Vi har i dag 11 maritime uddannelser og en række efteruddannelseskurser fordelt på institutioner i Skagen, Frederikshavn, Aalborg og Skoleskibet DANMARK. Du bliver en del af en organisation, der har fokus på at udvikle fremtidens uddannelser, er ambitiøs og ønsker at understøtte den fortsatte vækst i Danmarks maritime sektor.

Du skal sammen med de uddannelsesansvarlige sikre kvaliteten af vores kurser og uddannelser, der gennemføres i meget forskelligartede miljøer fx på havnen, i svømmehallen, på Skoleskibet DANMARK, i højderedningsbygningen, på værkstederne, på brandskolen, i simulatorer og selvfølgelig i helt almindelige klasselokaler. Undervisningen er reguleret af forskellige myndigheder, såsom Uddannelses- og Forskningsministeriet, Søfartsstyrelsen samt Energistyrelsen, ligesom at vores kursusafdeling er både GWO- og OPITO certificeret.

Vi søger en struktureret og energisk person, der har lyst til at bidrage aktivt og som trives med en alsidig arbejdsdag, hvor 2 dage sjældent er ens.

Ansvarsområder
Som HSEQ koordinator skal du medvirke til at sikre at kvaliteten er i top på vores uddannelser og kurser, i tæt samarbejde med både uddannelsesledelsen på MARTEC og direktionen.
Du får blandt andet ansvaret for at:

• Vedligeholde og udvikle MARTECs kvalitetssystem
• Vedligeholde og administrere IMPROVE (dokumentstyringssystem)
• Medansvarlig for at MARTECs uddannelser og kurser lever op til de gældende krav og lovgivning
• Sikre at interne og eksterne audits afholdes kontinuerligt og planmæssigt, samt at der følges op på eventuelle anmærkninger
• Være primus motor i forbindelse med akkreditering og certificering af kurser
• Sætte kvalitet på dagorden internt og styre auditørkorps
• Gennemføre arbejdsmiljø- og sikkerhedsmøder, samt følge op herpå
• Bidrage til at løse tværinstitutionelle kvalitetsudfordringer, i samarbejde med uddannelsesministeriet, andre maritime institutioner og brancheorganisationer

Kompetencer
Vi foretrækker en person med en godkendt auditor-uddannelse, der har erfaring som kvalitetsansvarlig. Du er yderst struktureret og vedholdende, i forhold til at sikre at detaljer er på plads og orden.

Du er selvstændig, omgængelig og er i stand til at vejlede organisationen og sætte dagsordenen for arbejdet, samt i det hele tage bidrage til, at kvalitet får den rette fylde i organisationen blandt medarbejdere, studerende og kursister.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra lignende stilling, og/eller har en videregående uddannelse som f.eks. akademiker/maskinmester/navigatør/ingeniør. Vigtigst er det, at du brænder for at arbejde med kvalitet.

For at lykkes i jobbet er det en fordel, at du:

• er dygtig til at formulere dig kort og præcist, på dansk og engelsk, både i skrift og tale
• kan anvende gængse IT værktøjer som Word, Excel, PowerPoint mv.
• at du kan arbejde hurtigt og effektivt og har et højt drive
• er vant til selv at gennemføre og prioritere dine opgaver

Du får base på adressen Hånbækvej eller Kragholmen i Frederikshavn, men du skal også være klar til at tage til Skagen, auditere ombord på Skoleskibet DANMARK og tage til møder med til vores nationale samarbejdspartnere rundt omkring i Danmark. Du ansættes i en fuldtidsstilling med reference til direktøren. Der vil være gode muligheder for efter-/videreuddannelse. Ansættelse og løn i henhold til kvalifikationer. Tiltrædelse efter aftale.

Interesseret
Ansøgningsfrist 20. juni 2021. Der gennemføres 2 samtalerunder. Forud for 2. samtalerunde skal ansøgere til stillingen være indstillet på at gennemføre en personprofil-test.

SØG STILLINGEN VIA DETTE LINK

Har du uddybende spørgsmål til stillingen eller MARTEC i øvrigt, er du velkommen til at kontakte direktør Pia Ankerstjerne, telefon 4093 0441, eller vicedirektør Brian Thomsen, telefon 2032 5269.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.