Automekaniker

C.A.Larsen Automobiler A/S (Peugeot Svendborg) Søger erfaren Automekaniker.

Vi søger en Automekaniker der kan indgå i det daglige team af folk på værkstedet

Erfaring i Peugeot eller Citroen vil være en fordel men er ikke noget krav.

Du vil få en travl hverdag på et af de største bilmærker i DK vi søger for at du bilver løbene

uddannet og kvalificeret til at arbejde med den nyeste teknik. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330039723Phoenix-65275f5b12019-06-07T00:00:00Automekaniker

C.A.Larsen Automobiler A/S (Peugeot Svendborg) Søger erfaren Automekaniker.

Vi søger en Automekaniker der kan indgå i det daglige team af folk på værkstedet

Erfaring i Peugeot eller Citroen vil være en fordel men er ikke noget krav.

Du vil få en travl hverdag på et af de største bilmærker i DK vi søger for at du bilver løbene

uddannet og kvalificeret til at arbejde med den nyeste teknik. 

C.A.Larsen Automobiler A S (Peugeot Svendborg) Søger erfaren Automekaniker. Vi søger en Automekaniker der kan indgå i det daglige team af folk på værkstedet Erfaring i Peugeot eller Citroen vil være en fordel men er ikke noget krav. Du vil få en travl hverdag på et af de største bilmærker i DK vi søger for at du bilver løbene uddannet og kvalificeret til at arbejde med den nyeste teknik.11jobnet65275f5b100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-08-02T00:00:0000010EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynSvendborg3543560C.A. LARSEN AUTOMOBILER A/S11Odensevej 1085700SvendborgDKDanmark0ml@cal.dkDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent775065JobNet5001795500179510007-06-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=65275f5bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=65275f5bhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=65275f5b&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=65275f5b&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton1Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri362037275ml@cal.dkml@cal.dkDKDanmarkDKDanmark330037151Personvogns/lastvognsmekaniker til AutoværkstedRobot Da dene ene af vores mekanikere har søgt nye udfordringer, søger vi en erfaren mekaniker lastvognsmekaniker til autoværksted. Vi forventer, at: Du er udlært automekaniker og er dygtig til dit fag. Du prioriterer et højt kvalitetsniveau. Du kan arbejde selvstændigt, er fleksibel og ansvarsbevidst. Du er smilende og imødekommende overfor vores kunder. Du kan lave alle slags biler Du er mødestabil, ansvarsbevidst og vigtigst af alt, kan arbejde selvstændigt Du har kørekørt B Du har erfaring med: Service, reparation og vedligehold af forskellige bilmærker. Service, reparation og vedligehold af Lastvogne Diesel og benzinmotor Autoelektronik Diagnoseudstyr Tiltrædelse efter aftale Kontakt Klaus Deleuran på kdckran@gmail.com eller tlf. 25 68 66 21

Da dene ene af vores mekanikere har søgt  nye udfordringer, søger vi en erfaren mekaniker/lastvognsmekaniker til autoværksted. 

Vi forventer, at:   

 • Du er udlært automekaniker og er dygtig til dit fag. 
 • Du prioriterer et højt kvalitetsniveau.  
 • Du kan arbejde selvstændigt, er fleksibel og ansvarsbevidst.  
 • Du er smilende og imødekommende overfor vores kunder. 
 • Du kan lave alle slags biler 
 • Du er mødestabil, ansvarsbevidst og vigtigst af alt, kan arbejde selvstændigt 
 • Du har kørekørt B 

 

Du har erfaring med: 

 • Service, reparation og vedligehold af forskellige bilmærker. 

 • Service, reparation og vedligehold af Lastvogne
 • Diesel og benzinmotor 
 • Autoelektronik 
 • Diagnoseudstyr 

 

Tiltrædelse efter aftale

Kontakt Klaus Deleuran på kdckran@gmail.com eller tlf. 25 68 66 21 

KDC Auto/KDC Kraner v/Klaus Deleuran ChristensenGislev2019-06-06T00:00:002019-07-30T00:00:00
330062221Faglært eller ufaglært mekaniker til FAST STILLINGRobot For autoværksted i Odense-området søger vi en mekaniker eller lignende til en FAST STILLING Om virksomheden og jobbet: Virksomheden er et større værksted, der sætter stor pris på deres medarbejdere. De søger en ny kollega, der ikke behøves at være faglært til nedenstående opgaver: Klargøring af brugte biler, herunder syn m.m. Vedligeholdelse af virksomhedens udlejningsbiler Montering af anhængertræk Montering af vognbund og sider, navigation, trinbræt m.m. i solgte varebiler Teknisk klargøring af alle nye biler Forefaldne opgaver Om dig: Virksomheden søger en ny kollega, der har lyst til at være en del af et godt team, hvor de sætter deres medarbejdere i højsæde. Du behøves ikke at være faglært mekaniker, men du kan varetage ovenstående opgaver. Finder du ovenstående spændende, så send din ansøgning og CV til kh@jobinwest.dk Mærk din ansøgning: Mekaniker

