Gem job

Teamleder til Dag- og aktivitetscentrene samt aftenvagtteamet i Afdeling Rehabilitering Sønderbo

Nu har du muligheden for at blive vores nye kollega i en nyoprettet stilling som teamleder på Rehabiliteringscenter Sønderbo incl. Dag- og Aktivitetscentrene i Center for Sundhed og Forebyggelse. En lederstilling præget af stor faglighed indenfor rehabilitering, samt afklaring og udredning af borgernes fremtid. Stillingen forventes besat fra 1. august 2021.

Afdelingen er en arbejdsplads med i alt 70 ansatte.  Der ud over en der 40 frivillige holdledere tilknyttet to aktivitetscentrene, hvor tilbud om aktiviteter til friske ældre og førtidspensionister koordineres.

På Rehabiliteringscenter Sønderbo modtages og udskrives 40 – 50 borgere i gennemsnit om måneden, som modtages med et klart formål med opholdet. Du skal konkret sammen med medarbejderne og afdelingsleder kvalificere opholdet, sikre den sygeplejefaglige udredning og afklaring herunder rehabilitering, selvfølgelig med inddragelse af borgerne og pårørende, og tværfaglige samarbejdspartnere. Mange borgere har svært sammensatte og komplekse problemstillinger såvel sundhedsfagligt som socialt.

I dagcentrene modtages samlet set 70 borgere fordelt på 2 lokationer pr dag, hvor mange borgere har behov for tæt kontakt grundet kognitive udfordringer, samt nedsat funktionsevne. Men også behov for gode og stimulerende aktiviteter.

Da stillingen er nyoprettet får du samtidig unik mulighed for at være med til at sætte dit eget præg på ledelsesopgaven. Men vi har naturligvis nogle forventninger til dig. 
 

Vi søger en leder, der har:

 • Lyst til en spændende og udfordrende ledelsesopgave i en velfungerende og veldrevet Afdeling.
 • En sundhedsfaglig uddannelse evt. kombineret med relevant leder efter- og videreuddannelse.  
 • Længerevarende og erfaring indenfor sundheds- og ældreområdet og gerne fra en lignende stilling
 • Erfaring med ledelse af medarbejdere.
 • Have blik for konstant og konkret kompetenceudvikling og inddrage medarbejderne heri.
 • Både kan lede tæt på og sætte retning. Men også på distance.
 • Forståelse for hvordan en politisk ledet organisation fungerer.
 • Indgående kendskab til samarbejdet mellem hospital og kommune
 • Har flair for at lede frivillige engagerede holdledere i aktivitetscentrene.

Din opgave:

 • Du bliver daglig leder af 30 medarbejderne i aftenvagten på Sønderbo samt dag- og aktivitetscentrene.
 • Du leder på den faglige ledelsesopgave og den personalerettede ledelse af medarbejderne i de nævnte teams.
 • Du refererer til afdelingsleder for Rehabiliteringscenter Sønderbo.
 • Du vil som teamleder indgå i den fælles ledergruppe i Center for Sundhed og Forebyggelse, idet vi også har en erklæret ledelsesværdi om, at vi leder sammen!

For at følge op på borgerforløb og personaleledelse af aftenvagterne på Sønderbo, vil der være dage hvor du delvis er tilstede i aftenvagten.
Dagcentrene ledes på distance, men med ugentligt møde på begge lokationer med opfølgning på borgerforløb sammen med medarbejderne. Dette skal planlægges sammen med afdelingsleder, for at tilgodese nærværende ledelse i begge grupper.
Der vil være tæt sparring med afdelingsleder hvor vi sammen får udarbejdet en god ugeplan.
Nuværende ansat Koordinator for Aktivitetscentrene, ansat i dagcenteret på Sønderbo, styrer møder og kontakt med de frivillige, hvilket medfører at ledelsesopgaven er begrænset ift.  deltagelse i møder.
 

Vores ledelsesværdier:

I Bornholms Regionskommune implementerer vi i øjeblikket vores fælles ledelsesværdier, som er retningsgivende for vores organisation, og for den måde vi bedriver ledelse. Det er vores ambition, at vores værdisæt skal være en aktiv del af ledelsesopgaven og skal ”mærkes” af vore medarbejdere og borgere.  

 • Vi vil borgerne
 • Vi sætter retning
 • Vi leder sammen

Din lederstil:

Du er samarbejdende i din lederstil og har blik for, hvad der fungerer for fællesskabet. Du kan sætte retning for kerneopgaven, gå foran og har blik for at gribe opgaver og følge dem til dørs. Du skaber dig hurtigt overblik over komplekse opgaver, og går let ind i sparring og dialog med relevante samarbejdspartnere. Du har en uformel ledelsesstil og er den tilgængelige leder i hverdagen og kan forvalte personaleledelse blandt engagerede medarbejdere. Det er vigtigt for os, at du leder på tillid og anerkendelse, men også at du kan rammesætte og skære igennem i teamet, når der er behov for det. Du har ikke kontrolbehov, men nyder at der er styr på linjerne og teamets mål. Du hylder en ”giv en hånd med kultur” og trives i en uformel team- og ledelseskultur med humor og højt til loftet.  Samtidig er du stærk i tværsektorielt samarbejde i en imødekommende dialog.  

Hvad tilbyder vi?
Du får en alsidig, spændende og udfordrende lederstilling i et team præget af stor faglig spændvidde. Samtidig får du fornøjelsen af en gruppe engagerede medarbejdere, som påtager sig et stort ansvar for kerneopgaverne, og som vil gå langt for at levere de bedst mulige tilbud til borgerne. Du får mulighed for at understøtte et i forvejen godt arbejdsmiljø og stærk social kapital i centret i tæt samarbejde med medarbejdere, afdelingsleder, lederkolleger og centret som helhed.    
Du vil blive en del af et stærkt lederteam på sundhedsområdet med ni lederkolleger fra Center for Sundhed og Forebyggelse, der altid er parate til sparring, samarbejde og udvikling i fællesskab.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid. 

Det er en del af Bornholms Regionskommunes ansættelsespolitik, at der indhentes straffeattest, børneattest samt indhentes referencer efter aftale.   

Ansættelsen er pr. 01-08-2021.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 15-05-2021. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 20 og 21

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Janike Sonne Thisen på 56924721 eller 30180421.
 

Ledelse i Bornholms Regionskommune
I Bornholms Regionskommune har vi tre ledelsesværdier: #Vi vil borgerne #Vi sætter retning #Vi leder sammen, som er fælles pejlemærker for alle vores ledere. Værdierne styrker fællesskabet på tværs af vores centre og gør det tydeligt for os selv og vores omverden, hvad vi står for. Sammen med centrenes kerneopgavebeskrivelser og de enkelte lederes personlige ledelsesgrundlag danner ledelsesværdierne et stærkt fælles grundlag for at lede og drive udviklingen i Bornholms Regionskommune.

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads

Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.
  

BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.