Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Selvstændig og skriveglad kommunikatør i Toldstyrelsen (barselsvikariat)

Kan du skrive nyheder og omsætte kompliceret fagligt stof til letforståelige og vedkommende tekster, der når ud til målgruppen? Har du et par års erfaring, og har du mod på at kaste dig over masser af spændende opgaver? Så skal du læse videre, for Toldstyrelsen har brug for dig!

Spændende kommunikationsopgaver venter på dig
Som kommunikationsafdeling i Toldstyrelsen understøtter vi organisationen med blandt andet design, web, nyhedsbreve, intranet, ledelseskommunikation, interessenthåndtering, kundekommunikation og vejledningstekster.

En af vores kolleger går på barsel, og derfor søger vi en skarp kommunikationsprofil, der brænder for skrivearbejdet og motiveres af at løse varierende opgaver.

Du vil arbejde med både intern og ekstern kommunikation, og dine opgaver vil blandt andet være at:

  • skrive nyhedsartikler til intranettet
  • udarbejde præsentationer i PowerPoint, fx til direktionsoplæg samt interne og eksterne informationsmøder
  • producere webtekster, der vejleder borgere og virksomheder om told
  • bidrage til ledelseskommunikation.
Selvstændig og imødekommende formidler
Vi forestiller os, at du har en kommunikationsrelateret uddannelse på kandidatniveau og et par års kommunikationserfaring – gerne fra en offentlig organisation.

Derudover er dine styrker, at du:

  • tør sætte din stærke kommunikationsfaglighed i spil, når du, sammen med højtspecialiserede toldfaglige kolleger, skal nå frem til den gode og letforståelige tekst.
  • har nemt ved at forstå fagligt kompliceret stof, og at du gør dig umage med at sætte dig i modtagerens sted.
  • har styr på det sproglige. Du ved, at korrekt sprog handler om mere end at undgå stavefejl og at sætte kommaerne rigtigt, og du har styr på detaljerne, også når tempoet er højt.
  • kan begå dig på alle ledelsesniveauer.
  • trives i en hverdag med afvekslende opgaver.
Som person går du dedikeret og optimistisk til dine opgaver, som du arbejder struktureret og selvstændigt med. Du agerer professionelt og imødekommende, og du er pligtopfyldende og følger tingene til dørs.

Det er vigtigt, at du har lyst til at sparre og videndele med dine kommunikationskolleger og formår at skabe gode samarbejdsrelationer til kolleger med en helt anden faglighed end din. Da Toldstyrelsen er lokaliseret i hele Danmark, må du regne med, at du indimellem skal rundt i landet.

Vi understøtter en international samfundsopgave
Toldstyrelsen har ca. 900 medarbejdere fordelt over hele landet. Vi kommer med vidt forskellige baggrunde og fagligheder – men vi er alle drevet af at tage del i en vigtig opgave, og vi er stolte af de resultater, vi skaber. I staben arbejder vi hver dag ambitiøst på at understøtte styrelsens kerneopgaver, og vi samarbejder på tværs af hele organisationen om konstruktive løsninger. Hvis du har lyst til at samarbejde med engagerede kolleger i hele landet og vil være med til at løse en international opgave, der skaber værdi for Danmark og sikrer det danske samfund, så er Toldstyrelsen noget for dig. Sammen skaber vi muligheder på tværs af grænser.

I Kommunikation er vi et team af topmotiverede medarbejdere, og miljøet er uformelt, men engageret. Vi har hver især fokus på vores egne ansvarsområder, samtidig med at vi har øje for, hvordan vi kan involvere og hjælpe hinanden. Vores fælles ambition er nemlig at levere masser af gode resultater.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning, dit cv og dokumentation for din uddannelse senest torsdag den 24. juni 2021 via linket ’Søg stillingen’.

Vi holder samtaler onsdag den 30. juni og torsdag den 1. juli 2021.

Hvis du har spørgsmål med hensyn til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kirsten Hejlskov Jensen på Kirsten.Hejlskov.Jensen@TOLDST.DK eller kommunikationskoordinator Simone G. Senholt på telefon 72 37 66 82.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Inden ansættelse indhenter vi referencer og straffeattest. Tiltrædelse 15. august 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Stillingen er et barselsvikariat med en forventet varighed på 12 måneder.

Dit arbejdssted vil indtil videre være Slet Parkvej 1, 8310 Tranbjerg.

Læs mere om ansættelse i Toldstyrelsen på toldst.dk/job.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.