For autoværksted i Odense-området søger vi en mekaniker eller lignende til en FAST STILLING

 

Om virksomheden og jobbet:

Virksomheden er et større værksted, der sætter stor pris på deres medarbejdere. De søger en ny kollega, der ikke behøves at være faglært til nedenstående opgaver:

Klargøring af brugte biler, herunder syn m.m.

Vedligeholdelse af virksomhedens udlejningsbiler

Montering af anhængertræk

Montering af vognbund og sider, navigation, trinbræt m.m. i solgte varebiler

Teknisk klargøring af alle nye biler

Forefaldne opgaver

 

Om dig:

Virksomheden søger en ny kollega, der har lyst til at være en del af et godt team, hvor de sætter deres medarbejdere i højsæde. Du behøves ikke at være faglært mekaniker, men du kan varetage ovenstående opgaver.

Finder du ovenstående spændende, så send din ansøgning og CV til kh@jobinwest.dk

Mærk din ansøgning: "Mekaniker"

Job InWest VikarOdense C2019-07-19T00:00:002019-07-23T00:00:00
330045686Mekaniker søges til SDS Odense SydRobot Er du en person der vægter hastighed, købmandskab og kvalitet højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team af dygtige medarbejdere der vil være branchens bedste Hvorfor Super Dæk Service, Odense Syd? Vi arbejder under mottoet FRIHED UNDER ANSVAR og vi sætter stor pris på at have en både udfordrende og alsidig arbejdsdag. Hos os går vi op i det faglige og vi ønsker at efteruddanne vore medarbejdere, så de altid følger med tiden indenfor det mekaniske arbejde. Vi har en uformel omgangstone og der ulmer en go stemning blandt kollegaerne og den gode stemning smitter også af på vores kunder. Hos os bliver du en del af en familie, hvor alle hjælper hinanden. Vi får hver dag morgenbrød og bestræber os på at holde pausen samlet, så vi alle får en god start på dagen. Kort sagt så tilbyder vores afdeling i Odense Syd Gode kolleger, som tager udfordringer op og skaber resultater sammen. Grundig oplæring og løbende udvikling af kompetencer. Et godt arbejdsklima hvor initiativ og medansvarsfølelse er i fokus. En stilling på fuld tid, attraktiv løn, pension og personalegoder. Dine opgaver: Mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding på alle bilmærker. Brug af diverse testere. Bidrage til det gode arbejdsmiljø. Er du engageret, grundig og udadvendt og klar til at give vores kunder den bedste service? Så send din ansøgning allerede i dag via. linket HER.

Er du en person der vægter hastighed, købmandskab og kvalitet højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team af dygtige medarbejdere der vil være ”branchens bedste” 

Hvorfor Super Dæk Service, Odense Syd?

Vi arbejder under mottoet ”FRIHED UNDER ANSVAR” og vi sætter stor pris på at have en både udfordrende og alsidig arbejdsdag. Hos os går vi op i det faglige og vi ønsker at efteruddanne vore medarbejdere, så de altid følger med tiden indenfor det mekaniske arbejde. Vi har en uformel omgangstone og der ”ulmer” en go stemning blandt kollegaerne og den gode stemning smitter også af på vores kunder. Hos os bliver du en del af en familie, hvor alle hjælper hinanden. Vi får hver dag morgenbrød og bestræber os på at holde pausen samlet, så vi alle får en god start på dagen.

 

Kort sagt så tilbyder vores afdeling i Odense Syd;

 •  Gode kolleger, som tager udfordringer op og skaber resultater sammen.
 • Grundig oplæring og løbende udvikling af kompetencer.
 • Et godt arbejdsklima hvor initiativ og medansvarsfølelse er i fokus.
 • En stilling på fuld tid, attraktiv løn, pension og personalegoder.

