Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Drømmer du om en handelsorienteret salgsuddannelse inden for landbrug?

Så er det nu du skal slå til og få drømmeuddannelsen i hus!

Hos Herborg Smede og Maskinforretning A/S søger vi en topmotiveret og engageret elev til vores butik og reservedelsafdeling i Herborg.

I samarbejde med Erhvervsskolerne i Aars, klæder vi dig grundigt på med teoretisk og praktisk viden. Så du efter to års forløb kan bryste dig af titlen som Handelsassistent , med fokus på salg til landbrug.

Brænder du for køb og salg, og søger du ansvar og indflydelse, så se her, hvordan du gennem de næste to år bliver en succes: (vi giver dig selvfølgelig den rette oplæring inden for alle områder)

 • Med din sans for orden, tager du imod varer og sikrer den korrekte systemregistrering og placering på lager og i butik.
 • Du sørger for plukning og pakning af varebestillinger samt forsendelse med dertilhørende fragt- og følgesedler.
 • Du sørger for køb af reservedele og varer til både værkstedet og kunderne.
 • Efter grundig oplæring kender du hurtigt butikkens varesortiment, så kunderne kommer afsted med det rigtige udstyr og rette rådgivning.
 • Din naturlige nysgerrighed gør, at du inden for kort tid kan assistere vores værksted med at finde de rette reservedele til traktorer samt landbrugs- og have/parkmaskiner.
 • Med din sans for god service ekspederer du kunderne telefonisk, i butikken og via vores webshop.
 • Vi klæder dig på med indgående viden omkring vores IT styresystem Navision, så status, vareregistrering, godkendelse af købs- og salgsfakturaer og lager logistik går op i en højere enhed.
 • Hvem er du?:

  Der er formentlig en sælger gemt i maven på dig, og du stortrives med kundekontakt. Du har som minimum Handelsskolens Grunduddannelse eller noget tilsvarende. Sprogligt er du velbevandret i både dansk og engelsk.

  Vi tilbyder dig et fremragende team på 75 mand, der alle glæder sig til at byde dig velkommen. Virksomheden består af tre afdelinger, hhv. Herborg, Farre og Struer, hvor din daglige gang vil være hos hovedafdelingen i Herborg. Her samarbejder vi om tingene og kalder en spade for en spade. Hos os skal det være sjovt at gå på arbejde, og vi håber, du vil komme og bidrage til den gode stemning og deltage i de forskellige sociale arrangementer, vi har sammen.

  Herborg Smede & Maskinforretning A/S er en del Semler Agro A/S og er derigennem autoriseret John Deere forhandler af landbrug- og have/park maskiner. Godt nok bor vi i Vestjylland, men vi har egen import af maskiner fra store dele af verden og kan tilbyde dig en afvekslende og spændende hverdag, hvor ikke to dage ligner hinanden.

  Har vi vagt din interesse?

  Så send dit CV, ansøgning og relevante bilag til tk@herborg-maskinforretning.dk og har du spørgsmål så slå endelig på tråden til Tommy Kristiansen på tlf. 96 94 92 68.

  Vi glæder os til at høre fra dig!


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.