Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Børne- og Undervisningsministeriet søger en gymnasielærer i dansk til Europaskolen i Bruxelles I

Fra skoleåret 2021/22 søges en gymnasielærer til at undervise i faget dansk i overbygningen på Europaskolen i Bruxelles I. Ansøgerne bedes oplyse, hvilke fag de yderligere kan undervise i.

Ansættelsesområdet er hele Europaskolernes overbygning, dvs. 6.-12. skoleår, dog især de ældste klasser.

Om jobbet

Europaskolen i Bruxelles I består af børnehaveklasser, en grundskole (1.-5. skoleår) og en overbygning (6.-12. skoleår) med ca. 3300 elever fordelt på otte sprogsektioner: dansk, engelsk, fransk, italiensk, polsk, spansk, tysk og ungarsk.

Der er ca. 170 danske elever på skolen fra børnehave til den europæiske studentereksamen.

Europaskolerne er en mellemstatslig organisation mellem alle lande i EU. Der findes 33 Europaskoler, som alle ligger i byer med et EU-agentur.

Om dig

Vi forventer, at du er cand.mag. med undervisningskompetence (pædagogikum) i dansk. Ministeriet forventer herudover, at du er åben og initiativrig og samtidig er indstillet på at kunne samarbejde bredt og indgå i samarbejdsprojekter med de øvrige nationale sektioner på skolen.

Gode sprogkundskaber er en forudsætning for ansættelse, eftersom det forventes, at man indgår i et samarbejde med de øvrige nationale sektioner på skolerne. Hvis du ikke har tilstrækkelige kundskaber i fransk, skal du deltage i et intensivt sprogkursus. Nærmere forhold aftales senere. Kursusafgiften hertil betales af ministeriet, mens eventuelle rejse- og opholdsudgifter i forbindelse med kurset afholdes af dig selv.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse finder sted for en prøveperiode på to år, hvorefter der tages stilling til fortsat ansættelse for en treårsperiode. Ansættelsen kan herefter forlænges for en fireårsperiode til i alt ni år. Ansættelsen sker pr. 1. august 2021 og med skolestart primo september 2021.

I forbindelse med ansættelsen afholder ministeriet udgifterne til en besigtigelsesrejse til skolen.

Stillingen aflønnes efter særlige EU-regler, og lønnen består dels af den danske overenskomstløn, dels af løn fra Europaskolen, bl.a. beregnet ud fra anciennitet og forsørgerbyrde. Den samlede løn kan først udregnes i forbindelse med ansættelsen, men ligger noget over den danske løn.

Hvis du i dit nuværende job er ansat efter en overenskomst, som giver mulighed for tjenestefrihed i henhold til bekendtgørelse nr. 518 af 3. juli 1991 om ret for tjenestemænd til tjenestefrihed uden løn til nærmere afgrænsede formål, har du ret til tjenestefrihed uden løn under hele din ansættelsesperiode som europaskolelærer på Europaskolen.

Det bemærkes, at du selv skal søge orlov fra din danske stilling.

Vil du vide mere?

Eventuelle henvendelser om stillingen kan ske til undervisningsinspektør Lars Damkjær på lars.damkjaer@stukuvm.dk eller på telefon 2565 9201. For yderligere oplysninger om Europaskolerne henvises til Europaskolernes hjemmeside https://www.eursc.eu

Sådan søger du

Send din ansøgning via stillingsopslag på vores hjemmeside www.uvm.dk/job senest mandag den 5. juli 2021. Der afholdes 2 samtaler, hvor der i anden samtale indgår en case. Vi forventer at holde første samtalerunde d. 7. juli.

Samtalerne finder sted on line. Ved samtalerne deltager undervisningsinspektør Lars Damkjær og konsulent Yvonne Gammelgaard.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.