Dine opgaver:

 • Mekanisk arbejde og teknisk fejlfinding på alle bilmærker.
 • Brug af diverse testere.
 • Bidrage til det gode arbejdsmiljø.

 

Er du engageret, grundig og udadvendt – og klar til at give vores kunder den bedste service?

Så send din ansøgning allerede i dag via. linket HER.

Super Dæk Service - Odense SØOdense SV2019-06-18T00:00:002019-08-13T00:00:00
330043869Mekaniker søges til Mørkøv - FAST STILLING - GOD LØNRobot For autoværksted i Mørkøv-området søger vi en dygtig mekaniker til en fast stilling - GOD LØN gives til rette kandidat. Om jobbet og dig Værkstedet er kendt for at udvikle de ansattes personlige og faglige kompetencer, og du bliver ansat i en virksomhed, hvor du kan bidrage med gode mekaniker erfaringer og service er en del af daglig dagen i virksomheden. Det er kun et plus, hvis du er vant til at snakke med kunder og servicere dem og klar på at tage fat på alle tænklige opgaver,. Du får en mester, der giver dig stor frihed og et behageligt arbejdsklima. Du har naturligvis en uddannelse som automekaniker, er ansvarbevidst og mødestabil Du skal gerne have erfaring med el-arbejde og fejlfindinger, da virksomheden får en del biler ind, som er i besiddelse af en del el m.m. Finder du ovenstående spændende, så send din ansøgning og CV til kh@jobinwest.dk Mærk din ansøgning: Mekaniker Mørkøv

For autoværksted i Mørkøv-området søger vi en dygtig mekaniker til en fast stilling - GOD LØN gives til rette kandidat.

 

Om jobbet og dig

Værkstedet er kendt for at udvikle de ansattes personlige og faglige kompetencer, og du bliver ansat i en virksomhed, hvor du kan bidrage med gode mekaniker erfaringer og service er en del af daglig dagen i virksomheden.

Det er kun et plus, hvis du er vant til at snakke med kunder og servicere dem og klar på at tage fat på alle tænklige opgaver,. Du får en mester, der giver dig stor frihed og et behageligt arbejdsklima. Du har naturligvis en uddannelse som automekaniker, er ansvarbevidst og mødestabil

Du skal gerne have erfaring med el-arbejde og fejlfindinger, da virksomheden får en del biler ind, som er i besiddelse af en del el m.m.  

 

Finder du ovenstående spændende, så send din ansøgning og CV til kh@jobinwest.dk

Mærk din ansøgning: "Mekaniker Mørkøv"

Job InWest VikarMørkøv2019-06-15T00:00:002019-08-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Personvogns/lastvognsmekaniker til Autoværksted

KDC Auto/KDC Kraner v/Klaus Deleuran Christensen

Gislev
Da dene ene af vores mekanikere har søgt nye udfordringer, søger vi en erfaren mekaniker lastvognsmekaniker til autoværksted. Vi forventer, at: Du er udlært automekaniker og er dygtig til dit fag. Du prioriterer et højt kvalitetsniveau. Du kan arbej...
Indrykket:6. juni 2019
Udløbsdato:30. juli 2019

Faglært eller ufaglært mekaniker til FAST STILLING

Job InWest Vikar

Odense C
For autoværksted i Odense-området søger vi en mekaniker eller lignende til en FAST STILLING Om virksomheden og jobbet: Virksomheden er et større værksted, der sætter stor pris på deres medarbejdere. De søger en ny kollega, der ikke behøves at være f...
Indrykket:19. juli 2019
Udløbsdato:23. juli 2019

Mekaniker søges til SDS Odense Syd

Super Dæk Service - Odense SØ

Odense SV
Er du en person der vægter hastighed, købmandskab og kvalitet højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team af dygtige medarbejdere der vil være branchens bedste Hvorfor Super Dæk Service, Odense Syd? Vi arbejder under mottoet FRIHED UNDER AN...
Indrykket:18. juni 2019
Udløbsdato:13. august 2019

Mekaniker søges til Mørkøv - FAST STILLING - GOD LØN

Job InWest Vikar

Mørkøv
For autoværksted i Mørkøv-området søger vi en dygtig mekaniker til en fast stilling - GOD LØN gives til rette kandidat. Om jobbet og dig Værkstedet er kendt for at udvikle de ansattes personlige og faglige kompetencer, og du bliver ansat i en virkso...
Indrykket:15. juni 2019
Udløbsdato:9. august 2019