Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Er du vores nye tømrerfaglærer til EUX?

På NEXT arbejder vi for, at alle får en uddannelse. Fordi det giver stolthed, mening og noget at bygge videre på. Vi har hele paletten: gymnasier, erhvervsuddannelser, eux, 10. klasse og efteruddannelse.

Er du vores nye super dygtige håndværker/tømrerfaglærer? Gerne med flere års erfaring fra branchen og rigtig gerne med leder- eller undervisningserfaring, så du er bekendt med at formidle teori og praksis til andre. Det forventes, at du har gode kompetencer inden for teknisk tegning både i hånden samt på computer. Du må gerne have interesse for og viden om Grøn Byggeri, bæredygtighed og meget gerne indsigt i nye materialer, da netop dette fylder rigtig meget på vores uddannelser. Vi arbejder ud fra de 17 Verdensmål og netop bæredygtighed er et strategisk fokus på NEXT. Du må også gerne være nørdet omkring gammelt håndværk eller noget andet fagligt relevant – vi kan godt lide, at vores undervisere har en passion og kan byde ind med noget, som vi ikke har i forvejen.

Om os

Stillingen som faglærer bliver under EUD, men du kommer til at arbejde på EUX Building & Construction. EUX-uddannelsen er en kombinationsuddannelse, hvor eleven både får en studentereksamen og et svendebrev. Det er en krævende uddannelse både at tage og at arbejde med. Du skal være klar til forandringer, omskiftelighed og en lille grad af kaos i det daglige. Men det er sjovt, og vi er gode sammen.

Du bliver en del af et stærkt tværfagligt lærerteam på EUX, som består af både faglærere og gymnasielærere, der hjælper og sparrer med hinanden for at skabe synergi og samarbejde mellem erhvervs- og gymnasiefagene på de forskellige uddannelsesretninger. Vi er i fuld gang med at udvikle EUX-uddannelsen til noget endnu bedre og har meget spændende arbejde at tage fat på. Det skal du have lyst og interesse i at være en del af.

Synergien mellem erhvervs- og gymnasiefagene er en af byggestenene i en EUX-uddannelse. Det er afgørende, at du som underviser har en anerkendende tilgang og stor gennemslagskraft, når du står over for eleverne. Entusiasme, en stærk faglighed, empati og disciplin er fundamentale byggesten i din lærergerning.

Du skal i samarbejde med det øvrige team, undervise, koordinere og udvikle uddannelsen for både grundforløb og hovedforløb. EUX har som mål at vækste på NEXT, hvorfor du/vi skal arbejde med fokus på at få uddannelsen solgt ind til både elever, virksomheder og omverden generelt.

Gode udviklingsmuligheder

Du får en arbejdsplads, som er i rivende udvikling. Vi har fokus på uddannelse - også af dig. NEXT’s mål er at sikre, at dine kompetencer til enhver tid matcher de krav, arbejdsopgaverne stiller, samt at der er fokus på de mål og visioner, som NEXT arbejder hen imod.

Om dig, du

  • er uddannet tømrer og har minimum 5 års relevant erhvervserfaring i byggebranchen
  • har gerne undervisningserfaring
  • er avanceret bruger i AutoCad og SketchUp.


Almene kvalifikationer

Du har almene kvalifikationer, der svarer til niveauet på en erhvervsgymnasial uddannelse (f.eks. Dansk A og Samfundsfag C) eller sørge selv for, at de er erhvervet inden for tre år efter ansættelsen. Ansøgere uden læreruddannelse eller lignende skal gennemgå en diplomuddannelse i erhvervspædagogik, som skolen betaler.

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Stephanie Halse på mobil tlf. 3052 8160, mail sph@nextkbh.dk

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuldtid og placeret på Nørrebro. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår med mulighed for tillæg, herunder pensionsordning på 18 pct. Vi ønsker, at du begynder den 1. august 2021 eller snarest muligt.

NEXT har røgfri skoletid, hvilket betyder, at hverken elever, medarbejdere eller kursister må benytte nogen former for tobaksvarer, snus eller e-cigaretter i skoletiden – heller ikke hvis de forlader skolens område i løbet af dagen.

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøgning

Send ansøgning, cv, uddannelsesbeviser og anden relevant dokumentation via ansøgningslinket. Vi modtager ikke ansøgninger via mail eller brev. Der afholdes ansættelsessamtaler løbende.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.