Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Bioanalytiker / N-radiograf Røntgen, Scanning og Nuklearmedicin, Sydvestjysk Sygehus

Pr. 1.september/1 oktober 2021 søger vi en bioanalytiker med nuklearmedicinsk erfaring eller N-radiograf til det nuklearmedicinske område i afdelingen.

Vi er en stor dynamisk billeddiagnostisk afdeling med ca. 120 ansatte, der omfatter både det radiologiske og det nuklearmedicinske speciale med et tæt samarbejde på tværs af specialerne. Nuklearmedicin er placeret på matriklen i Esbjerg.

Vi har en stor og moderne apparaturpark, og udfører ca. 240.000 procedurer/år. Vi udfører de mest almindelige nuklearmedicinske undersøgelser såsom renografier, lunge- knogle- thyreoidea- og myokardieskintigrafier – samt PET/CT: (FDG, NaF og PSMA)

Vi lægger vægt på det gode og hurtige patientforløb samt det gode samarbejde med vores interessenter. Vi har forskning og udvikling som prioritetsområde. Afdelingen har sin egen forskningsenhed, og da afdelingen dækker både det radiologiske og nuklearmedicinske speciale, er der grobund for mange spændende udviklingsprojekter.

Vi tilbyder et spændende job med alsidige udfordringer,
et godt arbejdsmiljø med tværfagligt samarbejde, samt en medarbejdergruppe med godt sammenhold og stort engagement til arbejdet.
Du vil ligeledes få en grundig oplæring i afdelingens funktioner.

Som bioanalytiker / N-radiograf indgår du i afdelingens daglige funktioner, og som uddannelsessted for bioanalytikere og radiografer forventer vi også, at man er interesseret i at undervise og lære fra sig.

Stillingen er vagtfri.

Vi søger en bioanalytiker / N- radiograf med engagement, fleksibilitet, faglig stolthed og godt humør, og som vil være en del af vores afdeling.  

Nærmere oplysninger kan fås hos afdelingsbioanalytiker Signe Reinholdt Sørensen Signe.Reinholdt.Sorensen@rsyd.dk telefon 79 18 24 68

Ansøgningsfristen er 10. august 2021 og ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 33/34

Vi gør opmærksom på, at indhentning af referencer er en del af vores rekrutteringsprocedure i Region Syddanmark.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.