Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frisk kollega til alsidig medhjælperstilling ved Servicefunktionen på Sygehusapotek Fyn

Sygehusapotek Fyn producerer og indkøber lægemidler til distribution på de fynske sygehuse. Apoteket er organisatorisk en del af Odense Universitetshospital og beskæftiger ca. 280 medarbejdere. Egenproduktionen omfatter sterile og ikke-sterile lægemidler herunder også produktion af klar-til-brug lægemidler.

 

Er du frisk og klar til at yde en ekstra indsats, når patienter, kolleger, eller en afdeling har brug for det, så søger Sygehusapotek Fyn en medarbejder til apotekets serviceproduktion.

 

Om jobbet

Du skal fungere som medhjælp ved servicefunktionens fremstilling af lægemidler. Der arbejdes under GMP (god fremstillingspraksis af lægemidler), hvilket medfører store krav til hygiejne og dokumentation af udført arbejde. Arbejdet består fx af klargøring og kontrol af råvarer, at gå til hånde i produktionslokalerne, rengøring af sikkerhedsbænke og produktionsudstyr, og andre forefaldende opgaver. Selvom arbejdet i Serviceproduktionen planlægges grundigt, kan det til tider være omskiftelig. Jobbet er en kombination af rutinepræget arbejde og hurtige skift til nye opgaver.

 

Om dig

Du er ansvarsbevist, selvstændig, fleksibel og kan lide at arbejde i et team såvel som alene. Du er grundig, har ordenssans og er pligtopfyldende i forhold til at overholde vore strenge hygiejne og kvalitetskrav. Du kan arbejde efter skrevne forskrifter og retningslinjer, og du har gode formuleringsevner både skriftligt og mundtligt. Du behøver ikke at have erfaring med at arbejde på et sygehus eller apotek, erfaring fra et produktionsmiljø eller servicefag vil også være et plus. 

Det er også vigtigt, at du har en god fysik, da du skal gå til hånde på funktionens lager og lejlighedsvis cykle med kemokure ud til hospitalets afdelinger. Vi sætter pris på, at du er social og kan bidrage til at vi har det godt sammen, samtidig med at vi er professionelle.  

 

Om os

Vi tilbyder et spændende job, hvor du er med til at gøre en forskel i forbindelse med fremstilling af medicin – for patientens skyld. Du vil blive en del af et engageret team, der er gode til at løfte i flok. Servicefunktionen spiller en vigtig rolle i vores forberedelser frem mod udflytningen til Det Nye OUH, hvilket gør at funktionen er under en rivende udvikling og der vil også i fremtiden komme mange forandringer. Vi arbejder med rotation mellem de forskellige opgaver, hvilket giver mulighed for at opretholde et godt arbejdsmiljø. Vi har en fri og venskabelig omgangstone, hvor vi sætter pris på nye ideer og forbedringsforslag.

 

Ansættelsesforhold

Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge, og arbejdet ligger primært i tidsrummet fra kl. 07.30 – 15.00, men du skal påregne, at du efter oplæring evt. skal indgå i vagter som er placeret i tidsrumet kl. 6.00 – 18.00 samt at der vil forekomme arbejde i weekenden.

 

Der er 3 måneders prøvetid første gang man ansættes i Region Syddanmark. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med FOA.

 

Stillingen er med tiltrædelse den 1. august 2021.

 

Stillingen skal søges online på job.regionsyddanmark.dk, ID-216106. Vi ønsker ikke telefonisk kontakt forud for modtagelse af ansøgninger.

Ansøgningen skal vedlægges et CV.

Ansøgningsfrist er onsdag d. 23. juni. Ansættelsessamtaler forventes afholdt fredag d. 25. juni.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.