Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Leder til Plan og GIS

Vil du være med til at præge udviklingen, og sætte fokus på vækst med kvalitet i en af landets mest naturrige kommuner, med ambitiøse byudviklingsprojekter, aktive lokalsamfund og etengageret erhvervsliv.- Så er du måske vores nye leder af planområdet.

Om dig
Du har en relevant akademisk baggrund f.eks. som planlægger med et stærkt greb om det forvaltningsmæssige eller som jurist. Du har ideelt suppleret din uddannelse med en lederuddannelse.

Vi forudsætter, at du har erfaring fra en politisk ledet organisation, gerne offentlig, og at du har indgående erfaring inden for planlovgivning. Du skal have en oprigtig nysgerrighed på GIS, plandata og digitaliseringsområdet.

Du er en stærk faglig og visionær leder eller ledertalent, som kan favne ledelsesopgaven ud fra et strategisk perspektiv, såvel som et operationelt perspektiv, hvor du også kan tilbyde medarbejderne faglig sparring uden at overtage opgaven.

Det er vigtigt, at du er udviklingsorienteret og nytænkende uden at miste fokus på driften. Du skal have handlekraft som leder og kunne agere i krydsfeltet mellem borgere/virksomheder, politikere og god
forvaltning. Du skal kunne skabe overblik i en travl hverdag og fastholde og videreudvikle et professionelt arbejdsmiljø, som er præget af åbenhed, engagement, ejerskab og anerkendelse.

Sat på kort formel, er det vores forventninger, at du

  • er optaget af at skabe resultater i fællesskab
  • er velbevandret i disciplinerne koordination, styring, planlægning og formidling
  • er helheds- og løsningsorienteret
  • er en stærk faglig leder/ledertalent
  • har erfaring fra en politisk ledet organisation
  • er samarbejdende og dialogorienteret
  • er fagligt velfunderet inden for teamets fagområder
  • er velformuleret i skrift og tale.

Om opgaverne
Du bliver leder for et team med 12 dygtige, engagerede og selvstændige medarbejdere. Teamets hovedopgave er at skabe smidige og velfungerende rammer for by- og erhvervsudviklingen i Gribskov Kommune. Du skal være indstillet på at ledelsesopgaven i udgangspunktet har et fagligt tyngdepunkt omkring det planfaglige, men at den faglige portefølje over tid bliver bredere med ansvar for flere medarbejdere.

Et tæt samspil med din lederkollega og medarbejdere i ”Byg, Landzone og Miljø” er afgørende for opgaveudførelsen begge steder. Helhedsorientering og blik for en mere sammenhængende opgaveløsning er vigtig. Vi skal fortsat optimere processer og sikre, at opgaverne varetages med en høj effektivitet. Arbejdet med effektiviseringer og besparelser fordrer også, at vi vedvarende har fokus på trivsel og arbejdsglæde og at sikre rammerne herfor.

Det er en del af forventningen til dig som ny teamleder, at du prioriterer teamets indre liv og den fortsatte udvikling af et godt arbejdsmiljø med høj medarbejdertrivsel. Du er nærværende og inkluderende.

Om Center for Byudvikling og Ejendomme
Center for Byudvikling og Ejendomme består af to teams, som varetager opgaver i forhold til lokal- og kommuneplanlægning, byudviklingsprojekter, GIS, plandata, køb og salg af ejendomme, ejendomsdrift og bygningsvedligeholdelse og en bred administrationsportefølje på ejendomsområdet.

Vi lægger stor vægt på samspil mellem fagligheder på tværs i organisationen, såvel som med eksterne aktører. Vi arbejder meget tæt sammen med bl.a. Byg, Landzone og Miljø, som ligger i vores søstercenter Center for Teknik og Borgerservice. De to centre sidder sammen på rådhuset i Helsinge i et storrumsmiljø. Du indgår i centerledelsen og i ledergruppen på teknik-, miljø-, plan- og ejendomsområdet, der består af direktøren for området og ledelserne i de 2 centre.

Vi arbejder selvstændigt og i grupper, hvor vi lægger vægt på gensidig respekt, engagement, humor og samarbejde.

Yderligere oplysninger
Kan fås ved henvendelse til centerchef Søren Korsholm på tlf 72 49 82 29, hvor du eventuelt kan lægge en besked om at du gerne vil kontaktes.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst.

Ansøgningsfrist og samtaler
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som skal være modtaget senest mandag den 9. august 2021.

Gribskov Kommunes værdier
Åbenhed · Tillid · Respekt · Deltagelse · Mod · Fleksibilitet

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.